aşka mantıksal yaklaşmak bence matematiğe duygusal yaklaşmak kadar saçma. duyguların hormonların seni ele geçirmişken sen orda geleceğim var geleceğim yok diye düşünemezsin. geleceğin var sandığın kişi ile olmayabildiği gibi yok sandığın ihtimal vermediğinle de olabilir ve her şey gelecek değil azıcık anın tadını çıkarın be ya
Nefesin bile sayılı olduğu yaşamımız da hiç bir şeyin ebediyeti yoktur.. Gittiği yere kadar değil daha fazlasını zorlamak belkide uyguladığım en güzel felsefedir..
O acıyı yasamayi seviyorum ayrılik acısıni. 3 gun sonra gidecek biliyorum , parmaklarim parmaklarina sımsıki kenetleniyor, bazan gozlerine bakmaya korkuyorum bazan kayboluyorum o gözlerde. Aglayarak öpüsmek bunun nasıl bir sey oldugunu bilmeyen sonu olmayan aşkın , aslında sonsuz oldugunu😐😐
Başlamam ama sonu olmamasini etkileyen faktör önemli aileler vermeyecek oldugu icinse başlarim ama evli biriyle falan başlamam. Yaşi büyuk ise uçurum ama çok fazla uçurum yoksa başlarım. Farklı kültürse başlarım. Yani burada olmayacagini dusundugun neden önemli
Sonunun olmadığını bilmek.. Tek can sıkıcı tarafı bir sonu olmadığını bildiğin için onlu hayaller kuramamak. Ama bunu bilmediğimiz zamanlarda da yaşadığımız aşkların sonu olmadı. Hayat film değil ki o zamanlarda her şey istediğimiz gibi gitmedi.. Aşık olmuşsam olmuşumdur, hesap etmem. Bodoslama yaşarım.
biri evli degilse imkansız bir iliski olamaz zaten yok evlilik harici bir imkansizliksa o yalan. bahaneler vardir :) o yuzden evli birisinede asik olunmaz tamamen cinsel icgududur ;) imkansizsa yasanan ask olamaz yani
Sonsuza kadar sürecek ne var ki? Evet yine de o riski göze alır başlarım. Aldığımız nefes sayılıyken neden kendimi güzel bir ilişkiden mahrum edeyim ve sevgilimi tabii.
Özdemir Asaf'ın güzel bir sözü var: Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu oysa, ama bozmadım...
En İyi Cevaplar