Böyle bir aptallığı geçen sene bu zamanlar yapıyordum. Çok şükür ki artık kurtulmuş bulunmaktayım. İnsan sevgisi uğruna her şeyi sineye çekebiliyor ama böyle yaparken aslında kendine saygısını yitirmiş oluyor demem o ki ben yaptım siz yapmayın illaki sizi seven birini buluyorsun illa ki sevginin değerini bilen birisi ile tanışırsın farz edelim bulamadın önemli değil kendini sevmeyi bilen insan her şekilde mutlu olur demem o ki sizi üzen insani tutmayın sevginizi onunla heba etmeyin
beni hiç bir şey üzemez, Imkansiz bu? olurda sinirlerim biraz bozulur ise Pozitif enerji * Motivasyon × Motive ile 15 ~30 dakika arasinda sinirimi yatiştiririm. Moralimi yerine getiririm ve öyle (beni kimse sürekli üzme kadeasinda benimle konuşamaz) devam etmem o kafadaysa eğer zaten.
Ediyorum.. Gidip gelmeli ilişkim var.. Yakın da umarım iyi bir şekilde noktayı koyarız.. Her şeyin iyi olmasını istiyorum.. Konuşmamız güzel, iyi hayırlı bir sonuçla geçsin diye dua ediyorum..
Vay ve tam da şu günlerde içinde olduğum durum sürekli bitip başlayan ilişkimi dün tamamıyla bitirdim mutsuz bir birlikteliktense mutlu bir yalnızlığı tercih ettim
Devam edilmiyor. Aslında iyi oluyor ya her insan üzülmeli bence. Çünkü bu sayede insan gerçeklerin farkına varıyor. Sonra teşekkür edip tahliye oluyor o sevgiden
En İyi Cevaplar