Kız arkadaşımın geçmişini hazmedemiyorum

Merhaba.35 yaşımdayım.İyi bir üniversite'den mezunum.Kendi işim var ve modern bir şehirde modern bir aile-arkadaş kültürüyle yaşıyorum kendimi bildim bileli.

Birkaç ay öncesine kadar evliydim .4,5 yıllık evliliğim nişanlılık sözlülük ve daha öncesiyle birlikte sayarsak 11 yıllk birlikteliğim son buldu.

Tam da gönül işlerinde ümidimi kesmişken seneler önce çok yakın bir arkadaşımla çıkmış olan bir kızla yeniden karşılaştık.Günlerce üstüste buluştuk ve en sonunda aşık olduğumuzu anlayıp birbirimize hislerimizi itiraf ettik.

Herşey ilk başta çok güzel başladı,Ona olan aşkımdan başka hiçbirşeyi düşünemez olmuştum,Ancak sonra geçmişi beni rahatsız etmeye başladı.Henüz aramızdaki ilişki tam anlamıyla başlamadan önce bana bir itirafta bulunmuştu.Benden önce üniversite yıllarında 3 erkek arkadaşı olmuş ve üçüyle de birlikte olmuş.Birisiyle 1,5 yıl çıkmış,Sonra diğerleriyle 4-5 ay kadar.Sonra 6 yıl boyunca kimseyle çıkmamış ta ki benle karşılaşana kadar.

Son çıktığı kişiyse benim çok yakın bir arkadaşım.

Bu yakın arkadaşıma bu ilişki başlamadan önce durumu anlattım ve kendisine bu aşkı ilan edeceğimi,bu sebeple küsüp küsmeyeceğimizi sordum ve kendisi ile olumlu bir şekilde ayrıldık.

Sevgilimle hergün buluşuyoruz.ve ilişkimiz çok iyi gidiyor ama şimdi ben onun geçmişini düşünmeden edemiyorum.Onlarla nasıl oldu da yapabildi,nasıl onlara dokundu,nasıl onlara birşeyler hissetti,cinsel anlamda onlardan da nasıl oldu da haz aldı,nasıl böyle birşeyin olmasına müsade etti diye düşündükçe beynim çatlayacak gibi oluyorum.Bu duruma katlanamıyorum.

Böyle devam edersem o nu çok üzeceğimi hissedeceğimden ve üzülmesini hiç istemediğimden ayrılmayı bile düşündüm ama bunu da yapamıyorum çünkü çok seviyorum ve kendime telkinlerde bulunuyorum."O'nun da yaşı 29 ve hayatına senden önce tabi ki;birileri girecekti.Neticede bu yaşa kadar evlenemedi.Sen bunları bu ilişki başlamadan önce de biliyordun,ne diye bu kızın da kalbiyle duygularıyla oynuyorsun ?"diyorum.Çok seviyorum ve seviliyorum ama durumum çok kötü,En son 1 gün önce yemek yedim.Günlerdir uyku uyuyamıyorum.Bu durum sebebiyle o nu da üzmek istemiyorum.

Psikyatrist'ten randevu aldım ve çözemediğim bu sorunu çözmeye çalışacağım.Ama yine de sizlerin de bu konudaki düşüncelerinizi duymak isterim.Lütfen öfke dolu mesajlarınızı,bir kenara bırakıp yazın.Ne kadar geri kafalı olduğumu duymak için yazmadım bunları.Yada sizden modern toplum-günümüz çağdaş kadını hakkında genel bilgilendirme de istemiyorum.Bu durumdan nasıl çıkarım bana o nu söyleyin lütfen...
Kız arkadaşımın geçmişini hazmedemiyorum