AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Sen ister ver ister verme zamanı geldiğinde bir yolunu bulup yapacaktır zaten. Ama doğru zamanda olması temennimiz..
Her ne kadar hayır desem de olacak illa, zaten öyle bir durumu iş ciddiye binince öğrenecez baba olarak.
Neden sen başkasının kızını sevgili eş olarak görüyorsan sesin çıkmamalı, sadece ileri ilişki yaşama ihtimali için bilinçlendir
Bu nasıl soru ya? ben nasıl yaptıysam oda yapacak yorumlar hele baya bir tuhaf ! sen yapmadın mı o yapmadı mı bu yapmadı mı kendisi insan değil mi tabiki yapacak şu eski kafalardan bir çıkın artık. !
Yaptığımız sevgililer de birilerinin kızı... Böyle bakalım olaya...
Oğlum olduğunda vereceksem kızım olduğunda neden vermeyeyim?
Ona belli bir yastan sonra bazi seylerin olmasi gerektigini sebepleriyle anlatirim 18 yasina gelmeden sevgilisinin olmasina izin vermem. Kucukken insan ayirt edemiyor yanlisi dogruyu
Yok hayatının sonuna kadar rapunzel gibi bir kaleye tıkacaktım
Sanki gelip izin isteyecek! Zamanı gelince olacaktr.
Çocuklarımızın yanımıza gelip sevgili yapsam olurmu diyeceğini hiç sanmıyorum.
Bn şu an nasıl istiyorsam oda istiyecek açikca belli etmm ama bazi seyleri görüp görmezden gelir annesine bazi konularda dikkatli olmasinı alıp onu karşisına konusmasinı isterim
valla kardaş bende Adanalıyım bende hayır demek istiyorum ama maalesef bizim elimizde olmuyor teknoloji ve heran peşinde olamayacağımızdan dolayı en iyisimi izin verir tanımaya çalışır gerekeni o şekilde yapmaya çalışalım
Dogru zamanda tabiki erkek arkadası olacak ancak cocuklarimiza kelebek gibi yaklasmaliyiz cok sıkarsak ölürler cok serbest birakirsak ucarlar denetleyemeyiz. Tamamen arkadas gibi olmak da dogru degil. Ince bir cizgi olmali. Her an yaninda olurum
Bu benim verebileceğim bir karar değil belli bir yaşa geldiğinde tâbi ki hayatına birilerini alacak. Ben ne kadar yakın ve anlayışlı olursam her şeyin o kadar içinde olur tehlike hissettiğimde olaya dahil olur gerekeni yaparım.
Evet izin veririm. Sevgilisi her türlü olacak en azından benim bileğim dahilinde olsun, kiminle ne yaptığını bileyim. Ben ona sadece doğruyu yanlışı öğretirim ve her şartta yanında olurum.
İzin vermesem sanki yapmayacak mı? En iyisi haberim olsun
Kızla ya da oğlanla bir alakası yok. Oğluma izin veriyorsam kızıma da veririm. Ayrımcı değilim
Tabii ki. Ben izin vermesem de olacak nasılsa. Bari izin vereyim de gözümün önünde olsun
Tabii ki olacak sevgilisi. Kendi hayatı istediği kişiyle istediğini yaşar.
Yani veririm herhalde ama yaşı büyük olmalı sonuçta biz de kusursuz değiliz değil mi gizli gizli yapacağına benim haberim olup yapması daha iyi
Bir yaşa kadar izin veririm ve kesinlikle her şeyi bilmek şartıyla...
Kısıtlarsan gizli yapar kısıtlama herseyini anlatsın gözünün önünde olsun
Her şey yeri ve zamanı gelince elbet olacak her şey yerinde ve zamanında güzel
Neden sen zamanında yapmadın mı kızların peşinde koş madınmı kız babadan korkarsa yanlış yapar babaya guvenirrse dehil
Hayır izin vermem. Sözlü yapabilir ona izin var evlilik yolunda ilerleyecekse ancak izin veririm
Hayır😬ama bu kız erkek olarak değil 18 yaşına girmeden ikisininde olmasın bence
Hayir dersen ters piskoloji cocuk yapar bide asosyalse tamam sosyal medyadan isi yurutur
Yapsın tabii ki hata yapa yapa doğruyu bulması açısından yapmalı, içinden ne geliyorsa desteklerim çünkü güvenirim yani benim çocuğum ben büyütmüşüm kendi değer yargılarımı öğretmişim filan
Kızım da çıkcak zaten baba sevgili yaptım dicek hee 😂😂
Kanka kız kardeşin veya ablan varsa bilirsin zaten söylemezler yani 😂
yanı olağan şeyler hayatta bu tarz şeyler normal karşılanmalı.
Belli yaşlarda vermemelisin özellikle 18 yaş altı çünkü erkeklerin ne için oldukları belli oluyor kızını kendi ergenliklerinde keşfettikleri cinsellik için kullanırlar
Aşk sevgi 80'li 90'lı yıllarda kalmış birşey ama herkes genç oldu. Herkesin hayatında sevdiği aşık olduğu oluyor olacakta olmazsa sıkıntı 😏 Kalpten gönülden seviliyorsa kızım üzülmüyorsa saygı duyarım. Evimede gelebilir yemege oturabilirler. Fakat kızımı üzüyor kırıyorsa orda bozuşuruz. 🤨
Bu kimsenin elinde olan birşey değil sizin nasıl sevgilileriniz varsa onlarında olacak gizli ya da aşikar
okuyorsa hayir ve tabi benim haberim olsa ve babasinin ciddiyse evlilige gidecekse evet
İzin mi? Neyim ben onun sahibi falan mı? O bir birey ve kendi hayatı asla karışamam.
İzin vermesem de olacak illaki o yüzden izin veririm ki bana açık olsun.
belli bir yaştan sonra izin verirdim lise bittikten sonra mesela
ne izni? sevgilim olabilirmi diye izinmi alacak? kaçınız ailenizden izin aldınız? ya da kaçınızın sevgilisi.. tabiki flörtleri erkek arkadaşları olacak. duygusal gelişimleri için buda önemli birşey.
İzin veririm eğer baskıcı bir birey olursam benden uzaklaşıp yalana başvurur bunu da istemem benjmle herşeyi açık açık konuşabilmeli.
Sevgili arkadaş yapabilir ama baştan çıkıyorlar herseyin aşırısı nı yapıyorlar madde alkol ilişki o yüzden dikkat edilmeli
Benim iznime bağlı değil ki tabiki olacak sevgilisi
Hayır vermem ona flörtün ve sevgililiğin haram olduğunu öğreteceğim için o kendi istemez zaten inşaAllah
18 den önce izin vermem zaten benim gibi bir kızın kızı da en az benim kadar asil, seçici ve mükemmel olup harika tam donanımlı bir zekaya sahip olacağından benim yönlendirmeme gerek kalmaz.
Tabiki veririm, gizlemesin herşeyini anlatsın ve bana güvensin yeter ki
Ben modern bir babayım ve farklı görüşlere açık bir insanım ve sevgili yapmasına tabii ki izin vermem, kırarım bacaklarını..
Belli bir yaşa kadar hayır. Sonra olacaksa da benim gözetimim altında olmalı
Ortalıkta gevşek sapık ve kadın katillerinin kol gezdiği bir dünya da elbette izin vermezdim.
Adana kebabı mı yapıyorsunuz arkadaş? Sevgili yapmak nedir böyle ;) ;) ;)
Sanki izin alicak😂
Tıpış tıpış alacak😎
He he yapip gelir all babacim sefffgilim😂
Mesafe mi korurum
Ali dekirtme beniiiiii sanki sana sorucak bir ara yapicak işte 😂😂
Cadaloz sevebilir ama öyle çevikliği sevmem
O ayri konu 😄
Cadaloz gebertirim susss
Çapali sen bana kıyamazsin bikere 😈
Bikere 😂
Ikikere😂
Cadaloz boğarım seni sus
Gebertirim seni uslu ol 😈🔪💣
Manyak😂😂😂
Uyuz😂😂
Kötü şeyler yapmadıkları sürece evet herkez aşık olabilir dogru kişiye aşık olmak önemli evet ama aaa bu dogru kişi diyosun öyle olmuyor yani sal naparsa yapsın zlsğsşöwlşsçw
Neden vermeyeyim ki tabiki sevgilisi olacak 😊
bunlar derin jkonular reis :D
Vallahi kusura bakmayın o işler sadece filmlerde olur hayatta müsaade etmem böyle bir şey
Evet be hayır diye şunu da yapmalı kendisi sevgili yapmamalı. Empati yapmayı bilmeden yaşıyoruz.
O anasının kızı sevgili yapmaz 😂
Sennn
Evet bennn. İtirazın mı var?
Sevgili yapmam için acayip etkilenmem lazım 😊
Hayatına karışmam ama it kopuk olursa müdahale ederim
Gezip tozayım kafasında bir şeye izin vermem. Zaten öyle bir kız yetiştireceğimi sanmıyorum.
Olgunlaşana kadar hayır, vakti gelirse benim tanımam gerekiyor tabi ki. Oğlum olursa da geçerli bu.
Belirli bir yaşa geldiği zaman elbette en doğal hakkı yani hak olarak sayılmaz olacak yani ☺️
Ne saçma bir soru bir tek kız olunca mı izin verme muhabbetleri başlıyor at kafalılar