Abi yemin ediyorum aynı durumda abim var sürekli tartışıyorlar abimin denize gitmesine kuzenlerime kadar kıskanıyor ilerde cidden benim eşimle abim yani 4 kişi birlikte oturamiyacaz diye düşünüp düşünüp sinir oluyorum abi seviyorsun cidden seviyorsun sana bırak demiyecem senden tek ricam ciddi anlamda bu bir piskolojik sorun dur hiç bir zaman ayrılalım kelimesini kurma kafandakileri at gel ben seni bekliyorum de sana diyecek ayrilalimmi yanie bunu istiyorsune filen diyecek takma deki ben böyle bişey demedim sadece bana güven ve gel ben bekliyorum de ayrıl deneme çok saçma olur ama bu hataya düşme kedinlikle aklindakileri sil de ben burdayım de buyum de çok zor bir durum
Senin yaptığın doğru değil. İnsanların etrafında kadın olması demek kötü şeyler yapacak anlamını taşımaz. Ama senin yaptığın da karşında ki normal biri olursa doğru değil. Sana ambargo koyup, kendisi bunu yapıyorsa bu insanla açık söylüyorum evlilik düşünme kardeşim, aşırı bencil. Senin yaptığın ne zaman somut hata olur biliyor musun? Bu kişi senin arkadaş çevrene karışmadığı zaman. Bunun ki kıskançlık değil, ağır derece ruh hastalığı. Biz de kıskancız. Lakin bir kadın ne demek bir akrabası ile görüşmeyecek, yahut bir tanışı ile.
Ayyy bu Veysinin yazım tarzı beni çıldırtdı nefes alamıyorum bee buna nasıl katlanıyosun acilen düzeltmesi gerek böyle bir erkek olabilir mi valla dayanamıyorum. Okuyım dedim yok. Şu yazım şekli bile kavga sebebi. Bu arada sen haklısın bence. Veysiye gıcık oldum kusura bakma. He bir de nişanlısın ohooo başka kızlar için şimdiden seni kırıyor üstüne bir de yazmıcam bıktım diyo bu karı gibi trip atıyor. Bak söylemesi kolay ama Veysiyi bırak bence bu ne ya. Hemen güvenmiyosun diye üste çıkıyo bir de bak sen şuna. O grupta kim bilir neler dönüyor. Elimde olsa boğacam valla.
Duygularımın senin ağzından dökülüşü harika eig verecem sana
Ah biz kızlar pireyi deve ederiz de öküzü adam edemeyiz işte o öküzün gitme sırası geldi diye düşünüyorum da nasıl yapcam bilmiyorum
Aslında zaten bitmiş gibi son yazılarınızdan. Geri dönse bile senin hassasiyetini anlamayıp hemen güvensizliğe vuruyor e şimdi yalan yok herkes bu kadar kıskanılmayı kaldıramaz :D o da kaldıramamış. Diyeceğim o ki daha ilerlemeden bitirmen şart bence. İleride daha fazla kıskanabilirsin ve gene istemicek. Üste çıkmaya meraklı altta kalınca kaçıp gidiyo bu çekilmez.
İlişkiniz leş. Acı ama gerçek. Bu ne saçma bir ilişki kuzenlerinin bile numarası ne hakla olamaz telefonunda ya da sen neden sırf grupta kızlar diye çıkmasını isteyebilirsin? Olgun olun biraz ya bu kıskançlıkla bu kısıtlamalarla ilişki mi yürür evlenseniz bile sağlıklı bişey çıkmaz ordan yani ne diyim
Cevap
27Cevap
Sen kızsın ne ya?
En itici bulduğum erkek tipi. O lise arkadaşlariyla bile konuşur ama sen kuzenlerinle bile konuşamazsın. Aşırı saçma.
Ve şunu soyliyim ilişkiniz olumlu değil. Senin de hatan var burda kızlar var diye gruptan neden çıkarmasini istiyorsun ki. Bir insan diğerinin hayatını kısıtlayinca aşk olmuyor hastalık oluyor.
O benim hayatımı kısıtlarsa bende kısıtlarım
Birbirinize bu kadar karismaniz normal değil çok aşırısınız fazla bunaltıcı bir durum sen onu çok sıkıyorsun o da andı çok sıkıyormuş biraz rahat bırakın birbirinizi kısıtlamayın bu kadar kıskanacak bisey de yok ortada grupta iki tane kız var diye nisanlini yiyecek değiller.. Bu kadar sıkarsan adam kacar benden soylemesi kaçmış da zaten
Aslında sen haksızsın. Ama nişanının ne kadar katı davranan birisi olduğunu söyledin işte orda sana hak verdim madem o sana kural koyuyorsa aynı kurala kendisi de uymak zorunda.. Ama birbirinizi bu şekilde darlamaniz gerçekten hatadır. Iliskiniz yürümez
böyle adamları çok arıyor musunuz? Bir de ilk ve sonum yazmışsın
kısıtlayan erkekten fayda gelmez bunu ne zaman anlayacaksınız acaba?
ayrıca adamın kısıtlama yapmasına uyuz oldum sanki kelimeyi tam yazsa cebinden para verecek
bir ayrıca daha başkasını sevmişsin ayrılmışsın bunu sevmediğin halde 12 yaş büyük biriyle nişanlanıp ilk ve sonum yazıp çocuğu kandırıyorsun
sevmiyorsan nişanlanma evlenme
Bu nişanlını hiç sevmedim ciddi düşünülecek birisi değil ama senin de nişanlı olup bu site de olman yanlış nişanlın duysa ayrılır senden hem kıskanç diyorsun böyle erkeklerden nefret ederim zaten sırf o işe yaramaz grup için kırarım seni diyor ne sen ne de o Aile dışındaki karşı cinsle muhatap olmamalı nokta
Ilk ve sonun sana insan gibi söylemiş başka bir durum olsa kivirabilirdi.. ulan herşeyi problem yapıyorsunuz... o değilde ilk ve sonum güzelmiş ajdjhxhajajdhhaja bir daha bana yazma veysi ajdhhajahhd.
Haklıyım yazmasın o gruptan çıkmadığı sürece
Canım benim anlayışlı ol o çocuk o gruptan çıkarsa arkadaşları tarafından eziklenir.. ayıp etmiş olur en basiti onlara... sen ona empati kur diyorsun ya bence sende bir empati kur bakalım onun durumu gayet normal... Veysi efendiyi ara özür dile cabuk valla lal olma büyüsü yaparım sana ömür boyu konusamazsin
Asla aramam
Gidecekse gitsin o benim gibisini bulamaz ama ben ondan daha iyilerini de bulurum
Sevmiyorum demiyorum seviyorum ama bu konuda asla alttan alan ben olmam gidecekse de gitsin
Evet nereden anladın
Gencim güzelim de şansım da güzel olaydı
Nişanlımı kast etmiyorum zaten
Sevdiğim çocuk aşiret çocuğuydu aileler karşı çıktı evliliğimize sevdiğim çocuğu seven bir kız vardı kız sevdiğime iftira attı bana tecavüz etmiş dedi kızın ailesi sevdiğimi ölümüne dövdü sevdiğimin ailesi de oğulları ölmesin diye evlendirelim dedi sevdiğim kabul etmedi gamze den başkası olmaz dedi annesi beni aradı ağladı oğlumu öldürecekler Dedi ayrıl ondan dedi bir kaç gün sonra benden 12 yaş büyük biriyle nişanlandım seviyorum evlenecem dedim sevdiğime benden ayrılması için yaptım oda giyeceğin gelinlik kefenin olsun dedi ve ağladı geçen sonradan öğrendim ona iftira atan kızla nişanlanmış oda bana son kez bir mesaj attı beni hala seviyormuş düğünü değilde cenazesi olacakmış çok mutlu olmamı istedi nişanlımla mutluluklar diledi şimdi ben nişanlı o nişanlı sırf o yaşasın diye ben kendi hayatımdan vaz geçtim sevdiğimi bıraktım
İlk ve sonum yazdım çünkü o öyle olduğunu zannediyor kendimi ona bağlamaya çalışıyorum böyle aşkım hayatım bitanem dediğimde belki severim diyorum hem kıskanıyorum da kısıtlama diye bilirsiniz sevdiğimi alamadım aldığımı sevmeye çalışıyorum yanlış mı
Seviyordum ben onunla her zorluğa göğüs gererdim ama işler çok farklı yerlere geldi mecbur bunları yaptım unutur muyum asla ama en azından karşımdaki insana o şansı vermek istiyorum belki onu da severim
Aramıyorum zaten
Ben şeye takıldım;bir insan, sevdiğini ilk ve sonum diye niye kaydeder?
Ne çok seviyorum özel hayatları okumayı ya 😀 Neyse mesajda kız suçlu detayda erkek suçlu, sizin aşkınız size özgürlük, mutluluk vermiyor. Sizi kısıtlamış, böyle bir aşkı da ben yaşamak istemezdim herhalde
Evet haksızsın kız arkadaşlarınla bile konuşmana izin vermeyen ve rehberine kimi kaydedip kaydetmeyeceğine kadar izin aldığın birisiyle beraber olup asalak gibi yaşadığın için. Asla şikayet etmeye hakkın yok 😘
Kizlarla konusmasini istememen normal bence bu iliski boyle yurumez ki ulan veysi gamze ne? Insan sevdigine hatunum der gulum der melegim der ben oyle derdim yani biraz garip
İşte onu görünce daha da sinirlendim zaten ben aşkım diyorum o gamze diyor
Yapma prenses boyle tipleri nasil buluyosunuz bizim gibi adamlar varken? Yol yakinken diyorum artik sen anladin
Bilmyrm
Ayril bence bu tiple omur gecmez
Menepoza girmişti aldım onu bide kabullenemiyor yaaa hayret bişi nişanlım 30 yaşında ben 18
Neeee? Lann sacmalama cabuk ayriliyosun sen manyakmisin prenses? 30 yasinda mı sen karsilasicagin sorunlari biliyomusun? Ya bu kizlar niye boyle Allahim yarabbim ya, Ulan ben varya harbi sanssizim mkk artik buna kanaat getirdim yok abi bizim yuzumuz gulmez.. Amca nasil amca iyimi prenses? Yakinda amca olur o, Lutfen kendine gel
Öyle oldu işte hata yaptım
Hata yapmis olabilirsin ama bunun telafisi car ayrilicaksin biticek kimseyi dusunme elalem ne der falan bu senin hayatin.. Sozumu dinle yoksa kaybediceksin
Ayrılsam ne olacak sanki sevdiğim çocuk uğruna öleceğim çocuk için yaptım bunu onun yaşaması için atamam nişanı
Bence yanlis dusunuyosun eger bununla olursan bir omur mutsuz olursun
Mutsuz olmak mı mutluluğu hiç gördüm mü acaba sevdiğim insanla olmadıktan sonra kimle evlenmişim kimle gülmüşüm umrumda mı sanki yüzüm gülse bile içim hep kan ağlıyor
Anliyorum prenses ama ben sana hayatimi anlatdam omrunde boyle bir adamla karsilasmamissindir emin ol gozyaslarin sel olur.. Ben oyle seyler yasadim ve yasiyorum ki bilemezsin o yuzden sen uzulme yinede ve onune bak ve ayril ondan. Konusmak istersen yazabilirsin uzulme oldu mu
Oldu denerim teşekkür ederim
Rica ederim prenses
birbirinize hiç mi güveniniz yok? ilişkiniz böyle gidiyorsa bana göre evlenirseniz evlilik uzun sürmez:(
seni gizli olmasan Şu an bile engellerim, bu sende ki kıskanclık filan değil acık acık ruh hastalıgı cocuk cok alttan almıs helal olsun
Onun yaptığı ne
tencere kapak misali olmusunuz, yok abi ben evlenmem ya dularım kabul olsa da kızım olsa, olmaz ama diyelim ki siz evlendiniz oglunuza asık olsa benim kız😁 yazık onca emeğe😂😂
Bizde sanki senin kızına kaldık
ohh şimdi rahatladım. tencere kapak ile muhabbetim bitti iyi geceler😎
Bu sevgi olamaz bence ikinizde birbirinize olan saygi sinirini asmisiniz.
Her bir bireyin kendi özel alanı olmalı
Ne egolu kıçı kalkık erkekler var? Böyle durumada eski erkek arkadaşım senin ne düşündüğün beni ilgilendirmez dedi. O hesaba dönmüş. Kendisi bana karışır. Kendisine karışmam izin vermezdi. En iyisi uzak durmak..
Bu veysi kaç yaşındaysa önce okuma yazma öğrensin, sonra da senden ayrılsın. Bu ne be kardeşim?
Bu ne ya ergen gibi
Brşy dmycgm tamam mı
Kndne gl gmze
Bana biri böyle kısaltarak yazınca acayip uyuz oluyorum
Sanki eli ağrıyacak adam gibi yazınca.
Dmi gmze?
Veysi istiyor ki hem ayranı dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın😂
Okurken can verdim bu arada birisi veysiye Türkçe kitabı fırlatsın
Iy okurken resmen acı çektim sesli harfleri yazmıyor
Bu saatte onlara o guruba cevap yszmak zorunda degil sabahin suyumu cikti
Sahiplenmekle sahip olmak arasındaki dengeyi kuramazsanız bu işin sonu sıkıntı söylim 😕
leş adam yaaa ne diye katlanıyosun kızım buna sesli harflere basmaktan aciz
Sen kızsın ben erkeğimden sonrasını okumadım , evlenince çok sıkıntı yaşarsın haberin olsun
Allah'ım çok şükür ki sevgilim yok. Bu ne ya trip falan.
İkinizin de yaptığı saçma bana kalırsa böyle mutlu olunmaz
Herşeyden ziyade kelimeri kısaltıp kısaltıp yazdığı için soğudum adamdan. Boşver hayırlısı olsun
1. Hatalı olan sensin gereksiz trip.
2. Onun hatası sen kızsın ben erkek gibi bir şey söylemesi
Gereksiz mi empati bile kurmuyor benim tek bir kız arkadaşım bile yok sırf o istiyor diye konuşmuyorum onlarla
O da senin hatan. Sevgili için kendinden taviz vermek kadar saçma bir şey yok
Yüz verdik ağzı*"ma sıçtı
Vermeseydin dediğim gibi senin hatan.
Öyle
Aslında ikiniz de haksızsınız. O kendine göre haklı, sen kendine göre haklısın fakat ikinizde ki hata güven problemi. Zaten güven olmayınca sevgi de olmaz.
Kız arkadaşlarınla konuşmak için ondan izin bekliyorsan diyecek birşey yok
ya konuşurken şöyle kelimeleri kısaltanların agzına burnuna tepesim geliyor
Kesinlikle 👍
Haklisin bu ne yaa , bu kadar hayatlariniza mudahale etmk ii degil bence
Ayy Allah'ım evlerden ırak bir ilişkiniz varmış geç olmadan ayrıl başka diyecek birşey bulamadim
o grupta olmasinin ne sakincasi var? o cok kiskanc diye sen de onu mu taklit ediyorsun?
türkçe altyazı var mı?
Benimde bu aklımdan geçti kanser oldum resmen yaa 😂
@gizemliyşim752 hepinizi kurtarıyorum şimdi rahat olun..
https://www.turkcealtyazi.org
@gizemliyşim752 özelde devam edin
Ne kadar güzel yazılmış, teşekkür ederim 😃
Hadi ve ciddi olamazsın 😂
*be.
Adam daha yazmayı bilmiyor iyi ki ayrılmışsın 😂
Kız benide ekleyin gruba deseydin ya
Özgürlüğümü kısıtlayan herkesten nefret ederim.
Evlenince geçer ikinizdekide
ikinizde hatalısınız..
Birbirinizi bu kadar kısıtlamayın bence
Bu nasıl bir yaz yazma şeklidir yaa
Nee salak insanlarsınız
Gruba sende gir kendin gor
Sen de abartmışsın be kardeşim sıkma bu kadar
bir insan cok sıkılmaz herşey tadında güzeldir
Valla haklısın
Değil mi yaa
Yaten yazmayı da bilmiyor ergen gibi şuna bak. Konuda da dediğim gibi haklısın
Sağol
başkasını bul kasma
haklısın reis
Abartmissin
Ne abartması az bile söylemişim
Ayrıl be
Kolay Dı sanki ne için nişanlandım bilmiyorsun bile
Hamilemi
Hayır hamile değilim
😂 aynen reis haklısın
Nasıl bir insansam artık 😂
o da kıskanç mı
Evet
böyle boktan bbişey olur mu ya saçma sapan sen yapıyorsan o da yapacak kimse kusura bakmasın da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar