AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
İşsizliği, iş arayıpta bulamadığı içinse verilir bence ama iş bulmadan evlenmemesi gerekir.
Evet
işsiz olabilir mesleği var mı? çalışmamak gibi bir huyu mu var? bunlar önemli
Bencede
herkes kızını sabit geliri olan işi düzgün hatta prestijli kariyerli olan birine vermek ister... kaldı ki sen işsize kız verilir mi diyorsun..
vahşi kapitalizm sisteminde yaşıyoruz. bu sistem fakirlerin sevmesine sevilmesine karşı
İssiz olmasi sorun değil iş götü olmamasi sorun issize verilir ama calismayi sevmeyene verilmez is illaki bulunur
Verilir is bulunur para kazanilir hersey para değil yeri gelecek sevdigin icin ac kalacaksin aç
Ee kalbiyle mi doyuracak ve evini geçindirecek? Verilmez tabii ki. Aile mi bakacak geline ve damata iki taraf?
Verilmez bence çünkü sen kendine bile bakamıyorken hanımına nasıl bakacaksın ki
erkek arkadaşım asgari ücret aldığı çalıştığı halde işsiz gözüyle bakıp vermiyolar çünkü çalıştığı iş geçici diye :( bende işe giricem hallederiz diyorum ama yok olmadı hala
Hayat cok zor
aile durumu iyise olabilir ama vermezler büyük ihtimalle
Kız olumlu bakıyosa verilir ama arada statü farkı falan varsa biraz zor bence
Statü en kritk nokta bncede
Kısa bir süre sonra iş bulma ihtimali varsa veya ailesi mal mülk sahibi ise olabilir illa maaş bordrosu değil olay
Tabi ki verilmez. Saçmalık ötesidir. Ekonomi devrindeyiz kabullensek de kabullenmesek de para önemli
Bence bir kıza bu devirde bir koca verilir mi işsiz de olsa bir kocayı hak eden kız var mı önemli olan bu kendi adıma bu devirde evlenmek manyaklıktır bir erkek için...
Bence verilmemeli erkek dediğin hakkıyla emeğiyle çalışacak iyi veya kötü Adam olduğunu gostericek gerisi kız milletinin beklentisine arayışına kalmış.
Ben anlamiyorum kizlarin bu erkekleri kendilerinin bakicisi gibi davranma olayini ya. Cocugumu seviyorsun sana bakmasinimi istiyorsun ne kadae salakca bir durum.
ben olsam vermem. kendim olsam bile yine vermem. para olmayınca sıkıntı çok oluyor. eve ekmek getirme derdi evin kirası elektrik su doğal gaz bunlar aşkla sevgiyle ödenmiyor maalsef
İşsiz biri nasıl gecım saglayabilir. Verilmesi biraz zor sonrasında iş bulacksa eger verılebılır
Seviyorsa verilebilir parası olup mutsuz olanda var
Evlenmek için ne bu acele? Önce işini gücünü bulsun yani..
Verilmez, vermezler, bir söz vardır, parasız adam gereksiz adam hesabı yani
Ben eğer anaysam işsiz güçsüz boş gezenin boş kalfası bir adama kız mız vermem.
Islı olan biride yarın ıssız olabilir ona ne demeli ?
Sevgilim işsiz anem ayrıl diyor ama vazgeçemem seviyorum
bu zamanda kızı geçtim işsiz birine hiçbir şey verilmez.
verilmez ev geçindircek yarın öbür gün çocuk olur bakabilicek mi
Verilir bence çünkü iş bugün olmasa yarın bulunabilir önemli olan iyi biri olması
Eskiden erkeğin dizine bakarlardı kız verirken ama şimdi cebine bakılıyor o yüzden vermezler
Alan razı veren razıysa karşı durulmamalı bejce herkesin kendi tercihi
Verilir illaki iş bulur bu insan önemli olan eşine gösterdiği hürmettir...
Amacı maddiyat mı, sevmek mi?
Bu işler bereketiyle gelir derler.
Bence vermezler. zaten o yüzden Türk gençliği yalnız ülkedeki genç işsizlik oranı %35
İşi olup sonradan işsiz kalmayacağı garanti olmayan şu dünyada, seven sevdiğine varsın diyorum...
Ya aile durunu iyi ise verilir ama sap ise verilmez
İşsiz olablir, kişiliği önemli herseyden önce. is bulur ama kişilik bulunumuyor sonradan. duygu yok evlilikte onun adı evlilik degil ticaret olur.
Ben vermem açıkçası işsiz olsam da gidip istemem o yüzü bulamam kendimde. Evliliğin on sartidir bence ekonomi. En azından evi gecindirecek ve geleceği temin edecek kadar.
Eğer sevdiğin adam işsizse sorun yok ama görücü usulü ile alırsan kb ama malsın
Verilmez. En azından helâl elle tutulur adam akıllı bir mesleği olsun.
İlk önce sorulan şey : sigortalı işi var mı evi var mı sen işsiz birine kız verilir mi diyorsun :)
verilmez. ne yiyecekler
iş bulmasına kurmasına yardım edilir anca
Ne vermesi ya. Bir kere ben issiz bir erkekle evlenmem. Benimde isim olacak onunda
İşsiz olsam kız istemeye gitmem. İnsan Onuru ile yaşar onuru ile ölür. Bu yüzden zaten adım Onur😎
Verilir. Ne olacağı belli olmaz: Evlenince işsiz iş bulabilir. İş sahibi işsiz kalabilir...
Verilir tabi hayatı boyunca ıssız olaca değil ya elbet bir iş bulup çalışır.
Birde olaya şuradan bakalım
İşsiz birine kız verir mi?
verirse neden verir? salak mıdır?
vermezse neden vermez? ihtiyacı mı yoktur?
bilmiyorumki karışık sadece işsiz olmak ile asgari maaş ile çalışmak arasında fark var ayrıca kişiler birbirlerini çok seviyorsa neden olmasın
Kızım seviyorsa ve erkekte kızıma ilerde iyi bakabilecekse gereken maddi manevi desteği verir evlendirirdim
İşsiz olması, iş bulamayacağı anlamına gelmez beybi.
İşsizlik kader değildir uğraşırsan bulursun. Vermem.
Verilir is bulunur elbet onemli olan karakter guzelligi
verilmez. şöyle diyeyim benim kızım olsa işsiz birine vermezdim
Kız ve ailesi işsiz Dinsiz alkol madde bagımlısı kızını satıp soven döven damatlara bayılıyor zaten aksine vermez
Artık oyle bir ayrım yok iki kişi anlaşmıssa efendim
Parası vardır çalışmasına gerek yoktur kız kudurmuştur töre gereği olabilir çoğaltılabilir yani
Beraber çalışılabilir neden sadece erkek çalışır diye bir kanun var.
Mecbur verecek bu dönemde yoksa kız evde kalır yakında devlet düğün masraflarını karşılar mecburen ilerde evlilikler azaldığı için genç nüfusun azalma ihtimali var.
Üniversiteyi bitirdim ama işssizim. Ama babalarınız kızlarını bana kesinlikle gönül rahatlığıyla verir
Issiz birine kiz verilmemeli bence cunku gecimini saglayamazsin bir sure sonra zor gelir kavgalar baslar ayrilirsiniz
Sen zaten dusuncen belli. Sadece burda dusunceni teyit edecek birini ariyon
Kendime ait bir fikrim var ama baskalarinin dusuncesinide merak ediyorum
İssizlik neye gore issizlik. Tembelliktense vermem. Bu zamanda is begenmeyen tiplerde var. Bu yuzdensede vermem.
Evet orasi oyle ama bazi insanlarda tabiri caizse essek gibi calisip iki uc kurus icin bazi yerlerde calismak istemezler onlara hak veririm.
Mecbursan yapiyorsun. Kimsede kusura bakmasin is zor bu devirde. Mecbur olan yapiyo her isi. İs begenenler tam mecburlugu tatmayanlar
Ben 2 turlu de calistim sana kucuk bir ornek vercem ancak sahsa ait bir cok magazada ozellikle ortaokul cagindaki kiz cocuklari 500 600 liraya 12 saat calisip surekli azar yiyolar aldıklarını para zannedip okumak bile istemiyorlar bu verdiğim ornek konuyla pek ilgisi yok ama şunu demek istiyorum bazen insan cok mecbur kalmadıkça boyle yerlerde calismak istemese okumak iyi yerlere gelip adam gibi is sahibi olmak istese hakli bence.
Benim babam vermez işsize.. benim 4bin maaşım var besleme mi alacam
Tabıkıde verilir neden verilmesin iş illakı bulunur yeterkı çiftler anlaşsın yani bu konuda bıde bı mesaj atarmısın bısey sorucam sonra geri atmazsın sapıkca degıl merak etme
Saldim cayira mevlam kayira diyon yani
Ya bir mesaj at nıye gıttın