Asla bir değildir. Asıl esaslı kız seninle kuru soğan ekmek bile yerim diyen kızdır. Bu kıza sırtınızı korkmadan dayayabilirsiniz. Size ondan zarar gelmez. Diğer kızsa asla gerçekten sevilmez ve de sevmez. Ki zaten onun niyeti uzun ömürlü bir şey de değildir. Bence zengin kesimle evlenilmez. Havalı insanlar evlenilecek insan değil. Ben bu şekilde düşünüyorum en azından..
Bana kader gülmediki bundan sonra Gülsün bir sevdiğim oldu ben ona çok değer verdim ama sonunda olan bana oldu sizin tarif ettiğini kızı bulmak zor kader değil şans önemli
Çok haklısınız ama geçmişe değil geleceğe bakın. Allah kimseyi tek yaratmamış. Elbet bir gün şansınız yüzünüze gülecek. Bunun için çok dua etmelisiniz.
Beklenti değil ki asıl mesele. Bir kadın tabii ki kendi ayaklari üzerinde durmalı, erkek hesap ödüyor veya bir şey aliyorsa o kadının yoksulluğundan değil, erkeğin inceliginden, nezaketinden olmalı. Senin paran, benim param meselesi olmaması gerek. Yiyeceği yemeği benden bekliyor diye düşündüğün bir kadinla olmamalisin zaten.
Yalan o laflar. Hiç bir kadın bir erkekle bu şartlar altında evlenmez. O işler 80 sene önceydi şimdiki kızlar metaryalist, konformist. Gerçi erkekler de öyle.
En İyi Cevaplar