Ben acik bir bayanim ama sevgilimin isteklerine saygi duyarim senin yerinde olsaydim. Sonucta hakli. Digerlerine gostermek mi amac? Insan seviyorsa sevdiginin gozune girmek ister, onun gonlunu hos tutmak ister bence. Anlasamiyorsaniz ayrilin yazik etmeyin birbirinize
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dizin tam hizasında olacakmış etek dizin üstünde olamazmış ben etek elbise giymeyi seviyorum diyorum giymesen zor mu diyor bana giyersen ben olmam diyor. Ama sevgili olmadan önce dhaa açıktım giymedim tepeme çıktı babam karışmıyo çünkü açık giymiyorum
Çok fazla taviz vermişsiniz. Tartışma konusu bile olamaz ayrılın gitsin. Böyle mağara adamlarına karşı taviz verdikçe omurgalı olmadıkça kadınlar olarak çok acı çekeriz daha.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dizin yerinde olacakmış etek üstünde olamazmış ben etek elbise giymeyi seviyorum diyorum giymesen zor mu diyor bana giyersen ben olmam diyor. Ama sevgili olmadan önce dhaa açıktım giymedim tepeme çıktı
bende merak ediyorum bu kadar kısa giyen kızların ruh sağlığı nasıl diye. neyse git bir modern bir erkek bul, sana karışmayan dötünü başını göstermenden hoşlanan birisini. bu böyle devam etmezo adama da yazık sana da yazık.
giymemelisinde , güzelliğini sergilemene gerek yok etraf sapık dolu, mazallah birisi ecavüz eder bitersin. ne gerek var. ama senin hayatın bizi ilgilendirmez. mesajı okudum adam demiş babam aldı dolapta vardı bir kere giydim. bunları da yok mu sayalım veya adam yalan mı konusuyor? eğer yalansa kesin ayrıl, yalancı ile senin işin ne? buradaki sorularda bile ahlaksızlığı görmen lazım. ülke bitik
Daha evlenmeden böyleyse ilerde hiç çekilmez tip eş muamelesi yapıyor neyin olarak? sevgililik her an bitecek bir şey boyun eğipte dediklerini yapacaksan işin zor senin bununla.
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dizin tam hizasında olacakmış etek dizin üstünde olamazmış ben etek elbise giymeyi seviyorum diyorum giymesen zor mu diyor bana giyersen ben olmam diyor. Ama sevgili olmadan önce dhaa açıktım giymedim tepeme çıktı
Allah allah işe bak kocan mı abartarakta karışıyor deseydin ya benim babam bana karışmamış ne bu hareketler diye? sevmek bu mu? Bir etek için ayrılacaksa gidebilir.. saygısı yok en başta zaten
Evet kendine gelince ben buyum diyor bana gelince giymemek zor mu diyor kıskanacağı şey yapmıyormuş o ben yapıyormuşum. Etek için ayrılıyor benden seven böyle mi yapar
Seven insanın saygısı olur. Seni öyle kabul ettiyse öyle sever. Görünüş olarak kıskançlık bir durum yok burda. o kendine kapalı kız istiyor ve öyle de yapmaya çalışıyor açıkça belli yavaş yavaş. saf zannediyor galiba ben buna dediklerimi yaptırırım havasına girmiş. En iyi çözüm kaçmak.
Bencede dediğimi yapar havasında sürekli yapmayınca deliriyor ben emir vererek konuşanları sevmiyorum giyemezsin dedim giyecem dedim kapalı kız da istemiyor bu anca pantolon tişört giyim istiyo
ayril. boyle biriyle olmaz. 2019 yahu. sacmaliga bak. sen özgür bir bireysin. giyersen unut ne ya cocuk mu
2
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dizin tam hizasında olacakmış etek dizin üstünde olamazmış ben etek elbise giymeyi seviyorum diyorum giymesen zor mu diyor bana giyersen ben olmam diyor. Ama sevgili olmadan önce dhaa açıktım giymedim tepeme çıktı bıktım ben hep böyleydim
degistirme umuduyla yola cikmis belli. ama degistirmemeli oldugun gibi kabul etmeli. sen sevgin icin degismeyi goze alsan bile birkaç sene sonra cok pisman olup kendini özlersin. seni olduğun gibi seven, kabul eden birini bul. boyle biriyle isler yürümez. kiskanmasi yani biraz normal. etrafa guvenmiyor da olabilir. ama yanimda giy de diyebilirdi. o direkt ipleri kopariyor...
Kendimi özledim zaten ben hep böyle alıştım babam zaten aykırı görse söyler bana ama etek giydim diye suçlu oldum ben ne var bunda giyersen biter diyor bir de nerde sevgiisi
kendine güveni yok onun, daha cümle kuramiyor anlayis gostermiyor ve isine gelmeyince hemen ayrilirim diyor. birak ayrilsin. kendine saygin varsa ayril gitsin
dediğini yapmayınca deliriyor ben emir vererek konuşanları sevmiyorum giyemezsin dedi giyecem dedim kapalı kız da istemiyor bu anca pantolon tişört giyim istiyo
yuh yuh utanmasa tasma takicak sana. sen sevdigin icin onun istediklerine BOYUN EGSEN bile bu iliskiyi sen ayakta tutuyor olcaksin ve sen yorulduğunda darma dagin olucak. yani sizin için bir gelexek yok. daha fazla yıpranmadan kac kurtul
kimse gelmemeli boyle seylere. her birey özgürdür. birbirini kisitlamadan beraber yasarsin. sevgi zaten budur oldugun gibi sevmek sevilmek. o seni elinin altinda bir kukla olmani istiyor.
erkek arkadasim var. asla boyle yapmiyor. ama disarda sapik olduğundan tek basina disari cikiyosan giyme der. ki ben de o yonde dusunuyorum zaten. onunlayken asla karismaz. hatta yaninda olmak guven verir. guzel hissettigimi dusundugy icin de asla karismaz
bizim de mesafe iliskisi. sık gorusmuyoruz. disari çıkarken ne giydin diye sormaz bile. sadece neden kisa giyilmesini sevmediği konusunda fikrini belirtti ve onun dışında hic baski yapmadi. beni degistirmeye çalışmıyor ben de onu degistirmeye calismiyorum. mutluyuz. birbirimize saygi gosteriyoruz. hepsinden oncesi dinliyoruz. fikir ayriligi olunca ayril bitti falan yok. en iyisi kac kurtul. her erkek boyle degil. o sadece gözünü korkutuyor ona muhtac olman icin
korkak iste. tehdit ediyor akli sira. ama bu cüreti ona veren de sensin. senden cesaret aliyor. sen gayet akilli bir kizsin. kimsenin kuklasi olma, tasma takma. mutlu oldugun sekilde yasa. emin ol seni degistirmeden sevecek dogru insan var. kurtul ondan cidden
Dizin tam hizasında olacakmış etek dizin üstünde olamazmış ben etek elbise giymeyi seviyorum diyorum giymesen zor mu diyor bana giyersen ben olmam diyor. Ama sevgili olmadan önce dhaa açıktım giymedim tepeme çıktı
En İyi Cevaplar