Adama resmen sorunlu gibi görünmüşsün. Sizin yüzünüzden okulu bırakıcam demisşin ki o da korkmuştur iş yeri neticede. Şimdi ergen ergen takılırsın die korkmuştur.
Biri sana hayır deyince bunu hazmedemeyip zorda bırakacak konuşmalara gerek yok bence. Ona söylemeden bırak okulu ya da bırakma zaten çok da önemli değil reddedilmek. Çok üzüldüm adam için. Senden kurtulmaya çalışmış resmen. Adamları rahat bırakın kızlar.
Hay yaşa ya
Haklısın ya
Size her iyilik yapan erkeğe aşık olmaktan vazgeçin artık. Baba şefkati hissettiğin her erkeğe ilgi mi duyacaksın? İstemiyorum diyor hala zorluyorsun. Birde ergence zor durumda bırakacak laflar ediyorsun. Empati yap biraz.
Mk hocanın yerinde olsam saniyede dersini verir, gerekli disipşinnişlemşerini başlatırdım. Yüzsüzlüğe bak bir de ısrar edip hocanın da balını belaya sokuyor. Gerçi hocanın da kabahati çok büyük okuldan alınırsa ilerde hiç şaşırmam.
Adamın istemediği belli tek derdi senin eğitim hayatına son vermek istemiyor onunla olan durumdan dolayı. Eğitim hayatına son verdiğinde kendini suçlayacak bir nebze. Ondan dolayı geri planda durup olayı geçiştiriyor.
Cevap
24Cevap
Hoca seni başından savmak için demiş bence fazla heveslenme
Adamı öyle zor durumda bırakmışsın ki okulu bırakma diye orta yol bir cevap vermiş. Okulu bırakacağım diyerek kendini öne atmış şımarıklık yapmışsın. sana düşen şey okuluna devam etmek başarılı olmak mezun olduktan sonra bu tür muhabbetlere girmektir. Aklını başına almanı tavsiye ediyorum.
Genellikle yurtdışındaki diziler yüzünden böyle oluyor hocalar öğretmenler zeki ve konuşmayı biliyorlarsa böyle kızlar aşık olup evlenmek istiyor direk hemde o dersten kalmamak içinde yapıyorlar bunu bence şaçma adamın işini bitirirsin
Aptal olma adam seni sadece korumuş adamın başını ağrıtıcaksın en son işinden olacak sende okuldan atılıcan
Neden atılalım ki. Üni hocasıyla evlenmek suc mu
Öğrenciyle yasaktır suçtur
Evlenenler var ama öyle
E git evlen o zaman ne diyeyim yani bu etik olmayan birşeyi etikmiş gibi gösteriyorsan daha söylencek söz yok buna
Öğretmen öğrenci ilişkileri için hapis cezası bile olduğundan korkuyor uzak duruyor olabilir okulu bitir bakarız diyor bence 🤪
Neden hapis cezası. Evlenenler var ama ögrencisiyle
Okuldan sonradır bence o
Kuzenim üniversitede öğrencisiyle evlenmişti
Benim işimde okul ile alakalı banda çok oluyor böyle şeyler bende uzak duruyorum ciddiye almıyorum belki oda sık karşılaştığı için öyle yapıyordur bir kaç kez daha dene bence
İkinizinde yazış tarzlarınız aynı. Milleti salak yerine koymak nikolay 😂
Diyorki sen okulunu bırakma ve oku. Sonrasında zaten görüşmeyiz. Seni okulda tutmaya çalışıyor.
Senin gibi kaç kız yanıyordur sence. Adam ekmeğini hiç tehlikeye atar mı?
Kimse yazamaz ona
Sen yazabildiğine göre herkeste yazabiliyordur.
Başından savmak için demiş gibi duruyor. Umarım da öyledir. Eğer değilse onun beynine tüküreyim. Seninkine apayrı tüküreyim zaten.
niye adamı zor duruma sokuyorsun okumana devam et adam seni istemiyor
İstemese nasip demezdi
Hoca sonuçta öyle rahat hareket edemez anlamak lazim
bende emeklı safıye ogretmenden hoslanıyodum bı ara acıldım hatta hocam sana acılabılımıyım dedım ben hala bakıreyım salak aptal ama bılmemkı dedı haavalara uctum senınkıde sana mutlu ol dıye soylemıs
:) Allahım ya
bence konu kapansın diye yazmış
kalbini kırmak istememiş hayatını yakmanı istememiş
heveslenmesen iyi edersin
O benim insallah
üzülmemeni temenni ederim
ama sonuç hiç iyi görünmüyor
Diyor ki bu konuları bir daha dile getirme.
Ben hocanızı takdir ettim. Harbiden Islâm ahlakıyla yetismiş birisiymiş. Böyle insanları görmek beni de mutlu ediyor.
Açıldıktan sonra hocam hocam diye peşinde dolanman komik olmuş
Adamin ustune oyle bir gitmissinki mecburiyyetten demis gibi
Her on unili kizdan besi hocasina asik olur ergenlikten mi yoksa cidden mi diye bakacak adam iste. %99 ergenliktendir :D
nasipse demek, seni tanımaya çalışıyorum emin omadığım şeyler ve durumlar var o durumlar düzelince olacak demek
ulan adama açılırken bile hocam diyorsun :)
Artık resmiyeti atsan iyi olur :)
😇😇😇😇 resmiyeti atamam ayıp olur
Bu ne sacma bir yazisma ya. Hocam demeye devam ediyorsun. O da en sonunda istemem yan cebime koy yapiyo. Baya sacma. Aklini basiba al
Ulan Zeliş zorla adama ayar verdin haa🤣
Ayar ne demek
Adamın aklına karpuz kabuğu düşürdün işte bak
Olur mu sence😍
Azman gibi adamın üstüne gitmeden, hanımefendi olursan, zamanla olabilir belki
Ahaah azman😅😅😅
Bu hoca kac yasinda yahu
26.
Hoca seni istemiyor, heveslenmesen iyi edersin.
Hoca bayagı karakterli helal olsun valla
Demi cok efendi
Allah adama sabır versin.
Cok ergensin yaaa cidden midem bulandi
adam kurtulmak için öyle demiş..
Hocada istemem yan cebime koy 😂
İstihbaratta bu kadar sansür yok zeliş
Zeliş ne a*
😏😏😏
sen neyin kafasını yaşıyorsun :D
Trole gelll
Tuhaf işler dönüyor
Nasıl
Ne kadar zavallısın.
Hangi Üniv.
Söylemem.
:(.. Sadece meraktı.
Efendiliği hanımlığını koru, flörte harama bulaşma, Allah nasip ederse evlenirsin.
İnşaAllah. Her şey nasip. Adamın fazlaca üstüne gidersen seni istemez bile.. Helal iste herzaman. Sevgililik işlerinle gönlünü yıkma.
İlahiyat okuyoruz 😇
Anladım. Ben de ilahiyatçıyım :)
Nerede
Urfa, mezunum ben. :)
Sen
Söylemem 😅 hocamın pardon kocamın djxjxj bası yanar
Ya tamam özele gel, ben de Allahtan korkarım, merak etme hocanın başına banka açacak veya onu elalem yayacak değilim. Sadece merak ettim okadar. Kimdir, nasıl biridir, tipini merak ettim o kadar bu yüzden sordum. Kız olarak, Yinede teşekkürler..
Sana tavsiye kardeşim:Sakın bazı şeylere olacak gözüyle bakıp kendini ümitlendşrme, bu zamanda çoğu insan nikah masasında bile ayrılabilir. Sen edebini, hanımlığını koru, eğer hocanla evlenmek nasipse o seni uygun kişilerle konuşur ister. Kız tarafı olarak senin ondan çok daha ağır durman icap eder ki, sonra evlensen bir tartışma esnasında sen geldin dememesi için. Derste bile sen ona bu mesajı hiç söylememiş gibi davran, derslerine önem ver. Bölümünün hakkını ver ki, verelim ki vebali sırtımızı ağrımasın, her şeyi akışına bırak, hocanı da zor duruma koyma. Allah hepimizi haramlardan korusun. Kazanan, takvalılardan olalım inşaAllah...
Ergenlik.
Eee sonuc noldu?
Enteresan
Geçiştiriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar