5 yıllık ilişkimiz vardı 1 yıl nişanlı kaldık nişanlım değişmeye başladı iş ciddiye bindikçe ailemi beni küçük gördü hakaretler küfürler etti, evlenince ailenin yanına ayda bi kere gidiceksin alıştıkça 2 ayda bir gidiceksin ben ne zmna izin verirsem o zmba gidiceksin dedi sen gelinsin evinde oturucaksın kuzenin karısıyla beni kıyasladı öyle olucaksın dedi sen ailenden kopamamışsın dedi böyle şartlar koştu baskı kurmaya kalktı ortada hiç bir sebep yokken oluyo bunlarda ben asla ailesiyle nede kendisiyle ilgili tek kelime etmedim bu zmana kadar tek istediğim mutlu bi yuva kurmaktı sevdiğim adamla birlikte sonra kandilde sırf teyzesini aramayıp kandilini kutlamadığım için benden ayrılmaya kalktı bitti istemiyorum seni aldığım altınları hazırla gelip alıcam dedi yalvardım yapma bitmesin diye öyle toparladım bi günde bize gelmişlerdi insan ayak ucunu sallar ya stresten öyle ayağımı sallamışım farketmeden annesi babası çok kızmış bida olursa kızarım demişler nişanlımda geldi bana söyledi annem babam çok kızdı neden ayağını sallıyosun bida sallama sakın dedi şok oldum orada hiç bişey yapmadım ayağımın ucunu salladım diye kötü birisi oldum gözlerinde en sonda bana şiddet uyguladı bi gün avmde herkesin içinde ikincisini yemek istemiyosan susucaksın dedi ailenin yanında bile döverim umrumda olmaz dedi yüzüğü atıp gelemedim yapamadım yine bırakamadım sonra yalvardı ağladı özür diledi yapmıcam bida nasıl yaptığımı bilmiyorum bida yapmıcam değişicdm falan dedi böyle sallantıda devam ettik kaç ay ben yine iyi davrandım her zman çok sevdiğimi yanında olduğumu söyledim devam ederken yine ayrılmaya kalktı yüzüğü çıkardı annesşne verdi güya düzelicekti herşeyi yine burada b3n alttan aldım bitmesin dedim tekrardan yüzüğü taktı en son kavga ettik kendisi bitirdi kendiside bitirirkende beni suçlayarak bitirdi ben elimdej geleni yaptım biz artık mutlu olamayız istemiyorum soğdum senden kafamda bitti dedi bi anda kestirip attı defolup gitti herşeyi ben yapmışım ben suçluymuşum gibi gitti giderkende isteifpin zaman arayabilirsin düşman değiliz dedi gitmiş hemen instagram açmış ve kızları eklemiş tek üzüldüğüm bunca verdiğim emek ve hayallsrim herşeyimle yanında oldum her koşulda ama o gitti ve hala sesimi duymak isterden arayabilirsin diyo bana
Nişanım atıldııı?
Güncellemeler
1 yıl
Görüşlerinizi alabilirmiyim lütfenn :(
Güncellemeler
1 yıl
Cvplarınızı alabilirmiyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk bir kaç cümleyi okudum. İyi olmuş geçmiş oldun. Mikrobun birinden kurtulmuşsun.
Hepsini okusaydın :(
Çevremdeki herkes aynı şeyi söylüyo kurtuldun diye
Gerek yok. Uzak dur sen de ona hak ettiği gibi kötü davran
Okudum. Gerek yokmuş. Hayatın boyunca bir kuduz itle birlikte yaşamak istiyorsan peşinden kosabilirsin. Bence büyük geçmiş olsun. Büyük dertten kurtulmuşsun.
Kendini yalnız, çaresiz, evde kalmış ya da başka şansı yokmuş gibi hissediyor olabilirisn. 1) hayatı bayunca hiç evlenmeyen çok fazla insan var. Çok geç yaşta evlenenler var. Evlenmek zorunda değilsin. 2) dünyada milyarlarca insan var. Doğru düzgün birisini ve sana değer veren birisini bulmalısın. Sana saygı duymayan biriyle uasayamazsin.
Allaha havale ettim hakkımı asla helal etmiyorum bana yaşattıklarının hepsini yaşasınlar teşekkür ederim okuduğunuz için
Evde kalmış gibi hissetmiyorum çünkü gencim daha sadece emeklerim için üzülüyorum bu şeklkde çekip gitmesini hazmedemiyorum çünkü haketmedğim hiç birini
1) Allah diye bir şey yok. Akıllı olmalısın öldükten sonra kimse sana hakkını vermeyecek. Hakkını kendin korumalisin.
2) duygusal olmamalisin. Duygular yerine akıl ile hareket etmelisin.
3) birey olmalısın. İnsansın ve hayatının merkezinde sen varsın. Senin çıkarların ve mutluluğun önemli. Günün birinde herkes seni yarı yolda bırakabilir. Başkalarına değil kendine baglan.
Tek istediğim var onu unuttuğum gün pişman olup geri dönmesi
Eee öyle olunca ne olacak? Kabul etmeyeceksin ve intikam almış olacaksın? Tam bir arabesk, tam bir doğulu kafası. Yapman gereken önüne bakmak. Hayatını güzelleştirmek. Bir meslek öğren, dil öğren, iş bul çalış, bir şeyler yap. Yeni insnalar tanı. Köyde dağın basindaysan bir şeyler ek dik yetistir. Ne bileyim işe yarar faydalı bir şeyler yap. Suanmi durumun saçmalık. Ve intikamı nasıl alırsın biliyor musun? Daha iyi ve daha mutlu olarak! Daha iyi daha başarılı biri ol! Daha iyi birini bul! Günün birinde o kuduzla karşılaşınca ona tepeden bak! Olay bu.
Doğulu değilim 😂 bi gün onunla Bi yerde karşılaşırmıyız bilmem ama karşılaşırsak umarım dediğin şeyler olur :)
Tam bir dogulusun. Doğulu dediğim Avrupalı Amerikalı olmayan. Türk Arap İranlı...
Ayrıl bencede amaan. Bu ne yobazmis. Ayrıca erkekler yedete mutluka birini tutar çünkü ayrılınca ortada kalmamak için. maalesef boyle
Yedekte tuttuğunumu düşünüyosunuz benim için
Seni değil. başkasını yedekte tutyordur belki. Ama Allah seni kurtarmış. Bırak onu uzak dur. Yeni biri ile olursun daha gencsin
Yok zateb işim olmaz onunla bilmiyorum olabilir belki vardır hayatında biri 1 ay bile olmadı daha ayrılalı ama her şey bekliyorum ondan
boş ver bir erkek için kendini harcama.. beş para etmez çoğu erkke emin ol