Beğendiğim çocuk arkadaşıma yazıyor?

Bir kaç gün önce parka gittik ve orada kaykaycı çocuklar vardı. 4 kız iki erkek gitmiştik parka. Çocukları izliyoruz diye yanımızdaki iki erkek kıskanmıştı ve kaybolma numaraları yapıyorlardı. Neyse, ben bu kaykaycılardan bir çocuk beğendim, çocukla bakıştık falan. Sonra bizim arkadaşlar başka bir yere gidelim dediler. Biz de tam kalkarken çocuklar sizde binmek ister misiniz diye sordular. Ben de gidip beğendiğim çocuğun kaykayına bindim. Çocuğun dediğine göre bindim ama düşüyordum ve çocuğun kollarını tuttum. O da çekmedi kollarını ve bana şunu şunu yap demeye devam etti. Sonra ben kaykaydan indim ve çocukla konuşmaya başladık. Çocuğun yazdığı arkadaşım kaykayı çok iyi sürüyordu ve çocuk onun peşinden gitti o anda. Sonra da biz işimizi bitirip çıktık. Sonra onların instagramlarını istedik ve verdiler. Bu arada yanımızda ki iki erkek yine onlarla o anda ilgilenmediğimiz için kaybolup gittiler. Ben de tam telefonumu alırken bunlar yine kesin kıskanıp gittiler dedim ve çocuk duydu. Yani bilmiyorum size anlatmak istedim herhangi bir yorumunuz var mı acaba?
Beğendiğim çocuk arkadaşıma yazıyor?