O mu yoksa ben mı affetmelıyım?

gcen gun dugune gıttık akrabanın. bn de makyaj yaptım dıye 1 kavga oldu sonra bn o resmı aldım profıl resmı yaptm bır alısvers sıtesıne. erkek arkadasm da gmaıl hesabımın sıfresını bıldıgı ıcın profıl resmı yaptgmı görmus ve sınırlenıp telefonunun camını kırmıs ve benı 20 kez arayıp 290 mesaj atmıs bu mesajlarda da kısknclıktan bıraz agır konusmus daha sonra durumuna bıttı tarzı sözler şiirler paylasmıs bn de ona su sekılde cevap verdm bu resmı bılerek koydugumu , bana olan guvenını test ettıgımı ve sınır sevıyesını ölçtugumu dedım her neyse bıttıgını mı anlamalıyım durumundn dedım. yarın sakın konusalm dedı bn de ustune uzunca bırseyler söleyıp vedalastım henuz okumadı ınternetımı kapattım yarın teelfonları acmayacagım... kım haklı ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
yarın da ellerımle onun ıs yerıne ankaradan dun kargo ıle yaptıgım kekı yolladım taa dıyarbakıra yarın kargomu ınsallah alır :(
Güncellemeler
+1 yıl
can yucel 'in bır ınsana zorla sevdıremezsın zorla guven dıyemezsın sadece sunu dersın sen bılırsın ve bırakın bırı gıtmek ıstıyorsa gıtsın aklı sende olmayanın bedenı yanında olsa ne cıkar dıye bunları durum yaptm bn de ve susuyorum daha da mesaj atmayacam
O mu yoksa ben mı affetmelıyım?