Sevgilim beni sevmiyormus bu durumu kabullenip nasıl unuturum? Lütfen sonuna kadar okuyun 🙏?

Ben ondan mesaj bekliyorum saatlerdir bana okuldayım diyor oda okula pek düşkün biride değil tabi neyse sonra arkadaşa anlattim dur bakalım gerçekten ders çalışıyormu dedi gözümün içine baka başka kendim okudum mesajlari eve gelmiş film izliyormus bide utanmadan foto atmış neyse sevgilinle Aran nasıl demiş arkadaş " bilmiyorm onu sevemiyorum" demiş bunları duyunca beynime kan girdi ondan asla böyle bişi beklemezdim bide utanmadan bana hiç bişi olmamış gibi keyfine yazıyor kalbimi söktü paramparça etti beni foto istiyorum dedi ısrarla görüldü attım özledim seni dedi ama düşünüyormda böyle gözlerim sis öyle anlık ataydim al eserin deseydim gerçi azıcık vicdani olsa bana böyle davranmazdı özlüyorum seni diyorum haftada 1 saat erken cikamazmisin benim için dedim zaten 5.5 ta çıkıyor bana saat 6 da evde film izliyor yarım saat sonra evdeyim diyor biliyor o saate dışarı çıkamıyorum ondan nasıl bir intikam alabilirim mesaj atıyorum cevap yazmaya edemiyorum diyor ben onun yokluğuna nasıl alisabilirim? Bildiğiniz benimle dalga geçiyor sırf arkadaş çevrem yok hastayım diye acıyor bana ben güzel seviyorum bide eskisi ona köpek mualemesi yapan kızda kalmış aklı neyse bende dersaneye yazıldım bu sene ve baya değişmeyi düşünüyorm bu ona koyarmi böyle tersleyecem ama ayrılmayacam çünkü beni kaybetmekten korkuyormus o dedi ona onun gibi davranirsam kiymetlenirmiyim gözünde? Fizigimde gayet güzel bana o kızlardan nefret ediyorum diyip barlara gidip kızlarla icecekmis bana karışıyor ama sen bana karışamazsin diyor bildiğiniz iki yüzlü ve onun malı gibi davranıyor
Sevgilim beni sevmiyormus bu durumu kabullenip nasıl unuturum? Lütfen sonuna kadar okuyun 🙏?