İkisi de olmalı. Bir kadın hem çok seksi olmalı, hem çok güzel olmalı, hem de çok zeki olmalı. Ayrıca hesabın tamamını da kadın ödemeli. Çünkü bu centilmenlikle alakalı. Centilmen olan kadınlar her zaman bir adım öndedir. Yatakta da itaatkar olsunlar. Ohh tamamdır, süper :D
Her açıdan denge iyidir. Kültür, bilgi, zeka etkiler ama birinin yanında bilgisiz ya da aptal gibi hissetmenin makbul olacağını sanmam. Ortalama görsellik yeter sevince zaten güzel gelecektir. Özetle her iki bakımdan da önce kendime bakmam gerektiğini düşünürüm.
Zeki insanın hayrı kendinedir bence , zekiyse zeki yani kendi başarısı , kendi işi veya bilgisi kendi faydasına olacaktır. Ama görselliği tamamen benim gözüme hitap edecektir gözüm gönlüm açılacaktır o yüzden gözüme hitap etmesi daha önemli çok zeki olmasına gerek yok bilim insanı yetiştirmiyorum sonuçta 😏
İki ayaklı kütüphande daha makül fakat bu kendine bakmayacak, görünümü iyi olmayacak anlamına gelmiyor. kültürlü, bakımlı ve güzelliği ile ön planda olan bir çok kadın mevcut.
İlk bakışta kimin zeki olup olmadığını bilemezsin... yani dolayısıyla ilk başta hep göze hitap edenle ilgilenir insan... karakterini tanıdıkça seversin veya sevmezsin, o ayrı konu
Kesinlikle kitap okuyan kadının asaletini fiziki duruş güzellik filan alamaz bence kitap okuyan kadın bilgilidir gelişmiştir güzel olup kafa boş olmaz gereksiz
Şimdi tipi aşşırıı güzel olup, zekâsız olsa katlanamam yinede. Bisey söylediğim de suratıma aval aval bakmayacak. Dinleyecek, anlayacak, her konuda fikir sahibi olacak. Yani ikiside önemli benim için.
En İyi Cevaplar