Kadınlar ne karar üzerine gelmiş saçma sapan okudum da çok oldum insanı soru sormaktan soğutuyorlar. Ama büyük ihtimalle onlar kuru totosu olan tayfadan o yüzden bu sinirleri 😄 Kadınsı özelliklerin başında önce kalça gelir kim ne derse desin. Ve emek yemekteki salça kadar önemlidir
Yani basenim yoksa değer verilecek bir kadın değilim bu mu? Değerini senin bu mu belirliyor, obje misin kadın mısın önce bir buna karar vermen gerekir. Bir kadın olarak bari sen yapma bu cinsiyetçiliği, bu görsel falan, ne yani gerçekten midem kalktı
Soruda basensiz kadınlar kadın mıdır? Ya da basensiz kadınlara değer verilir mi? Yazdığımı hatırlamıyorum. Kadın hem kalçalı hem zeki olabilir. Konu burada benim değer yargılarım değil. Farkındaysan bu bir soru insanların görüşü istenen. Konu sizin değer yargılarınız yani. Bu soruda bir cinsiyetçilik de göremedim ben. Senin saldırgan tutumun veya şu görüşlerin beni ne cinsiyetçi yapar, ne de farklı bir şey. Görsel de mide bulandırıcı ne onuda göremedim? Demek ki tıp eğitimi alsan ne diyecektin merak ediyorum 😏😊
Bu söz direkt o kapıya çıkan bir söz. Yemekteki salça ile g*tümün alakası nedir, nasıl bir objeleştirme? Asıl sorun bunu ciddi ciddi cinsiyetçi bulmaman.
Kadınlar erkekleri kullanmak için hiç bir zaman beyinlerini kullanmazlar. Başka biyerlerini kullanırlar. Oyüzden kadınlar kafayı çok nadir çalıştırır. Oyüzden sexy kadınlar , zekiymiş gibi algılanır
Bir insanı insan yapan taşıdığı fiziksel özellikler değildir. Boş edebiyat parçalamak huyum değildir ama şöyle materyalist postlar görünce istemsizce belirtesim geliyor.
Olur, olmaz demedim ki :D Zeki biriyse zaten övünme ihtiyacı duymaz. Zekasıyla dahi övünme ihtiyacı duymaz. Gerçek zeka budur. He eğer ikisinden birini övüyorsa zeki denmez ona.
Konu yalnız şu hani birini gördüğünde nasıl ki zekasını uzaktan göremiyorsun. İlk dikkatini çeken ve tanımaya iten şey fiziği oluyor. Fizik beğenildiği taktirde zeka inceleme kısmına geçiliyor. Dış görünüşünü beğenmediği kişi ile ilgilenip sohbet edebilen kaç kişiyiz?
Kalçasına güvenen var mı sorusunun cevabından ne konuya geldik. Bu çok farklı bir konu ve üstteki soruyla alakası yok. Vücuduna güvenmek benim için aptallıktır. Güvenen insandan iyisi her zaman bulunur. Kaldı ki erkeklerin de malum yerine güvenen var mı diye soru sormasına kapı açar bu soru. Bu sapıklığın sevimli olmuş hali falan mı?
Wow. Argo kullanımı dahi yok. Sana tek şunu diyim kadınlar kadınların düşmanıdır derler. Evet doğrudur. Çünkü erkekler bir adamın fotoğrafını koyup da kızlarrr bakın bizdeki güzelliklere hani orasına burasına güvenen? diye sormaz. Aşağıda biri bir et parçasının fotoğrafını paylaşmış, herhalde hoşuna gitti. Ben saygılı bir şekilde yazıyorum beğenmiyorsun. Prnografik içeriği seve seve kabulleniyorsun. Kadınları toplum önünde kim kardashian familyasından göstermeye devam et.
En İyi Cevaplar