Ben de var birazcıcık kıskançlık.. Kıskanırım elimde değil.. Ama kıskançlığı çekemem.. Sıkıntı bende değil 😂😂

Birini kıskanmak sadece onu karşı cinsten kıskanmak demek değildir. En yakın arkadaşıyla arasındaki bağı kıskanabilirsin, bazen yeri gelir sevdiği hobileri bile kıskanırsın sana olan ilgisinden çalıyorlar diye. İlla boynuzlanmaktan endişe etmeyi gerektirmez kıskanmak.
Aşk bencil bir duygudur. Kendisinden başka hiçbir şeye yaşam alanı tanımak istemez. Bakarsın o kadar güzeldir ki kimsenin onu o kadar güzel görmesini çekemezsin, katlanamazsın. Bir bakarsın ki başkasına gülüyor, için burkulur sanki senden başka kimseye öyle güzel gülemezmiş gibi gelir. Sevmek böyle bir şey. Tümüyle sana ait olmasını dilemek ve istemektir. Erkekte kadın da birbirleri tarafından kıskanılmak ister. Çünkü bir ilişkide olmanın temelinde bazı şeyleri birlikte yaşama duygusu vardır ve çiftler birbirleri üzerinde nelerin kendilerine özel kalacağını belirleyebilme hakkına sahip olmalıdırlar.
🤐🤐🤐
İnsan sevdiğini kıskanır zaten kıskanmıyorsa sıkıntı vardır
Kıskanç bir yapım yok bilmiyorum o duyguyu.
Ama kıskanılmakta hoşuma gidiyor.🤭
😎😎😎 diyosunnn
Yerine göre ya 😂 yoksa hiç kıskanç değilim tövbeler tövbesi 😂
Anladığım kadarı ile
Allah sabır versin 😂😂
Kime 😂
seni sevene 🙈🙈
Amiiin 😂😂😂
Cevap
9Cevap
Kıskanmak nedir sevdiğin insanı paylaşamamaktır. Sonuçta miras değil bu paylaşmak neden 😂 bence oranında olursa mutlu eder ettirir..
Oransiz 😂😂 im.. dir
Ben sevdiğim kızın hesabını hacklemiştim 😇 bende oransız olabilirim 🙂
😂😂 oraninda olursa eder ettirir mis 😂😂
Dediğimi yap yaptığımı yapma 🙁
Ah şu imamlar 😂😂
🙄🙄
Aşırısı Çok sıkıcı Tadında olduğu sürece çok Tatlı bir duygu Kıskanılmak 😎
kıskanılmak güzel bir duygu başarılı ya da sevildiğini gösterir.
Hoşuma gider seven paylaşamaz.
👌👌👌..
Ben ne kiskanirim ne de kiskanilmayi severim.
benden biraz uzak reis
Seven kıskanır..
Katılıyorum 😊😂
Teşekkür ederim efendim..
kıskanmayı da sevmem kıskanılmayı da
Kıskanılmak güzel de kıskanmayı beceremiyorum 😄
Ikiside güzel değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar