Sevdiğim çocuğun kardeşi gibi olan arkadaşı bana yazıyor yardım edinnnnn?

Merhabaa 1 yıl önce konuştuğum bir çocuk vardı arkadaş ortamım sayesinde bana yazdı aklım karışıktı normal konuşuyordum ama o öylr konuşmuyordu ciddiydi en yakın arkadaşıma beni sevdiğini ve benimle çıkmak istediğini söylemiş bende hakkında önceden çapkın olduğunu duydum ama 6 ay sonra fark ettimki öyle çapkın birisi değil okulda rn yakın arkadaşımla aynı sınıfta ben onun yanına gidince hep bir konuşma çabazına giriyordu en sonunda mesaj attım okulda kavga etmişti normal konuştuk güzel güzel ama morali bozuktu tabiki çokta konuşamadık 2 ay sonra takipten çıktı yaz tatilinde ekledim onu oda gt yaptı resimlerimi falan beğeniyor ama en yakın arkadaşı bana yazıyor hatta sizi ayarlayim falan dedi biliyor yani bizi ama sonraki günde benle bir şansı olabilceğini sordu ve şu an en yakın arkadaşımla konuşuyor başka yakın arkadaşımın da eski sevgilisi bana yazmaması gerekirken yazıyor uygunca ağzının payını verdim kırmadan ama ne yapmalıyım ben sevdiğim çocuk bana geri dönsün istiyorum sevgili olalım istiyorum onu seviyorum
Sevdiğim çocuğun kardeşi gibi olan arkadaşı bana yazıyor yardım edinnnnn?