İkisi de birbirinden beter Lezler nefret dolu hepsi feminist ve erkeklerden nefret ediyorlar vegan olunca kendilerini elit sanıyorlar kısa ve renkli saçlılarla zaten muhatap bile olunmaz Geylerin hayattaki tek derdi cinsellik. Aşktan sevgiden zerre kadar anlamazlar akıllı fikirleri gottedir pisliklerin. YAŞASIN TRANS KADINLAR 🥳
Gayleri ve lezleri bir odaya koysak bunlar erkek kadın olarak yaşasalar düşünceleri degişebilir die düşündüm imkanım zamanım ve tanıdıklarım olsaydı. Gay ve lez kızlara kıyak yapcaktım
Eşcinsellik hastalık listesinden çıkarılalı 40 yıla aşkın oldu ama homofobi hala hastalık listesinde. Bir psikyatr a gidersen bunu aşman da yardımcı olacaktır.
Yaa cidden aşırı grizekalısın. 70 lerden önce yapılan araştırma yokken öyle sanılmış yapılan araştırmalar deneyler sonucunda çıkarılmış gelmiş buraya bir zamanlar listedeymiş diyor.
İstediğine inan ama toplumda varlar ve sen de buna saygı duymalısın toplumun bir parçası olarak. İlerde başına ne gelir bilemezsin belki ebladın da onlardan biri olacak. Yüreğinde nefret değil sevgi taşımaya bak derim ben.
En İyi Cevaplar