Arkadaşımın Oğluyla Birlikteliğim Var?

3 çocuk annesi bir kadınım eşim birkaç yıl önce vefat etti bende onun bıraktığı boşluğu başka erkeklerde aradım ama hiçbir zaman içimi hoş eden biri olmadı yakın arkadaşımın oğluyla geçtiğimiz sene evlerine oturmaya gittiğimizde tanıştım numaralarımızı birbirimize verdik kendisi o zamanlar üniversitesiteye gidiyordu sürekli mesaj atmaya başladı bende ilgisinden çok memnun kaldım daha sonra kendisi teklif etti bir süre beraber bile yaşadım onunla beni dairesine çağırdı ama arkadaşım haberdar olduktan sonra beni lekelemekle tehdit etmeye başladı oğlunun peşini bırakmam için para teklif edecek kadar düşmüş bir kadınmış meğer oğluna hiçbir zaman ilk adımı ben atmadım artık mesajlarına da cevap vermiyorum ama o oğlunu kovaladığımı düşünüyor geçen gece gec saatlerde evimin önüne geldi hediyeler bıraktı gitti bende onunla yaşamayı çok istiyorum ama şu durumda ne yapabilirim ki benimde çocuklarım var onlara bu durumu izah edersem ne yaparlar bilmiyorum büyük kızımın evi barkı oldu aslında etraf ne der umursamıyorum ama çocuklarımla aram açılsın istemem. Ben bana ilgi gösterilmesini hak etmiyor muyum? bilmiyorum peşimi bırakmayarak kafamı daha çok kurcalıyor ne yapacam bilmiyorum
Arkadaşımın Oğluyla Birlikteliğim Var?