Aşk geçici diyil insanların kötülüğü yüzüne ona böyle bir yakıştırma yapmamız çok bencilce.
Bu edebiyat değil gerçek ve benzer şeyleri söylüyor gibiyiz bir sn sjfkskg
İkinci cümlende yine beni destekleyen birşey söylemişsin aynen öyle işte bu tamamen onlardan kaynaklı birşey.
Canınız cehenneme bitchler
Foto da kanıt diyil aksine yine beni destekliyor allam ne ballıyım sjfkskf
Teşekkürler teşekkürler
Bana bir tane örnek ver allasen kalıcı 😄
Hacı anlayabilmirmisen sdjsjdk
Git yazdığın Bence'yi oku 😌😌😌
Onlar kavuşmamış olm shsh kavuşmayınca oluyor. Kavuşunca aşk gidiyor piuf. Kala kala 🖕🖕 kalıyor fsgdhjjddds
Slk ya asdfjskfksshdjsn durun siz bir aşk bulayım gelecek nesillere hep örnek olcaz biz hıh sdjsmfm
He tamam bekliyoz agsjshsj
Bende sana 🖕🖕🖕🖕 atcam zalım ali sjdksmf
Daha dün niceyi sattın, gelmiş aşk kalıcı diyor ashshsh
Osk koloco ahsjsgsjsgsjsh
Kaybol 😠😠😠😠🔪🔪🔪asfjzjfjd
Hevestir çünkü.
Bir şeyi alana kadar içinde bir heves olur, elde ettikten sonra da alışkanlık olur.
Sonra yavaş yavaş unutursun.
Sevgiyle karıştırmazlar umarım aşkı.
Söylediklerim hep farklı anlaşılıyor.
Amaçtan başka bir şey değil.
ya bu hale sokar heves evliliği adamı işte, iyi oluyor bu boşananlara hiç acımıyorum ne çektiklerine ödedikleri nafakalara. eşek gibi ödeyecekler yaptıkları bu büyük hatanın bedelini.
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyen kadını kim anlayabilir?
yok öyle kardeşim, eşin olan kişiyi tanıyacaksın tanımadan evlenirsen mallığının bedelinide ödeyeceksin. öyle ben evlenecem demekle olmaz bir erkeğin hayatında alacağı en büyük sorumluluk, ya bu deveyi güdecek ya böyle kıvranıp gidecek.
Bir insan kendini tanıtmak istmediktén sonra kralı tanıyamaz. Istersen 30 sene uğraş.
Tek aşk değil her şey gelip geçici bu hayatta her şey boş insanlar ölmüceklermiş gibi yaşıyolar ama öyle bişey yok yani
Adamsın.
Cevap
8Cevap
İnsanlar bile geçici aşk mı kalıcı olcaktı djskjd ciddi cevap verecek olursam insan ne kadar sevse de elde edince ve sürekli yan yana olunca bıkabilir diye düşünüyorum en azından heyecan kalmaz yerini sevgiye bırakır. O heyecanın hep devam edeceğini sananlar da aşk geçti sanabilir.
Üff ne konuştum be rjskmsnsjdj
Helal sana
Görseldeki adam hatalı, insan neden bu twiti paylaşır ya. Boşanırsınız tabii 😂😂
Neyse konumuza dönelim. Aşkı 3 günlük bir hevesten ibaret olduğunu sanan tipler yüzünden geçici. Aşkı, sevgiyi bilmeyen insan aşık oldum demesin. Aşk öyle bir şey ki insanı kendinden bile uzaklaştırır. Aşkın en saf halini yaşayanlar gerçek aşkı yaşayabilir. Bir heves uğruna aşkı yaşadıklarını zanneden kişileri listemize almıyoruz.
Adam hatalı mı? Aşık olduğunu dile getirip tweet atması hata yani 😄
Kişiye göre değişiyor tabi.
Kalıcı diye edebiyat yapasım var ama 🤓
Sevgi/ aşk var diye kırılmaz zannettiğimiz kişileri kırıyoruzdur belki, bazen gurur aşktan önce gelir.
Tam olarak da severken ayrılmakta buna deniyor.
Yani bitmeyebilir ama bitmiş gibi yapılabilir 🤷♀️
Bitsin de böyle bitmesin 🤔
İyi giden bir ilişki de kolay kolay bitmez 🤷♀️
Kişisel menfaate ters düşen her durum, mevcut hisleri köreltmeye ve eksiltmeye tabidir. Karşılıksız bir şey kaldığını düşünmüyorum bu devirde.
Bencillik ve menfaat gözetmek öncelikse zaten yürümesin ki, tek tarafın sürekli beklenti içinde olduğu, diğerinin ise hep beklentileri karşılamak çabasında olduğu acınası bir birliktelik olur o sadece.
Zaten olayın patlak verdiği yer, başlarken veya başlamaya niyet ederken değil, ilişki sürerken ortaya çıkması ablacan.
Aynen öyle.
O yüzden ne diyoruz; Allah merhametli kişiler çıkarsın herkesin karşısına.
Yoksa bozuk para gibi harcarlar da, harcandığının farkına bile vardırmazlar 😐
Ouv 😑 amin 😐
Aşk imkansiz ve zoru sever. Elde edince kiymeti kalmaz
Nedir bu erkeklerin çektiği 😄
Peki bizim cektigimiz😂
Ne çekiyorsunuz allasen 😄
Anlatirdim da şimdi millet bakiyo😀
Sevmek, defalarca aynı ateşe yürümek.
Büyümek, kayıpların üstünde yükselmek.
İnanmak, kırık kanatlarla uçurumdan atlamak
Savaşmak, kendi silahınla kendine vurulmak..
Bu yüzden aşkta böyledir ya... ya buruktur ya da acizdir..
Degişen biz degılız, duygular degil...
Degişen tek şey "nefes alıp verişin"..
Böyle iyi adamlara denk gelemiyoruz işte. Her şeyin iyisini çıkarcı yellozlar kapıyor 😤
Şeytanın bacağını kırarım da, kadına şiddete karşıyım 😄
Aşk yok diyorum ama öyle zor ki gücü yetmeyenlere zor geliyor. mesela bana. kimse kaldıramaz. saf temiz çıkarsız aşk? çok çok zor. tabi ki sevgi ölümsüzdür ama aşkın geçici oluşu ise ; iyi kadınlar kötü adamlara , kötü kadınlar ise iyi adamlara kaldığı sürece Aşk yerini kocaman bir Hiç'e bırakır.
Bu aşk konuları beni çok germeye başladı. Keşke bu kadar imkansızlaşmasaydı aşklar ama maalesef elde ettiği ve hevesini aldığı şeyden soğumak insanoğlunun fıtratında var ✩
Aşık olmayın. Sevin.
Sonuç değişiyor mu ki?
Sevmek var sevmek var. Derin konular.
Neyse yeterince kırıldık kaybedecek bir şeyimiz yok tekrar deneriz 😏
Tahammül sınırı denilen şey var insanda. Karşındaki bunu zorluyorsa en kral aşkı da yaşatsa sana, soğutuyor kendinden yaptıklarıyla, dedikleriyle bazen de tek bakışıyla.
Ben ona menfaat ve çıkar bitince diyorum.
Çünkü insanların gerçek yüzünü çıkarını menfaatini görüyorsun. Bir süre sonra karşındaki senin değerlerine saygı duymamaya sana saygı duymamaya başlıyor
Hah beklediğim yorum.
😁 teşekkür ederim 😁
Ask yok bence. Ben hic gormedim cogu insana sordum varsa ornek ver diye kimse var oldugunu kanitlayamadi. ASK DIYE BIRSEY YOK UNUTUN.
Aynen öyle.
Bu soruyu dün görmüştüm bir şey düşünmeyip yorum yapmadan devam etmiştim ama şimdi çok anlamlı geliyor
Ne güzel.
Ben KS ile tanışana kadar, çevremde gördüğüm aşklarla gayet mutluydum. 😄
Onlar kalıcı mıydı?
Görmeden inanmam.😄
Demek ki o vaka bizlere mahsus. Ya da bizde bir sıkıntı var shsh
Buda benim boşluğuma denk geldi kahkaha attım sgsjshhs
Trajikomik bir durum olmuş.😄 Neyse ki görmüşsün.
Çok iyi anlarım ve bilirim. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık. 😄👍
saygı devam ettiği sürece ben o adama hep aşık olarak kalacağım
Sanmıyorum.
ister san ister sanma böyle hissediyorum böyle düşünüyorum
Saygı duyuyorum.
oyle yap
Aşk ancak saygı, sadakat, anlayış gibi birkaç şey ile birleşirse kalıcı olur. Mükemmel olur. İmkansız gibi bir şey.
Gibi değil, imkansız bence.
Aşk geçici olabilir ama insanlık baki olmalı. Abi insana denk gelmemiş sadece.
Öyle olmuş garibim.
Aşk acıyı zoru sever eee evlenip sıradanlaşınca büyüsü kaçıyor
Evlenmeyeceğiz o zaman.
Aşk evliliğini tasvip etmiyorum
Bence insanlar aşkı sadece birbirlerine duydukları yoğun his olarak düşündüğü için geçici oluyor. Oysaki aşk sevgi saygı güvenin ta kendisidir. İnsanlar ben seni seviyorum adına karşı tarafa her şeyi reva gördüğü için de aşk bitiyor yani sevgi saygı güven bitiyor
Haz veren her şey geçicidir, aşkı bu kategoriye dahil etmek doğru mu bilmem belki kısa süreli bir duygu belki de yerini derin bir sevgiye bırakan engin bir deniz..
Aşk tek başına yetmiyor çünkü sevgi saygı gibi şeylerle birlikte olursa sonu da böyle olmaz
Valla haklısın, aşkın yanında para lazım, güç lazım felan yoksa böyle olur.
Şu anki aklımla para lazım değil ama tabi uzun süren ilişkilerde para sorun yaratır
Maddesel şeyler her zaman manevi şeylerin önüne geçiyor. Bu kaçınılmaz son.
Valla geçmeyenin de geçmiyor da bize denk gelmiyo sadece 😂
Sana denk gelse, sen de aynı şekilde ters düşeceksin.
aşk meşk hepsi yalan şanslıysan çok seviliyorsun o kadar.
Ben parayı gücü geçtim adım atmaya korkmayacak her şeyi ıkına ıkına yapmıcak birini bulsam zil takıp oynayacağım valla
farkettin değil mi bu gençlerdeki garip sünepeliği, sorsan mangalda kül bırakmazlar...
Aşk geçici değildir. Aşk geçici olmuşsa o aşk değildir. Sadece hoşlantıdan ibarettir.
Bu 1. Bak şimdi Benim Hoşlandığım Bir kız Var.3 aydır Bakışıyoruz 1 Hafta Boyunca Günde 4 5 defa kasten bana sac savuruyor.
2. Bir Ara Lavabodan Çıktım Bunu Gördüm Arkadaşı Onu Arkasindan Bana ittirdi Oda Gülümsedi Utandı Ya Hayır dedi Çekindi
3. Bu kızın 2 yakin arkadaşı var Okulda Bahçeye çıkmıştım bu Bana arkasi dönük Arkadaslari bana dönük Arkadaslariyla Gözgöze geliyoruz. ve tebessüm ediyorlar Ve sevdigim kıza mutlu mutlu Bişeyler Anlatıyorlar
Bu kızla sadece birbirimizin isimlerimizi biliyoruz (arkadaşları açık açik onu bana ittirdi kizda bana gülümsedi ya hayir dedi cekindi utandi)
4. Beni Görüp Gireceği Ortama Girmemesi
Arkadaşlar sırali olarak numaralandirarak cevaplarsaniz sevinirim ve sonrasinda kendi düşüncenizi yazınız
Kısacası bu davranışlarin Nedenini merak ediyorum
Amacı neydi
Kızı Çok seviyorum
Cevaplayın lütfen
Menfaat ve çıkarlar bitince en kral dediğimiz aşklar bile bitiyor bu zamanda
Insanlar sadece eğlenmek için aşk diye karşı tarafı kandırdığı içindir.
Aşk saygı bitince özensizleşince ve boşverince biter hep heyecan bitti derler ya tamda oyle oluyor malesef tabiki eşe baglı bu 🤷♂️🤷♂️
Doğru
Çünkü insan ulaşamadığı şeyin kölesi ulaştıği şeyinse nankörüdür. Bu yüzden aşk diye bisey yok
Aşk senin hissettiklerndir karsidakiyle yasadiklarin degil o yuzden cokta karsiya baglamamak lazim olayi
Bu 1. Bak şimdi Benim Hoşlandığım Bir kız Var.3 aydır Bakışıyoruz 1 Hafta Boyunca Günde 4 5 defa kasten bana sac savuruyor.
2. Bir Ara Lavabodan Çıktım Bunu Gördüm Arkadaşı Onu Arkasindan Bana ittirdi Oda Gülümsedi Utandı Ya Hayır dedi Çekindi
3. Bu kızın 2 yakin arkadaşı var Okulda Bahçeye çıkmıştım bu Bana arkasi dönük Arkadaslari bana dönük Arkadaslariyla Gözgöze geliyoruz. ve tebessüm ediyorlar Ve sevdigim kıza mutlu mutlu Bişeyler Anlatıyorlar
Bu kızla sadece birbirimizin isimlerimizi biliyoruz (arkadaşları açık açik onu bana ittirdi kizda bana gülümsedi ya hayir dedi cekindi utandi)
4. Beni Görüp Gireceği Ortama Girmemesi
Arkadaşlar sırali olarak numaralandirarak cevaplarsaniz sevinirim ve sonrasinda kendi düşüncenizi yazınız
Kısacası bu davranışlarin Nedenini merak ediyorum
Amacı neydi
Kızı Çok seviyorum
Cevaplayın lütfen
Çünkü beklentiler arttı. İnsanlar aza kanaat getirmez oldu ve artık birbirlerine tahammül edemez oldu
Aşk diye birşey yok çünkü
İyi de adam aşıkmış kadın değil ki
E kadın öylesine mi evlenmiş, aşıkmış ki evlenmiş.
Sanmıyorum. Para sonradan devreye giriyor 😄
Hanı nerde 😄
Sonunda realist şeyler görüyorum sitede.
Ben her zaman realistim.
En iyisi mantık evliliği sjssjjs
Mantık olmayanlar napsın shsh
evet mantık, satranç oynarsınız bütün gece
Sjssjjdjsdn aynen api santraç oynarız sjsjsdjdjnd
Aşk kalıcıdır, geçiyorsa o aşk değildir.
Örnek?
Örnek derken?
Kalıcı dedin ya örnek var mı?
Hatice'mi kaybedeli 1918 gün oldu...
Aşk diye birşey yok. Eşyalara nasil heves ediyorsanız insanlara da heves edersiniz ve geçer😏
Aşk geçiçidir. Sevgi kalıcıdır.
Sevgi neydi 😄
Sevgi kız ismiydi😂
Şimdi oldu 😄
Olduda bitti maşallah😂
😄😄
😂.
Armudun iyisini ayılar yer işte napican 🤣
Heves olduğu için anlık hoşlanma gelip geçicidir..
Bu işler adamı şişler kral. Allah yardımcımız olsun shsh
Tek gerçek aşk vardır o da ilahi aşk Allah aşkı
Aşk zirvedir sevgi dengedir
adı aşk değildir o zaman
Sevgiye donustugu icin
Nefsi ve hissi duyguların sonu hep hüsrandır zaten
Olmadığı için.
Aynen öyle.
Yep baby
Aşk diye bir şey olmadığı için olabiler.
Oha nerden nereye 😯
Kader
Deyip geçiyoruz
Yine asktan soğudum
Ya en katılıyorum.
Acıma yetime kouar dotune
Heves çünkü
Ayy yazık yaaa
he laaa
Hıhııı
ımmmmmmm
cok dogru