Alman hocama ilgim var Basim dertte mi?

22 yasindayim hic sevgilim olmadi İstanbul'da iyi bir unide muhendislik okuyorum. Kendisi bizm okula ogretmen.50 yasinda ama cok genc gosteriyor. Klasik Alman tipli. Yuvarlak kocaman mavi gozleri koyu sari hafif dokulmus saclari var. Hic evlenmemis. Beni ilk gordugunde beni cok begendigini sok olusundan benim oldugum tarafa bakmamaya calisisindan ne bilim garip bakislarindan davranislarindan kestiriyordum. Ama hicbir zaman acilmayacagini biliyordum. Sinifimdan geri oldugum icin benim uzerime dusuyordu ders konusunda. Bugun odasina gittim. Festivale Proje icin okuldaydik. Yaz boyunca birbirimizi gormedik. Sebebsiz yere oturdum masasinin onundeki koltuga gulumseyerek bana bakiyordu. bir anda kendimi kaybettim delice birsey yaptimHerr Klaus dedim merakla bana bakiyordu. Yavasca kalkip yanina gidip diz coktum beni kaldirmaya calisti. O sirada ona cok sıki sarildim. Hic birsey demeden cok sasirdi ne yapacagini bilemedi bir kac kez geri itti ama o da bana sımsıki sarildi.3-5 dakika o sekilde kaldik. Sonra onu optum boynundan elinden yanaklarindan. Sonra ayrildik odadan cikmami bir dahada gelmememi soyledi. Bu yaptigim hareketten sonra yurda geldim uyudum simdi uyandim. Yarini dusunuyorum sizce bundan sonraki hareketi nasil olacak. Bana zarar verecek midir?
Alman hocama ilgim var Basim dertte mi?