Nişanlımı cok kırdım?

Nısanlım 3 gundur tatil koyundeydı uc gundur haber alamıyorum ondan dun konustuk biraz sert çıktım telefonum bozuldu ondan arayamadım dedü ama cok sınırlendım bence bir sekilde haber vermelıydı bende ona sen benimle heves ıcın bırlıktesın dedım bir gun zaman gecırdik hevesini aldın yeter dedın oda tm dedi dugune kadar sana dokunmam dedi bır araya gelsekde artık aramızda yakın temas olmaz dedi ozur dilerim dedi sana dokunmam dedi bır daha bende bizim ıcın daha iyi olur dedim seni seviyorum diye mesaj attım ama cevap vermedi nasıl gonlunu Alıcam bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Nısanlım 3 gundur tatil koyundeydı uc gundur haber alamıyorum ondan dun konustuk biraz sert çıktım telefonum bozuldu ondan arayamadım dedü ama cok sınırlendım bence bir sekilde haber vermelıydı bende ona sen benimle heves ıcın bırlıktesın dedım bir gun zaman gecırdik hevesini aldın yeter dedın oda tm dedi dugune kadar sana dokunmam dedi bır araya gelsekde artık aramızda yakın temas olmaz dedi ozur dilerim dedi sana dokunmam dedi bende daha iyi olur dedim sımdı tirip atıyor
Nişanlımı cok kırdım?