20 li yaşlardayım hatta tam 20 yaşındayım. Manisa ya gidiyorum, otobüs dinlenme tesislerinde mola verdi indim. Sigaramı içiyorum, 30 lu yaşlarda bir kadın usulca yaklaşıp "ateşiniz var mı?" diye sordu. Tabii o zaman hızlı çağlarım seri bir şekilde çektim zippoyu ama kadın beklenmedik bir hareket yaparak çakmağı elimden aldı ve "sen bana çakacak yaşta değilsin, ben yakarım" dedi. Kendimi maçın son saniyesi galibiyet sayısını atmak üzereyken blok yiyen basketci gibi hissettim. Dondum kaldım bir şey de diyemedim😕 Sigara yakmakla yaşın ne alakası var? Bu da böyle bir anımdı işte..
Kadınların sigarasını yakmak flörtöz bir hareket mi?
Uğraşmam kendi yaksın. Başıma gelen bir olay. Kız çakmak istedi. Sigarayı uzattı. Ben masaya bıraktım çakmağı, aldı yaktı. Sende kalsın çakmak artik dedim. Cakmaksiz dolaşma ki bir daha gelip isteme dedim. 😀
Brom bunu söyleyen kadına çakmağı verip usulca uzaklaş.. tamam abi de koş git kacanin anası ağlamazmis.. büyük ihtimal pavyonda köylünün danasini kuzusunu yiyen tiplerden :d
Ben bitin küçüğü hareketi olarak görüyorum, genelde öyle çünkü bu hareketin anlamı centilmenlik ve flörtle bağdaşır ama çakabilecek yaştaymışsın orası ayrı
En İyi Cevaplar