Sevmediği için... Ayrılmanın en kolay yoludur bir de. Erkek susar kadın neden neden neden diye peşinden koşar sacmalamaya başlar ve erkek ışte aradığım bahane bu kadın deli çıktı haklı çıktım hadi ayrilalim moduna girer. Başka açıklaması yoktur. Net.
ortada birşey yokken aslında romantik tir. sanırım bu nokta bir gözden kaçırma olmuş. asıl ortada varken birşeyler sizi üzmemek veya çok seviyorsa kaybetmemek için susmayı tercih eder. hiç farkında olmasanızda o durumu kontrolde tutmak ve dönülmez yollara girmeyi önlemek için susmayı yani onun içinde en zor işi tercih eder. onu konuşturmayı deneyin ama güven vererek. sorgulanmayacağını yargılanmayacağını ve bu söyleyecekleri ile aslında size daha çok sahip olacağını bilse konuşacaktır. göreceksiniz ki sizin için sustu... ve ancak sizin için konuşacaktır
Bazen hep ben diyorum üzerne çok giidyorum ama sevdiğim için benle niye ilgilenmiyorsun niye böyle söylüyorsun diyorum 3 gün oldu cevap vermiyor bende aramak istemiyorum ama bir yanım onsuz yapamıyo daha 1 ay önce annesine beni çok sevdiğini söylemiş benim onu sevdiğimden çok emin olduğunu söylemiş annesi dediki benim oğlum bana çekmiş morali bozuk olunca konuşmak istemez kimseyle konuşmam onun üzerine gitme dedi o seni arayacaktır ben oğlumu tanıyorsam arayacaktır dedi
Kadınlarla tartışılmaz, ne söylerse söylesin meselenin karşı taraf tarafından çözümsüzleştirileceğine, ağzından çıkan herşeyin aleyhine delil olarak kullanılacağına ikna olmuştur.
Bu aslında basitçe 'Bisiktirgit, iki dakka rahat bırak da sinirimden gırtlağına yapışma isteği gitsin içimden' demektir.
Niye herşeyi 'Seni istemiyorum, zamana bırakalım, sorun sende değil bende' tarzı yorumluyorsun ki?
Adam pekala 'Senin beyninin kıvrımlarını zikiyim, hiç uğraşamam, susuyorum, defol git başımdan' tarzı birşey de düşünüyor olabilir.
Özellikle daha önceki tartışmalarınızda her meramını anlatmaya çalıştığında lafını çarpıtmış, ters anlamış veya söylediği sözü kendisine karşı trip olarak kullanmışsan, tabii konuşmaz.
Ya da belki konuşmak istemiyordur. Kadınlar genelde bunu hiç akıl edemiyor, sorsan detaycı, her zaman çok yönlü düşünenler onlar ama karşı tarafın bu meseleyi o an konuşmak istemediğini, veya söyleyecek birşeyi olmadığını akıl edemiyorlar.
üstte yazdığım yazıyı dikkatli oku bence zaten onu soruyorum bende sizlere ;) son söylediğinde haklısın ama trip attım evet öylede dedi ama özür diledim o kadar yazdım taş olsa çatlardı :( sevmiyor mu beni yani :(
Yine bir kadın refleksi (gerçi yurdum erkeğinde de var), özür diledim. Ee? Özür dileyince birşeyi yapmamış mı oluyorsun? Ne bekliyorsun yani? Hiç olmamış gibi mi davransın?
Az rahat bırak, karşındakinin de sinirlerinin belli bir yere kadar dayanabileceğini hesap et.
Her konuda böyle üstüne gidersen, bir süre sonra sırf bu baskıdan kurtulmuş olmak için 'Ayrılalım' der.
kusura bakmayın ama çoğunuz it gibisiniz salyalarınızı akıtarak dolanıyorsunuz kızların etrafında üstüne gitme dediler o zaman da gitmedim ama hala ses seda yok! Ne varız ne yok ! Bittim valla :(
Her erkek it gibi değil, sen abazalarla muhattap oluyorsun.
Heralde bir tek it gibi salyaları akan güruhla muhattap olabiliyorsun.
Ki tuhaf ama, hala bir gerekçen olduğuna dair birşey söylemedin. Ayrıca başkasının ağzıyla hareket etmemeni, karşı tarafın ne istedini çözmeye çalışmanı salık veririm.
Böyle ezbere hareket edersen mutlaka bir yere toslarsın.
abaza :P hepsi burjuva kesim denebilir ;) :D :) sana bahsettiğimin çok saygın bir mesleği var, çevresi olan bir adam öyle abazalık peşinde koşacak biri değil insanlara da danışıyorum çünkü bir şeyleri yanlış yaptığımın farkındayım ve onu kaybetmek istemiyorum hakaret etmek muhalefet olmak yerine yardımcı olmaya çalışsan :(
Neymiş saygın meslek? insanları mesleklerine göre değerlendirme, ölçüsü çok farklı o işlerin.
Ortalama bir gece klübü bodyguardı yurdumun saygın meslek erbabından çok daha düzgün davranır kadınlara genelde.
Bizim burjuvazi, parası bol, ama eğitimi zayıf kesim genelde ağır dallama, kadın düşkünü falan olur. Eğitimden de kastım ingilizce ya da üniversite değil.
Ayrıca ben sana olaya bakışının çarpık olduğunu söylüyorum. 'Hakaret etme yardımcı ol' diyorsun, ne yapayım? Adama 'Abi tanırım çok iyi kız yaa, üzme onu, mına korum yoksa senin' diye email mi atayım?
senaryolar çeşitlendirilebilir kadın adamı deli etmiştir. adam da iş büyümesin diye susmaktadır kadın salağın önde gidenidir adamın artık laf anlatacak hali kalmamıştır susar kadın haklıdır. bazen susmak karşı tarafın haklılığını kabul etmektir ondan susar adam gerçekten söyleyecek bir şey kalmamıştır artık. umurunda değildir adamın
Kadinlar okadar cok konusurki bir anda 5 farkli konu uzerinden yuruyebilirler e birakta sussun erkeklerde devrediye bise kalmadi devrelerin hepsi yanmistir muhtemelen
erkeklerde en nefret ettiğim huylardan biri de susmaları yahu karıdaki kız senn sorununı nereden anayacak kızın düşünce okuma ibi bir yeteneği olmadığına göre
Geçmiş olsun canım. Ben sana demiştim bu çocuk seni üzer diye ama sen hiç abini dinlemiyosun hep kafanın dikine gidiyorsun. Kız aklı su aklı işte ahh ahh
Erkek için susmak bir yöntemdir vazgecmek değil ama olaylar karsisinda tepkisiz kalmak artik o kadinin pek bir değeri kalmadigini gosterir. Seven kıskanır mantığı gibi
Eğer bir erkek susuyorsa karşısındakini kırmamak için, Olayda haklı tarafsa ve bu haksızlığa sevdiği kişi tarafından uğradıysa o durumu sindirebilmek için susar. Daha bu tarz bir çok neden var. En azından ben böyleyim, böyleydim.
Oģlan kadınları tanıyor demek ki siz kadınlar uzaklaşan erkeklere karsı istemsiz bir değer verme ve bağlnma tepkisi veriyorsunuz sanırım o da bunun farkında
Kızın reddetmesinden susmaz aslında ondan sonra olacaklardan korktuğu için susar kızın herkese yayılmasından, bir daha kızın yüzüne bakamayacağından susar.
En İyi Cevaplar