Fake hesaptan kızdan çıplak resim aldım, ne yapacağım? Bu ilişki nasıl ilerleyecek?

Kıza önce gerçek hesabımdan yazdım. Beni sallamadı bende hırs yaptım önceden Fake hesap kullanıyordum. Bu gerçek hesabımı sallamayınca fake hesaptan yazdım. Hemen cevap vermeler cilveler yaptı. Tabi bende konuştum sevgili olduk resmen olurken de ben buna vücudumu attım. Sonra hayran kaldı. bende ondan istedim. O da verdi ben istemeye devam ettim çok güzel şeyler attım aklım gitti bundan sonra ne yapayım kız bana aşık oldu. Artık şey diyor okullar acılana kadar ben senin yanına geleyim diyor uçakla mesafemiz uzak söyledim onun şehrinde okudugumu anlattım. Bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Ilk kez böyle birşey yaptım. sirf beni gerçek hesabımı ret ettiği için demek insanlar için dış görünüş çok önemli. Başka kızlara hiç böyle bişey yapmadım. her ne kadar benimle konuşmak isteselerde. Nolduysa bunun beni reddetmesinden sonra oldu 😑
Fake hesaptan kızdan çıplak resim aldım, ne yapacağım? Bu ilişki nasıl ilerleyecek?