Beni seven kızı üzdüm biraz. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar beni üniversitede 1 den beri seven bir kız var. 1. sınıfta bana açık açık seni seviyorum sende beni sev olurmu dedi. Bende anlamazlıktan gelip eyvallah kardeşim dedim abin yaşındayım tabi falan dedim. O da ben öyle diyince evet abi falan dedi anlamazlığımı görüp şaka ya aldı oda. Bu kıza nedense bir türlü güvenemedim. 2. sınıftayken bu kızı çok üzdüm açıkcası. Onu görünce yolumu falan değiştirdim. O da baya üzüldü buna beni görünce yolunu değiştiriyosun çok üzüldüm dedi bana bende fark etmedim falan dedim. 3. sınıfta zaten bu dkdan sonra dahada konuşmam dedim ve kızla hiç merhaba merhaba bile demez oldum. Kızı sevmiyorum sevemiyorum ne yazık ki. Bu arada kızın başınada kötü şeyler geldi babası kanser oldu falan biz 2 deyken henüz. 3. sınıfta bende selamı sabahı kestim ve kız akademisyen olmak istiyordu fakat notları baya düştü. Sonuç olarak ganosu benden düşük mezun oldu fakat kızın ganosu oldukça yüksekti falan normalde. Arada bir düşünüyorum acaba beni sevdiği içinmi böyle oldu diye. Bilmiyorum ben onu sevemedim bir türlü bana sıcak gelmedi asla. Beni o çok sevdi biliyorum benim hep yanımda oldu yardım etti ama ben ona hiç yardım etmedim. Hayvanlığın kralını yaptım ve geçmişe baktıgımda kendime sadece öküz diyorum. Bu kız benim içtigim çayın bile hesabını ödüyordu falan ve ben hiç onla konuşmadım ortada bir neden yok tu üstelik sırf beni seviyor diye kaçtım. Şimdi düşünüyorumda sevilmekten korkan biriyim sanırım. Açıkcası ona yaklaşmak istemiyorum yeniden ama bana iyilik yapan birinede vefasızlıktan başka bir şey göstermemiş oldum. Moralim bozuk anlıycağınız bu yüzden. Ne yapmam lazım diye soruyorum kızı hala sevmiyorum ama bir vefa borcu ödemem lazım gibi fakat ödemekte istemiyorum yakınlaşmakta istemiyorum yeniden. Çünkü sevmiycegimi biliyorum o kızı yok yere onu üzüyorum. Böyle yapınca dahada kötü oldu her şey ama başka seçenekte yok gibi. Okuyup cevap yazarsanız çok sevinirim gerçekten bu konuda ciddiyim arkadaşlar.
Beni seven kızı üzdüm biraz. Ne yapmalıyım?