Bugüne kadar bütün sevgililerim bana çirkinsin dedi ne yol izlemeliyim?

Gerçek hayatta olan sevgililerim fotoğraflarıma çirkin çıkıyorsun dedi birtane internette tanıştım oda baya bir çirkinsin filan dedi onlarda ahım şahım yakışıklı değillerdi sanırım çirkinim intikam almak istiyorum güzelleşmek istiyorum :( facebookta hakaret ediyorlar çirkin diye instagramda da tanımdığım insanlar hakaret ediyor beni hiç gerçekten beğenen olmadı gerçek hayatta teklif edenlerin hepsi abazaydı. Artık çok üzülüyorum ya bıktım erkeklerin bana çirkin demesinden! Çok zor bir durum gerçekten zor hayatımda kimseyi hiç bir erkeği istemiyorum çevremdede akrabalarımdan başka kimse ile görüşmüyorum artık asosyal olmaya karar verdim çünkü güzelleşene kadar hep böyle özgüvensiz geziyorum insanlar çünkü özgüvenimi hep kırıyor rencide ediyor beni :(. Türkiyedeki çoğu kızlar yavaş yavaş güzelleşiyor ben sönük kalıyorum en çirkin obeziteden bile daha çirkinim kocaman kadınlar bile benden daha genç gösteriyor 19 yaşındayım 30 yaş üstü gösteriyorsun diyorlar estetik yaptırıcam param yok hiçnirşeyim yok ailemden başka ailemde destek olmuyor estetik konusunda karşı cinsim beğenmiyor etrafımdaki insanlarda beğenmiyor 40 yaşındaki ayşe kuzenim ben senden iyiyim güzelim diyor. Yoruldum artık ya beni gerçekten seven olmadı bugüne kadar instagramdaki abazaların bile bazen çirkin dediği kızım :(
Bugüne kadar bütün sevgililerim bana çirkinsin dedi ne yol izlemeliyim?