Sevgilime artik katlanamiyorum yardim edin?

Sevgilimle haftada bir bulusabiliyoruz onun isi yuzunden, carsambalari bir kac saatligine bu hafta bulusucaktik ama o dukkan acimayi dusundugu icin avukata gitmesi gerekiyodu bende tamam problem degil dedim baska gun bulusuruz, ben zannediyodum ki hani saat 4/5e kadar surecek ondan bulusamiycaz megerse saat 12/1 gibi bitecekmis ben shock oldum zaten bizim bulustugumuz saat o civarlarda hani bulusamiycaz demesine gerek yoktu. Israrla bulusalim diyor geri bende asla dedim. Alicagi yer cok pahali ve babasi bir evet bir hayir diyor ve babasi kabul etmiycegini biliyor sevgilimin istedigi yeri yinede arada tamam aliriz diyor. Bgun iste kaldirmis sevgilmi kalk bankya gidelim ordanda avukata geri arabada diyor oray alamayiz cok pahali, bizim bulusma gunumuzu bilerek olduruyor sevgilim bulusalim diye tuturdu bende yok dedim yine avukatlik isi olmayinca. Bunlar eve gitti sevgilimin italyadan evli cocuklu kuzeni gelmis babasi demis eger cikmiyosan disari kuzenini gezdir oda bana demeden tamam demis. Simdi buna ne demeli bu babasinin kurgusu degil mi? Avukata gidecegini derse sevgilim biz bulusamiycaz ida kuzenini gezdiricek ama sanki mani olmamis gibi goruneceklerki sevgilimle kotu olmasinlar. bir kere daha boyle yaptilar sevgilimin biletini kestiler australyaya ve kestikten sonra soylediler. Sizce ben mi abarti dusunuyorum? Ne yapmaliyim cikicam dedi bende tamam ddim icimdekini gostermelimiyimcyoksa sakin mi kaliyim? Yarin bulusmak istiyor ona yok mu desem? O ayin 19unda ben 20sinde turkiyeye gidiyoruz yani 43 gun gorusmiycez, ben her saniyeyi degerlendirmek isterken o ise boyle yapti
Sevgilime artik katlanamiyorum yardim edin?