Sevgilim benden soğudu ne yapmalıyım? beyler? :( taktik yok mu hiç?

Sevgilimi bugun 10 kere aradım hiçbirini açmadı.(meşgule atıyor ve bunu sürekli yapıyor) işim var dedi işi bitmiş olacak ki instagramda gördüm tekrar aradım yine meşgule attı. bana şu arama huyundan vazgeç yazıyor. wp den uzun mesaj atınca of uzun mesaj atmışsın okumam ben bunları diyor. mesajlarıma da yarım saatte bir cevap veriyor. ben anlamadım. mesajlarımı okumaya üşeniyor aramalarımı meşgule atıyor nasıl ilişki bu? yanımda bana çok ilgili telefonda soğuk. yanımda gerçekten saçımı sever okşar yemek yedirir ilgilenir.. durumu tersine döndürmek için ne yapmalıyım? ilişkide daha fazla seven taraf olmak çok kötü.. ben şimdi ne yapmalıyım ki o arasın mesaj atsın bana. aynısını ona mı yapayım? ama duramıyorum işte hemen cevap vermeden :( ya da aramadan :( ikisini yapabilirsem sizce bıkkınlığı geçer mi? ilgim mi çok fazla. ben artık gerçekten dayanamıyorum ağlamaktan gözlerim kurudu. seviyorum ayrılmak istemiyorum. fazla ilgi kötü bir şey mi sanki? bu arada ilk sevgilim 2 seneye yakın beraberiz
Sevgilim benden soğudu ne yapmalıyım? beyler? :( taktik yok mu hiç?