SEVGİLİM O ÇOCUKTAN MI HOŞLANIYOR?

Merhaba, 2.5 senelik bir ilişkim var. Her şey çok güzel gidiyordu fakat son 6 aydır kafamı karıştıran durumlar yaşıyoruz. Sevgilim ilk önce instagram bio'sundan sevgili olduğumuz tarihi, sonra da ikimizin fotoğraflarından oluşan albümü kaldırdı. Son olarak 1. ve 2. yılımızı kutladığımız günlerde çekilen fotoğrafları sildi. Nedenini sorduğumda "insanların gözüne sokmayalım artık gerek yok" dedi, tamam dedim. Hala buluştuğumuzda fotoğraf çekiliyoruz, hikayeye koyuyor sıkıntı yok. Ancak dershaneden tanıştığı bir çocuk var, kankam diyor ama çocukla fazla samimi. Ayda 1 buluşuyorlar, onunla da hikaye atıyor kalp çizerek. Çocuğu tanıyorum ben de sevdim ama sevgilimin ben yokken çocuğa hep "hayatım-bebeğim" şeklinde konuştuğunu öğrendim. Çocukla aynı şehri kazanıp onunla birlikte yaşamak gibi bir hayali vardı, bunu da yazışmalarını gizlice okuyup öğrendim. Çocuk iyi bir bölüm kazandı ben ise kazanamadım, il dışına gidip tekrar hazırlanacağım. Sevgilim de kazanamadı tekrar hazırlanacak. Ancak sevgilimle çocuk aynı şehirde kalacaklar. Sizce sevgilim çocuktan hoşlanıyor mu? Onu seviyor mu?
SEVGİLİM O ÇOCUKTAN MI HOŞLANIYOR?