AArkadaşlar bir bakar mısınız?

Ben bi zamanlar yuva yıkmıştım. Bundan 3 yıl önceydi kadından helallik istedim. Bana ınstagramdn yazdığı şu
;Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Merak etme çikolata kisti çok kötü bir hastalık değil tedavisi var. Bak Bahar bu sana son yazım olacak ve birdaha ne yazarsan yaz cevaplamiycam. Hayatta herkes hata yapabilir sende bende, şunu unutmaki sen olmasaydın da o şerefsiz bir başkasıyla beni yine aldatacakti zaten ilk olduğunuda sanmıyorum. Çünkü ilk mesajlarınızı yakaladığımda dünyam başıma yıkılmıştı ve akşam eve geldiğinde gözlerinin içine bakarak hayatında benden başka biri var mı diye sormuştum, tek istediğim bana doğruyu söylemesiydi belki o an itiraf etseydi afederdim ama o yeminler ederek senden başka kimse yok olamazda diye feryat etti. İşte o an dedimki ben ilk defa aldatilmadim kimbilir gözlerimin içine bakarak söylediği kaçıncı yalandı orda benim için bitmişti zaten. Aslında sen bana farkında olmadan çok büyük bir iyilik yaptın ve beni öyle şerefsiz bir adamın elinden kurtardın. Bunu yazdı devamı da var. Zaten çok pişmanım helal etti ama bi yandan da dedi bana dil ne kadar helal etse de kalbim bilemiyorum dedi. Başka kadın olsa bacım falan derdi. Evet biliyorum haksizim ama bi yandan da iyi oldu diyorum çünkü kadın başkasıyla evli ve mutlu.
AArkadaşlar bir bakar mısınız?