AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
216Cevap
ilk buluşmada yaparsa yani herkesle öpüşür o gözle bakılır biraz da ah nerde öyle kızlar öpüşmek istiyorum
Kızıyla erkeğiyle basit olmayan mı kaldı bu devirde?
bakış açısı diyebiliriz ama hiçbir kadın o en düşük seviyede adlandırılan bile hemen öpüşme gibi şeylere girmez hissiyat oluşmadıkça! bu konuda ciddi deneyimim var özellikle One Night Stand diyeyim ;)
Ben bir cok kez opuştüm bana gore ozellik ifade ediyor zaten oyle her bulustugumuzuda opecek kadar seviyesiz degiliz ama bir birlikteliğin baslangici icin ilk adimi ifade ediyor
Herkesin kendi bildiği doğruları var, bu durum kimisine basit gelir kimisinin hoşuna gider
Evet. Ne kadar itiraz ederseniz edin. Erkekler seviştikleriyle evlenmiyor.
Bazen öyle şeylere şahit oluyorum ki, ilk bulusmada öpüşmek çok basit kalıyor.
Sıkıntı olmaz hemen ertesi gece yatak planı yaparz 😁
O erkeğin kalbi adrenalin patlamasindan durur. Oh eline sağlik 😂
Ne alakası var ya boyle düşünmek cok mantıksız geliyor basitlik hareketlerde duruştadir.
1980 ler de miyiz neden basit olsun gözümüzde. öpüşmek çok masum ce romantik bence.
Bence değildir heleki sanaldan tanısıp bir sure sonra bulusulduysa soruyu kaldir bile bence hic gerek yok 😉😉😉
niye basit olsun, onunda isterkleri var arzuları var, öpüşmek hem kötü değil ya seviyordur , ya da sevişmek istiyordur,
bir sürecin sonuysa sorun olmaz. ama ilk kez görüşüp öpüşmek ilginç tabiki. ama karşılıklı gelişmişse erkek niye basit algılasınki kendisi de basittir o zaman
Benim gözümde basittir.
Öpüşen erkekte basittir.
Artık tiktok videosu için bile öpüşür oldu insanlar...
Neden soru "ilk buluşmada öpüşen kadınlar basit midir?"kadînlar tek basına öpüşmüyor erkeklerde karşılık veriyor o zaman kız ve erkekte basit olur
Ilk bulusmada kadında erkekte basit olur bence yani kadınıda erkeģide ayni
ilk buluşmada öpüşmeye niyetlenen erkek abazadır dünden razı olan kadın basittir
Evet hemde cok basit ve abaza gibi görünür yapmayın yani bunu. Birliktelik ileriye dönük olmalı cinsellik her şey değil zamanı gelince yapılır.
Erkek birşey hissediyorsa değildir hissetmiyorsa elini tutturmasa bile basit
İlişkinin öncesi önemli benim için. Aylarca görüşmüşsündür sevgili olmuşsundur ya da ciddi düşünüyorsundur. Öpüşmekle kalmaz ilişki değilde sevişme bile olabilir. Ama daha 1 gün önce tadınığın kızla öpüşme vs yaptıysan ben o kız hakkında evlenilecek değil eğlenilecek gözle bakarım.
Hayır erkegini kolayca mutlu edebikecek samimi sıcakk ve şehvetli bir kadındır o ahhhh... 😘😎
Onların gözünden bakamam ama pek hoş bir davranış değil ilk buluşma için, biraz mesafe olmalı.
İlk buluşmada öpmek isteyen erkekle aynı konumdadır
Yoo çok iyi. Basit olan hergün 20müşteri ile yatıpta kutsal bakire rolünü oynayan kasar lar
İlk buluşmada öpüşen erkek, kadınların gözünde basit mi dir peki
Bence değil olay net olmalı ne istediğini bilmeli insan boşuna zaman kaybetmemeli ne o zamanmış falanmış filanmış...
Anlık bir çekimle olmuş olabilir. Belki önceden yaşanmışlıklar vardır. Eğer ki duygusal bir olay yoksa basittir
ilk buluşma biraz garip, ama ben üçüncü buluşmada öpüştüm 5 yıldır devam ediyoruz 😂
Ya onu bilmemde insanin dogasinda var kolay elde ettigi seylerin degerini bilmez biraz zor olmali hersey degerini bilmeli öpücük dudaktan degil kalpten çıkmalı.
Değildir kadın öpülünce erkek te öpüşmüş olmuyor mu o zaman biz erkekler de basit mi oluyoruz bu düşünceler bence yanlış
Bence basit görünüyo etraftanda anladığım kadarıyla büyük çoğunluk öyle düşünüyor
Basit değil, kolaydır. Ya da zayıftır. Daha yeni tanıdığı birini öpebilecek kadar samimiyetsizdir.
Karşısındaki kişiden hoşlanıyorsa neden sorun olsunki basit düşünüyorsa o erkek kendi seviyesini belirler
...
Bu her bulustugunu ilk seferde optugu anlamina gelmez belkide o kisiye ozel anlik gelisen bir durumdur. Bununla basit ya da degil diyemeyiz
Basit oluyor, erkek ciddi ilişkiye devam etse bile kadına saygı duymadığı ya da her şeyi istediği gibi söyleyebildiği bir ilişki oluyor
Kadın dediğin İlk günden ağır başlı olmalı yoksa basit görürler
Erkek agir basli olmayinca kadin agir basli olmuyo once kendinize bakin kadini yargilicaginiza
Estağfurullah o anlamda demedim yani sorularda goruyorum ya hoşlandığım cocukla yarin ilk buluşmamiz tanisali iki gün oldu, ilk buluşmada öpüşsem olur mu diye soranlar var o kizlari var sayarak dedim kizin ilk gunden boyle bir seye izin vermesi yanlış çünkü o erkek müsvettesi o kızı çantada keklik sayıp kizi cinsel obje olarak görecek.
Ben de ilk bulusmada opusme taraftari degilim. ama yinede opusende basit gorunmez yani belki saf olabilir
Kişiden kişiye değişir bence ama burada çok boş yorum yapanlar var
Değildir bir çekim oluşmuşsa hisler devreye girmişse kasmanın mantığı yok ilk iki üç diye
İlk buluşmada öpüşen erkek neden basit değil de kadın basit oluyor?
İlk Buluşmada öpüşen kadın ikinci buluşmada ne yapar
Basittir fazlasıyla. Erkek buna yelteniyorsa o da basittir.
İlk öpüşen kıza sorarım çok mu yalnız kaldın sevgiye mi susadin yoksa başka birşey mi derdim ama ilk tanıdığınız kişi bunu yapmaz bence
Valla ilk buluşmada kadının biri beni öptü bu bana verecek dedim 2. buluşmada verdiydi 😂😂
Basittir. İlk buluşmada öpüşmüşse kim bilir kaç kişiyle öpüşmüştür.
Benim için değildir. Ilk buluşmada seks yapmayan kadin itici
Öpüşenler basit değil der
Öpüşmeyenler ya da öpüşemeyenler basit der.
Erkek ve kadın öpüştüğünde kadın neden basit olsun ki?
Hayr bu doğru değil insanin doğasının gereğini yapması ilki ve sonunun ne önemi var
Bu tür saçma şeyleri aşalı yıllar oldu siz hâlâ orada mı kaldınız...
Hayır basit değil ne istediğini bilen bence tercihim öyle bayanlar
Hayır değildir, neden olsun ki öpüşmek karşılıklı yapılan bir şey değil mi?
Kadın biraz sakınmalı bazı şeylerden ama ilk buluşmada öpüşen kadın bana göre basit peki bayanlara göre nasıl
Bence kadınlar elinizi bile tuturmayın 😂
Ben öpüştüm ama basit oldugunu düşünmüyorum
Öpüşmeyen sıkıntılıdır
Site çok sessiz soru 1 gün önce sorulmuş millet sevişiyor galiba hayattan bağlarını koparmışlar 😃
Hahahah
Dursun daha adamı yeni görmüş oluyor
Alakası yok basitliklee elektrik varsa aşk var💞💋
O yanaşsa da ben yapmam net.
Aradaki samimiyete bağlı ,