Gönül ister ki evrenden silinsin ama o işler öyle olmuyor. Bir arkadaşım, eski sevgilisinin üç yıl önceki mesajlarını arşivlemiş. Yok artık dedim.😄 Bu işin sizin için süresi var mı?
Sevgilinle ayrıldıktan sonra mesajları hemen siler misin?
Pinar isminde bir arkadasim vardi. onu heryerden engellemistim. En son facede ki mesajlari duruyordu silmeye kiyamamistim.10 yil oldu halen duruyor mesajlar. Yillar sonra buldu beni mesajlarini al dedim 😀😆😆
Yeniyi arsivlemedigini fark esecek birgun ve o gun yeni bir sayfa acacak... o zamana kadar once tamir sureci, yenilenme sureci. Ev temizlenirken once kirler supurulur, biraray getirilir. Birseye konur, sonrada atilir... o andan itibaren ev kirlenmeye baslamistir... taki kir gozune batana kadar😉🤗
Normalde hiç bilmezdim, 4 5 sene önce ablam mesajlarımı okudu sinir oldum, 1 daha da hiç mesaj tutmadım 1 süre sonra da kayıtlı bütün numaraları sildim, sosyal medyayı sildim sadece 8 kişi var, onlarda ailem kuzenim ve 1 okuldan arkadaşım...
Başta silememiştim, telefonunu da öyle. Ben oğlak burcuyum, bağlandım mı tüm benliğimle bağlanıyorum ve kördüğüm oluyorum sevdiğimle. Ne kadar zorlandım anlatamam. Allah kimseye yaşatmasın.
@wahdon ben zor bağlanıyorum yani iyice emin olduktan sonra; çünkü yukarıda da yazdım bağlandığım zaman tüm benliğimle bağlanıyorum, sonu kötü olursa zor atlıyorum. O yüzden bir kere olsun, tam olsun demiştim. İyi de gidiyordu; ama sadece sevmek yetmiyor maalesef. Uzak ilişkiyi yönetmek problem. Ayrıldık bıraktı beni yarı yolda, kalakaldım, hatırlamak istemiyorum o günleri, sonrasında iş yerinde sırf onun memleketinden olan işe yeni başlayan bir mühendis kıza bağlandım, sonradan sevmeye başladım gibi oldu, o da bıraktı beni, panik atağı vardı, evliliğe doğru adım atamıyordu, üzdü beni. Şimdi yorgun bir kalbim var aşk konusunda, aslında tek o var yani ilkim, onun dışında hiçbir şey yok. İkisi de iyi insanlar, güzel ayrıldık, saygımız hep daim oldu, mutlu olsunlar, ama ilkiyle hala görüşürüz, arada yazarız, doğum günlerimizi kutlamıştık. Bilmiyorum böyle geçiyor günler işte, yaş da ilerliyor, amaaan öyle işte. ☺️
@wahdon duygusalım ben evet, sert olamıyorum. Başta kızmıştım hani o ilk ayrıldığımız zamanlarda; ama sonra yelkenleri suya indirmiştim, sevmiştim, bağlanmıştım, evlenip ilk ve sonsuza dek sadece onun olmak istemiştim... Eskisi gibi olamayız ya da olur muyuz bilmem; çünkü bizi birbirimize bağlayan sevgi, samimiyet, aşk düğüm düğüm oldu. Bağlı olsak bile bu düğümler bize zarar verir bence. Bilmiyorum ya böyle işte. Uzaklarda iyi bir insan var, varlığı huzur veriyor. :)
@ufuk3030 ayrılıktan sonra ilk zamanlar ben de sizin gibi düşündüm ama doğru insan olsaydı her zaman her yer için o kişi doğru olurdu ikisi de doğru insan değildi sanırım 😐
@ufuk3030 silinmiyor arkadasıma fotokarımızdna bir tane atmıştım atsana bana demiştim SeninSevmeyen insan fotoğrafını saklayabiliyor neden bilmiyorum bir erkek tanıdığım her ayrıldığı sevgilisiyle olan normal resimleri saklıyor güzel anıları silemiyorum diyor Bana acı verir o resimlere bakmak ayrılan karşı taraf olunca
Eski sevgilim silmemiş fotolarımızı benden ayrılan oydu nefret kusarak intikamlar alarak süründürerek Kimsenin fotosunu silmiyor galiba güzel anıları silemiyormuş
@ufuk3030 abi foto isteme bölümünü unut Bak şunu oku sadece Eski sevgilim nefret etti mi bilmiyorum sadist galiba duygusal olarak çökertmeye çalıştı ego tatminleriyle oyunlarla üzdü beni. Arada foto atıyordu fotolarımızı silmemiş güzel anıları silemiyorum diyor
En İyi Cevaplar