Zeki insan mı ilginizi çeker? Yoksa görsel açıdan daha çok hoşunuza giden biri mi? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sapyoseksuel gözünden evet masal anlatan kardesimize katılıyorum desem kabalık etmiş olur muyum.
Rica ederim. 🙂
İki ayaklı kütüphane. Güzellik yirmi yıl içinde yavaş yavaş gidecek.
Biraz kütüphane, biraz afet, biraz tuz, biraz da biber tamamdır.
Bu tarif güzeldi. 😄
Afeti-kütüphane 😂
Ahaa 😂
Cıkss yok öyle birisi 😂
Vardır vardır. 🙂
Çok çok az😄
😄😄
ne afetmis arkadas millet artiliyo :D
Cevap
44Cevap
İkisi de olmalı. Bir kadın hem çok seksi olmalı, hem çok güzel olmalı, hem de çok zeki olmalı. Ayrıca hesabın tamamını da kadın ödemeli. Çünkü bu centilmenlikle alakalı. Centilmen olan kadınlar her zaman bir adım öndedir. Yatakta da itaatkar olsunlar. Ohh tamamdır, süper :D
Mükemmel kadının tanımı bulundu. 😂
Aynen öyle, çok güzel söyledin. Bak ne güzel çözdün işi. Yaşasın mükemmel kadınlar. Kahrolsun kezbanlar. :)
👏👏👏
Her açıdan denge iyidir. Kültür, bilgi, zeka etkiler ama birinin yanında bilgisiz ya da aptal gibi hissetmenin makbul olacağını sanmam. Ortalama görsellik yeter sevince zaten güzel gelecektir. Özetle her iki bakımdan da önce kendime bakmam gerektiğini düşünürüm.
Orantı ve empatili yaklaşımın doğru ve örnek bir düşünce ile uygulama.
Zeki insanın hayrı kendinedir bence , zekiyse zeki yani kendi başarısı , kendi işi veya bilgisi kendi faydasına olacaktır. Ama görselliği tamamen benim gözüme hitap edecektir gözüm gönlüm açılacaktır o yüzden gözüme hitap etmesi daha önemli çok zeki olmasına gerek yok bilim insanı yetiştirmiyorum sonuçta 😏
İki ayaklı kütüphande daha makül fakat bu kendine bakmayacak, görünümü iyi olmayacak anlamına gelmiyor. kültürlü, bakımlı ve güzelliği ile ön planda olan bir çok kadın mevcut.
İlk bakışta kimin zeki olup olmadığını bilemezsin... yani dolayısıyla ilk başta hep göze hitap edenle ilgilenir insan... karakterini tanıdıkça seversin veya sevmezsin, o ayrı konu
Zeki olsun, hergün yeni birşey öğreysin öğrenelim, aşkı alevlendirir ama tip, içi boşsa neye yarar...
Kütüphane gibi şiir gibi olmalı. içinde yolculuğa çıkmalıyım. dışı beni ilgilendirmez Allah öyle uygun görmüş yaratmış. çirkin olsun.
Hatasız ve eksizksiz insan aranmaz ve aranmamalı. Empati ve orantı ile sürdürülebilinir dengeler ayrı olarak gözetilmeli.
Ben sapyoseksuel im ve zeka beni etkiliyor. Dış görünüşte sadece dişler önemli benim için gerisi ettiği sohbete verdiği cevaplara bakarım.
Şimdi coguzu zeki der. Hatta beyin kası diyenler var, olmayan kası nasıl da savunurlar bilmem. Ama bence ikisinde önemli benim için.
Hepsinden ortaya biraz ne abarti yakisikli ne gozunu kitaptan cekmeyen istemem
zeka daha önceliğim ama hem bilgili, kültürlü hem de bakımlı birisi olması daha iyi
ben ilişkide bilgi alış-verişi ile iletişim ararım ama hiç kendine bakmıyorsa öyle birini de istemem.
Her ikisi de değil, akıllı, çalışkan ve bakımlı insanlar dikkatimi çeker gerisi boş gerisi yalan 😊😊
İki ayaklı afet bir kütüphane 🥰 salak kadın çekilmez, alımlıda olmalı. Çota yüksek dostum... bir yaştan sonra seçiciyiz fenayız ☺️☺️
2si 1 arada birşey olsaydı fena birşey olmazdı aslında😂
Vücut sarkar ilim sarkmaz. Kültürlü insan herşeyden daha kıymetlidir.
Zeki olsun ama zeki bir maymunla sevgili ol da demeyin.
Kesinlikle kitap okuyan kadının asaletini fiziki duruş güzellik filan alamaz bence kitap okuyan kadın bilgilidir gelişmiştir güzel olup kafa boş olmaz gereksiz
Şimdi tipi aşşırıı güzel olup, zekâsız olsa katlanamam yinede. Bisey söylediğim de suratıma aval aval bakmayacak. Dinleyecek, anlayacak, her konuda fikir sahibi olacak. Yani ikiside önemli benim için.
görselliğe önem verseydim gidip onu mu severdimAllah aşkına skalfoalf
Yürüyen afeti çok bulursun da ayaklı kütüphaneyi çok az bulursun.
Zeki insan tabiki. Köylerde şehirdekilerden daha güzel kızlar var ama cahil kızda çekilmez be
Ortalama güzelliğe sahip olup Bilgi küpüyse lütfen ben ondan alayım 😍😍
Zeki olursa daha iyi anlaşırız aksi halde tecrübe ettklerm baya sıkıcıydı
Yürüten afet, aksini söyleyen de laf olsun diye söylüyor. Günümüzde böyle maalesef.
Mesaj at konuşalım
Muhabbet etmeyi pek sevmiyorum kusura bakma. :)
Tamam teşekkürler
Şansımı denedim
Her yer yürüyen afet dolu,
elini sallasan ellisi.
Ee doğal olarak zeki kadınlar diyorum.
İki ayaklı afet yerine kütüphaneyi tercih ederim, bilgi ve zeka çok önemli. Tabii hem afet hem zeki ise daha çok tercih ederim :D
Ne kadar doğru kabul edersiniz bilmem ama okuyan kadınlara zaafım var, fiziğini kullanarak yer edinmeye çalışan kadınlara saygı duymam
Yürüyen afet olsun. Okuyan kızlar çok güzel olmuyor.
Yürüyen iki bacaklı, memeli ve kalçalı afeti devran makbul
Nefis sahibiyiz nekadar zeki ve başarılı olsada göze ve gönüle hitap etmesi gerekiyor maalesef
erkekler tutkunun tarihini değil tutkunun kendisini görmek ve yaşamak ister..
Güzellik geçicidir ama bilgi kalıcıdır bilgisiz kadınla ben ne konuşacağım
Tabiki zeki olan insanlar şayet bu devirde onlardan bulmak zorlaştı
Göze hitap etmeyen insan bilim adamı olsa boş insan meta ya önem verir
Memeleri ve poposu büyük olsun...
İki seviştim mi zeka seviyesi tavan yapar...
Zekası ve dış gürünüşü benimkine eşdeğer olsa yeterli.
İki ayaklı kütüphane güzeldir.
Kesinlikle zeki insan, güzel olup salak olması ne işe yarar?
İkisi birlikte olmuyor mu?
Oluyor tabiki. 😄
O zaman ikisi bir arada makbüldür
İki ayaklı kütüphane. Kültürlü insan olsun yeter.
Ikisinin oldugu hatun
İkiside makbuldür yeterki uyum sağlansın
erkek kütüphane ıhdjfu
Kitap mı Alican )
Zeki insan olması çok önemli
Kirik not alan butun yakisiklilar iticidir.
Belki sadece matematik yapamıyordur edebiyatı pekiyidir 😄
Zeki insan aptalla bir dk geçirmeye katlanamıyorum
İkisi bir arada olanını alayım lütfen sjsjsjsj
Ayaklı kütüphane bulursam evlenecem 😂
Her ikiside etkileyici
Ne için istediğine bağlı
Hem güzel hem zeki seçeneği yok mu yani?
Ayaklı kütüphane dikkatimi çeker
Sapyoseksüelim bence kütüphaneler candır 😂😂
Zeki olsun çirkin olsun. Aptallara tahammülüm yok.
İkisi bir arada olsun lütfen
Zekası ile güzelliğini birlikte kullanan
Tip başta evet ama zeki insan ayrı bir çekici
çok şükür ikisi de var :P
Sen neysin bhee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar