Merhabalar ben 41yaşındayım, ve 24 yaşında bir oğlum var. Oğlumun çok yakın bir arkadaşı var 5 senedir bize gelir gider ve bizim yaklaşık 6-7 aydır ilişkimiz var. Cidden onda kendimi buldum ama oğluma nasıl söyleriz bir türlü çare bulamadık. Ne yapmalı sizce?
Cevabın nedir?
Bu ve buna benzer soruları sık sık görmeye başladım.
Bu konuyla ilgili yapacağım çok fazla yorumum var. hatta saatlerce anlatabilir yazabilirim.
Ama iki satırla özet geçeyim. Türk aile yapısının temellerine döşenen dinamittir bizlere uymayan diziler filmler ve sosyal medyanın oluşturduğu bu yapı.
Siz sadece bir örneksiniz. sizin gibi yüzler belkide binler var. ve daha nice nice aile yapısını bozan sarsan aileyi dağıtan aile kavramını yerle yeksan eden onlarca yüzlerce örnekle karşılaşmaya başladık.
Şu konuda netim. Türkiye cumhuriyetini birgün dağıtırlar parçalarlar veya işgal ederlerse bunun en önemli kırılma noktası Aile yapısının mahalle kültürünün yok edilmesidir.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİşiniz gerçekten çok zor. Oğlunuzun yapısı nasıl yani siz böyle bir durumu kabullenebilir diyormusunuz. Bence zor kabullenir. Arkadaşı olmasa olabilir di. Aslında evlilik olacaksa nikah olacaksa bunda bir yanlışlık yok ama oğlunuz bunu anlayabilecek olgunluk ta degil yaş itibariyle. Bu iş olacaksa da söylenmesi gerekir. Boyle hatırı sayılır sözünü dinleyeceği aile büyükleri bu işi onunla konuşsalar işin ciddiyetini anlatsalar nasıl olur. Buna alışması zor olur. Bu sizin için bir süreç olur. Bunu bir kabullenme süreci yaşar bu süreçte de kırgınlık olabilir. Size kusebilirTepkisini nasıl ölçebilirsiniz ki.
00 Yorumla
+1 yılbence oğlunun iyiliği için o kızı bırak ve o kızada söyle oğlunun peşini bıraksın. şimdi seni bırakır onu bırakmazsa yarın bugün yüz yüze gelirsiniz ayıp günah. o yüzden oğlunla konuş. uygun bir dilde
11 Yorumla- +1 yıl
Kizi?
Oğlunuzun size karşı bakış açısı değişebilir nefret vs bu duygular içine girip bir daha çıkmayabilir o yüzden söylememenizi tavsiye ederim
03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
88Cevap
+1 yılBen kardeşimin iş arkadaşı diye gelen teklifi red edeyim. Etik değil diyeyim. Millet oğlunun arkadaşıyla ilişki yaşasın! Sana değil de. O nasıl arkadaştır ki dostunun annesi ile ilişki yaşıyor. Vazgeçin.. kalp karakterden daha önemli değil. Kalbini sök ama karakterini bozma
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayatım bu gayet doğal onunla nazikçe konuş anlaması gerekir. Genç erkek olunca problem değilde arkadaşı olunca mı sorun oluyor.. bu kişi sizi mutlu ediyorsa oğlunuzun size söz söyleme hakkı kesinlikle yok. Eğer bencilce davranıp kabul etmez ise bir süre bırakın küs kalsin. Siz inadına birlikte olmaya devam edin ve oğlunuza karşı otoriteden asla taviz vermeyin o zamanla anlayışla karşılamak zorunda kalacaktır.
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl50 yaşındayım benim böyle bir ilişkim var. Oğlunun yetişme tarzına ve karakterine göre değişir.
Cevap sahibi+1 yılGelemem ne soracaksin kisa olursa cevaplarim
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle imkansız değil karakterine baksın yapısı ebeveyn ilişkisi musait değilse söyleme lüzumu yok. Dünyada erkek mi yok olmayacaksa zorlamamak da gerekiyor bu her zaman geçerli.
- 1 yıl
Şu yorumuna ve söyleyiş şekline bakılırsa sende aynı durumdasın hatta sende mi oğlunun arkadaşını kocan yaptın? Allah bilir bide çocuk filan yapmışsındır yeni kocanla, Ki bide küs filan kal demişsin, ne yani şimdi olay senin ki gibi yaşanırsa çocuk kendi arkadaşına BABA filan mı diyecek elini mi öpecek, sende söylersin artık o benim kocam erkeğim ona yani babana saygısızlık yapma diye
+1 yılOğlunun arkadaşındaki düşünce muhakkak ben yapmasam başkası yapacaktır.41 yaşındaysan ve iyi fiziğe sahipsen kimse hayır demez şu an ben bile demem kolay hamile kalmazsın tam istediğim bir fkbudy ohh mis 👍👍👍
10 Yorumla
+1 yılŞimdi kocası bu kadını öldürse tüm Türkiye adama karşı ayaklanacak ya yanarım ona yanarım
61 Yorumla
Soran+1 yılKocam yok
çok kötü bir durum bu oglunun arkadaşı seni cinsl ihtiyacı için kullanıyor bundan %100 emin olabilirsin :D
2. si oglun böyle bir durumu duyaras seni vurur benden söylemesi30 YorumlaSon demlerindesin hayatın. bu yaştan sonra genclik mi kalır? oğlunun arkadaşı senle ciddi mi zannediyorsun? kendine gel, git dengin biriyle adam gibi evlen.
30 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMezhep genişmiş baya duymasın demiyorsun birde nasıl söyleyeceğini düşünüyorsun oğlunun yaşındaki biriyle nasıl düşünebilyosun ne kadar iğrençsiniz hanımefendi
30 Yorumla
+1 yılgençler neden evlenemiyor sorusunun cevabısın, onların da hakkını siz yiyorsunuz 😃
51 Yorumla- +1 yıl
İliski
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılGeçici. Kendini kaptırma oğlunu da hayal kırıklığına uğratma.
57 Yorumla- +1 yıl
Seni operim
- +1 yıl
@esenyurt34fatih Gevşek.
- +1 yıl
öptürmez dikkat :D
- +1 yıl
Operler iste
- +1 yıl
@esenyurt34fatih Ancak klavyede öpersin gevşek arkadaşım.
- +1 yıl
Haklisin kanka pinar seninle tanismak isterim sert kiz
- +1 yıl
Dogru soluyor pinar hanim yas uygun değil ve yasak iliski yasanmasi cok yanliski sen koca cocuk sahibisin yakismiyor
Çocuk & Ebeveyn konusunda 18,3b cevap paylaştı. Öncelikle yaş farkı çok bir kaç sene sonra seni istemez.
Sonrasında oğlun için yıkım olur gerçi böyle şeyler hep oluyor.
Arada kavga ve kargaşa olacaktır. Buna da aşk diyorlar sanırım.10 Yorumla
+1 yılBu olay yaşandı ben oradaki çocuğun kolundaki saatim
512 Yorumla- +1 yıl
Saat ne alaka
- +1 yıl
Tanıdım seni @komisery
- +1 yıl
Saçma soruya saçma cevap @34Aloneboy93
- +1 yıl
He eyw bende anlayamadim ince bir mesajmi diye dedim ne demek istedi diye yanliz bu olayi yasayan birini taniyorum gercekden
- +1 yıl
Allah yardım etsin sakat herhalde yaşayan arkadaş 🤦🏼♀️😂 @34Aloneboy93
- +1 yıl
Bizim mahallede bir cocuk arkadasi annesine asik oluo iliski yasiolar oguluna soluo tabi kavga dovus ama sonunda evlendiler cocuklari var
- +1 yıl
@34Aloneboy93 ıyy 🤮
- +1 yıl
@afrodit2121 beni nerden tanıyorsun? En az iki yıl oldu ben girmeyeli emin misin
- +1 yıl
@komisery yok yaa şaka yaptım işin esprisiydi o sen telefonsun ya aynı ortamda bulunmuştuk yani 😂
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılOğluna söyleyipte kendini rezil etme bence gencecik oğlan sadece cinsellik içi varsın o yüzden zorlama şansını
40 Yorumla
+1 yılSiz soylemeyin. Oglunuzun arkadasina adilik yapmasina tesvik edin. Arkadasi oglunuza o... cocugu diyecektir zaten
20 Yorumla
+1 yılBence kendinizi suçlamayın sakın. Aşkın yaşı ve medeni hali olmaz. Sadece tadında birakirsaniz oğlunuz için iyi olur.
00 YorumlaSöylenek istiyormusun cidden. Nasıl karşılayacak sence? Birlikte çok takılırmısınız sen oğlun ve arkadaşı
01 Yorumla
+1 yılBen bu senaryoyu bir filmden hatırlıyorum ama aklıma gelmedi. Güzel dejabu için teşekkürler bayan trolicçe
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 368 cevap paylaştı. Eğer oğlun duyarsa seni ömür boyu hayatından siler bence..
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTövbe bismillah Yani öyle bir şey benim başıma gelmiş olsa yani olunuz olmuş olsan uhtemelen İkinizin de kafasına sıkardım
00 Yorumla
+1 yılEvet hazır olun bir kadın cinayeti vakası daha geliyor.
10 Yorumlabekarsın sanırım. söylemek ozrundamısınız özeliniz olarak kalsın
00 Yorumlamyfriendshotmom felan mı izliyorsunuz napıyorsunuz?
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 15,9b cevap paylaştı. senaryo güzel ama çalışman lazım biraz 😂😂 hot mom young boy p0rnosu tutar ama 😂😂
20 Yorumla
+1 yılBoyle devam et zaten bir sure sonra birakicak seni merak etme
00 Yorumla
+1 yıl17 yaşında çocuk yapmışsınız ben pek akli dengenizin yerinde olduğunu zannetmiyorum..
Sübyancılık derecesini de aşmışsınız vllahi pes00 Yorumla
+1 yılOglum. bu kadar p*rno izliyonuz sonra kendiniizi o artist saniyorsunuz:)
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılYuh yaaa yemissin bir bok bari adamin hayatini sikmeyin
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBir film var ondan mi esinlendin? Filmin ismini diyemem
00 Yorumla
+1 yılZaten sonunuz yok, oğluna söyleyipte dünyasını başına yıkmanında anlamı yok
10 Yorumla
+1 yıloğlun eğer iyi yetişmişse yakın arkadaşını hastanelik eder, seninlede bir daha görüşmez..
00 Yorumla
+1 yılOğlunun arkadaşı annesine bakacak kadar şerefsizmiş bide söylemeyimi düşünüyorsun
10 Yorumla
+1 yılHayasızlık bu çocuğun yaşında biriyle ilişki yaşayamazsın
02 Yorumla- +1 yıl
Yorumların harika
- +1 yıl
Aynen öyle kanı bozuk bu kadının içine işlemiş o... puluk
+1 yılonun ile cinsellik yaşıyor musun eğer yaşıyorsan oğlun yakalarsa kötü olur bence oğlunda sana karşı boş olmaya bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle de çocuğun hayatını karart... Ya bitirin ya da sus devam et yapacak bir şey yok
00 YorumlaYanlış yapmışsın hemşire emmi oğlun arkadaşıyla başka da mı yoktu
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 10,8b cevap paylaştı. Evladın yaşında bir insanda kendini bulabiliyorsan yazık sana.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl15,5-16 yaşında hamile kalıp 17sinde doğuran bir kadın hayatını sonra böyle kansızca yaşıyo demekki, oğlunun arkadaşı ile arası bozulduğunda ananı ziktim severim demesi nasıl olur acaba
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılteyze 3 sayfaya çıkmayı çok istiyor gazeteler menopozdan sonra bir ayıp yapıyım da içimde kalmasın der gibi yav kaşarı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıloha söyleme lan manyak, arkadaşı oğlunun anasını s. kmiş, çocuğu katil edersin. acilen vazgeç bu sevdadan
00 Yorumlavalla bn oglunla tanıssamda misafiriniz olsam keske
04 Yorumla- +1 yıl
mk bu nasıl bir abazalık biri şunu amlasın
- +1 yıl
kardeş sen bir git uyu kendine gel kafan yerinde değil
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNeyse en azından yabancıya gitmiyorsun
42 Yorumla- +1 yıl
. guzel laf
- +1 yıl
Ahahhaha ne guldum ya
Çocuk & Ebeveyn konusunda 890 cevap paylaştı. Valla soylersen hayatin sokunu yasarsin bidahada kimseyle birlikte olamazsin
00 YorumlaOnun annesi de senin oğlunla birlikte olsun.
31 Yorumla
+1 yılİnşallah troll bir sorudur.
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yıl😂 ogluna soyleme kacarak evlenin
11 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılHâlâ söyleyemedin mi abla😂aylardır aynı soru awk
10 Yorumla
+1 yılDerdiniz bu olsun yahu kolay
00 YorumlaFantazi falan falan mı bu? Ne kadar saçmasınız.
00 Yorumla
+1 yılBaya inanan çıktı millet saf askldfjljdfs
00 YorumlaFilm izlemeyi bırakarak.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılfantezi dünyanız rengarenk a..
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜvey evlat olarak al 😀
00 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,6b cevap paylaştı. Konu hiç yabancı gelmedi
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,7b cevap paylaştı. Iliskiniz ciddi midir
01 Yorumla- +1 yıl
Citti olmasa ogluna spylerdi
+1 yılKocan varsa bosan bari
12 Yorumla
Soran+1 yılKocam yok. 8 yıldır yalnızım
- +1 yıl
Madem genclere ilgin var baska cevreyr bak
+1 yılSoyleme gizli devam et iliskiye giriyonuzmu
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
İyi guzel iste seni mutlu ediyorsa oglanin niueti cittiyse ogluna soyle
- +1 yıl
Soylersen oglun hayal kirikligina ugrar ona gore
çaresi yok reis yaptığın yanlış
00 YorumlaAnnelikten redde de bilir.
10 Yorumla
+1 yılEvlerden ırak... oğlunuz katil olmasa bari.
10 Yorumla
+1 yılFazla brazzers izleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmrahhh koş... anani zikiyorlarr😅😅
33 Yorumla- +1 yıl
abxhhejxnns
Cevap sahibi+1 yıl@υɴιcorɴтrυe 😅😅😅😅
Cevap sahibi+1 yıl@υɴιcorɴтrυe buda klibi😅
https://m.youtube.com/watch?v=O7bl8Mtu4QY
- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında