gerçekten aşıksan sevgiliye çorap giydirmek o kişinin elini tutmaktan bir farkı yok. çorap giydirmeyi çoğu kişi özellikle feminist bayanlar tek taraflı düşünüyor. kız erkeğin çorabını giydirmeli. bu daha çok eş yerine köle arayışında olan eski zihniyetten kalan bir beklenti tarzı kendim adıma söylüyorum ki ben sevgilimin elini de tuttum çorabınıda giydirdim. kendi ellerimle çorbada içirdim.
seven insan yeri gelir çorap da giydirir ayakkabı da bağlar. Bizim apartmanda eski toprak dediğimiz cinsden yaşlı bir karı - koca kalıyorlardı. Adamın karısının sol tarafı felç di ona rağmen o adam her gün onun kolundan tutardı dışarıda bahçede yürüyüş de yaptırırdı yeri gelirdi ayakkabısını da giydirirdi. Yani seviyorsan cefası da sefası güzel...
Eğer istiyorsa giydiririm nolcak seviyorsam tiksinmem. Bu arada sol ayağın niye öyle falsolu şekilde havada duruyor ya sanki erkeğinin erkekliğine ayak dışıyla trivela vurmuşsun gibi durmuş oyy yazarken bile kıvrandım 🤦♂️🤣 Umarım yapmamışsındır, erkek dayanışması 💪😁😁
En İyi Cevaplar