Cinayet, hırsızlık, tecavüz gibi büyük suçlar hariç geçmişi kötü olan insanla birlikte olur muydunuz?
Soru soruyorum diye benim geçmişim kötü değil, aklıma geldi sordum 😀
Soru soruyorum diye benim geçmişim kötü değil, aklıma geldi sordum 😀
Valla hiç ilgilendirmez önemli de degil. İsterse genelevde calılmış olsun. Bundan sonra evlilige mutluluğa huzura odaklanabilsin. Ama hiç olmadı onlar geçmişini bırakmıyor hep ilişkide eskileri ile hayatlarından cıkarmıyorlar keşke bunu yapmasalar huzuru bulmak imkansız bu şekil
Yani neden olmasın kötüyü dışlarsak en büyük kötü olur
Neden birlikte olunmasın ama tabi geçmişine sünger çekmiş olması lazım ya da ne yaptıysa ya ds yapıyorsa onlardan uzaklaşmaya çalışıyorsa her daim yanında olurum, insanları yargılamadan önce neden o hale geldiğini sormalı bence
Eğer bilerek ve isteyerek bir insana veya bir hayvana ve insan hayatına karşı canilik etmediyse bir sakıncası yok ben tam aksine onu kollarımda iyilestiririm herkes şansı hak eder.
Cevap
10Cevap
Ne yaşadığına, yaşattığına göre değişir. Bazı yanlışların hiçbir şekilde affı yoktur. Her insan hata yapar düşüncesiyle hareket edersek işin içinden çıkamayız. Belki pişmanlığı, içtenliği, dürüstlüğü ona bir şans tanımama neden olabilir.
Kişinin karakterine bakarım. Eğer geçmişte yaşadıklarından tecrübe çıkarabilecek olgunluktaysa elbette birlikte olurum ama tam tersi hala eski kafada ve yaptığı şeylerden haz duyduğunu dile getiriyorsa olmam. Ders çıkarmak önemli ne de olsa!
ALLAH KORUSUN hırsızlık ve tecavüz kim olmak ister ki ALLAH BİN KERE KORUSUN ama cinayet kazayla da olabilir vs neden nasıl olduğunu bilmek gerekir ya da gerçekten suçsuz mu
nasıl bir geçmiş kirliliği?
BÖYLE BİR İNSANIN DÜZELMESİ ÇOK ZOR
Sonradan tövbe etmiş dini benimsemisse ve geçmişte yaptığı şeyler gelecekte pürüz oluşturmayacaksa belki olabilir.
geçmişin geçmişte kaldığına, değiştiğine inanıyorsam olurum. ama aldatma vs gibi durumları varsa bende bazı yan etkileri oluşabilir.
Önemli olan geleceği ama geçmişi kötü olanın geçmişi karakterine sinmiştir kolay kolay değişmez yani gelecekten de ümit yok
Yok annem, darüşşafaka gibi önüme gelene kalbimi açıyorum ben.
Allah nasip etmesin.. Allah ın haklarını hiçe sayan bana neler yapmaz ki...
Eğer ki uçkur peşinde koşan, dini, yaşayışı uygun değilse beni es geçsin.
Benim geçmişim kötü ne yani hala kötü olacak değil ya
Her insan hata yapabilir ama tabiki başıma gelmeden bisey diyemiyorum
İnsansa ve bana zararı yoksa bağrıma basarım hiç sıkıntı yok
bir kadın mı bunu söylüyor helal olsun
İstisnalar illa ki vardır. Ayrıca en beğenmediğiniz-kezban olarak gördüğünüz kadın bile sevince her şeye göz yumar ve katlanır. Kadın-erkek diye ayrıştırmanın anlamı yok bu yüzden : )
Ben kimseye Kezban demem iyi niyetli olanı kendimden çok seven salak aşığım. Sorun kadında vefa yokturki sevgisi yeni birini bulunca biter
Cinsellik, fazla flört falan bunlardan bahsediyorsan evet olurum
Olmazdim oyle insanin psikolojisi bozuktur benimki yeterince bozuk duzgun biri lazim bana.
Hayir bunlar cok ciddi seyler
Masum insanların canını acıtmışsa asla olmam
Sanmıyorum ben bu tarz şeyleri kabullenemem
Büyük konuşmayım ama olmamm :D
Benim geçmişim bozuk.
olurdum sıkıntı olmazdı
olmazdım yanlış oldu
Didik didik ederim büyük konuşmam
Daldan dala atlayansa uzak dururum
Aldatma varsa olmam.
Arkadaş bile olmam.
Her şeyin bir bedeli vardır.