İyi akşamlar herkese arkadaşlar, eşimle ilgili bir sorunum var; şimdi eşim çok inatcı birisi burnunun dikine giden birisi ailemi sevmiyor onlarlada anlaşamıyor özelliklede babamla birbirlerine zıt karakterler ne annem ne kardeşlerim hiç birisiylede konuşmuyor. Konuya gelirsek kendi ailemde bir sorun olunca bana karışma ne yaparlarsa yapsınlar bizi alakadar etmez onlarlada muhattap olma diyor ama kendi ailesinde bir problem birşey oldumu burun sokuyo mesela kayınımın eşiyle geçinemiyor eltim geçimsiz birisi ve eşim onlara karışıyo boşa gitsin ondan sana eş olmaz falan diyor kayınıma , eltimde kaç kez kayınımı terk edip gitti gitti geldi haklı tabi eşimde ama karışma diyorum oda bana sus konuşma kapat ağzını diyor. Yani benim ailem söz konusu oldumu karışma muhattap olma diyor kendi ailesi olunca hemen olayın içinde bitiyor konu ne olursa olsun ne yapıcam bilmiyorum laftanda anlamıyor sürekli tartışıyoruz sinirlerim çok bozuk daha derin konular var anlatması uzun sürer eşimin bu huyu beni sinir ediyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar birde eşim her kararı kendi başına karar verip alıyor bana danışmıyor bile ister maddi ister manevi konularda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer