Çabasız hiçbir şey olmaz. Lakin burada aşk kelimesini ayrı irdelemek lazım. Bilinen aşk çabayla bağlantılı değildir, aşık olmuşsundur ve ayvayı zaten yemişsindir. :) İlişki veya hayatına birisini sokma anlamında kullanılan "aşk" ta ise çaba illaki olmalıdır. Fazla nazın aşık usandırdığı da bilinen bir gerçek olup parantez içinde bunu da belirtmenin gerekli olduğunu düşünüyorum.
Kisi zor bir yemegi yapabilmek icin , ya da bir üniversitede okuyabilmek icin , ya da yürüyebilmek icin cabaliyorken sevgiyi duyguyu cabasiz bulmayi beklemesi tamamen sacmalik.. :/
Bazı aşklar vardır nehir gibidir çabasız akıp gider ama o kadar güzeldir ve büyüleyici ki hiççç çaba sarf etmrzsin o zaten orada öylesine o kadarr kendine has ve güzeldir kiii Çabasız aşk vardır Ama dervişlere göredir ya daa biz deliririz keşiş oluruz
Çaba olmadan aşk olmaz. Ama bu çaba karşılıklı olmalı. Bir tarafın çabası diğerinin çabasından fazla olabilir, bunda sıkıntı yok ama kimse kapısını kapatmamalı. Karşı taraf isteyen tarafa kapısını açık bırakmalı en azından, kestirip atmamalı.
Caba olmadan ask olur mu? Sorusunun cevabı farklı konulara yayarak verilebilir. Örneğin 2 gönul birse hiç bir zorluk önünde duramaz ya da eğer birine teklif edip redediliyorsam onun üzerinde durmam vs. Vs. Gibi #Vesselam
Çabalamak değil olay. Dikkatli ve dengı yürümek hayatı. Hakettigin ve seni halettiğine inandığın kişiyi bulursan seversin ve sevilirsin. Birgün bu sevgi harfleri kocaman bir kitap olur. İşte o kitabın adı aşk olur.
Aramak için değil ama aşk seni bulduğunda kaybetmemek için cabalayabilirsin. Ama çabala derken de kul köle ol anlamında değil yani. İyi iletişim kurmaya çalışmaktan bahsediyorum.
Evet sevdiğim adam benim için çabaladıkça vazgeçmedikçe hep yanımda oldukça ona olan sevgim ve saygım daha çok artıyor. Daha çok bağlanıyorum. Bu bana verdiği değeri gösterir ve çok önemli.
Aşk çabayla olur kaderin de etkisi büyük rol oynar tabi. Hatta öyle ki Kuran-ı Kerim de "Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık" der. Çabalamadan olmaz
Aşk öyle aranılarak bulunabilecek bir şey değildir. Bir çabaya gerek duymaz aşk. O seni bulur. Ben buna inanıyorum. Mesela hiç “ben aşk arayayım da bulayım aşık olayım” diyen birine kimse rastlamaz.
Çaba olmadan aşk olmaz. Aşkı aşk yapan şey, uğrunda çaba harcayabilmektir. Ne ekersen onu biçersin. Kaderinde varsa seni bulur diyerek olduğun yerde saymak, ileri götürmez
Onu ilk gördüğünde içinde bir heyecan oluyorsa ondan sonra peşine aşk gelir sürekli onu düşünürsün hayaller kurarsın. Belki olur diye içinde birşey hissetmeden ilişki yürütmeye çalışmanın sonu pek aşka çıkmaz..
Olur ama çiftler gerçekten her anlamda birbirleriyle uyumlu olursa yoksa ilişkiyi yürütmek için her iki tarafta çaba gösterip bazı şeylerden taviz vermek zorunda kalmalı
aşk dediğimiz şey kavuşamamaktır seversin ayrılırsınız onunla kavuşamazsın birdaha aşk budur aşk dediğimiz çok farklı bir kavram ama aşkda insanın canınu fazlasıyla yakar
ilişki sevgi emek fedakarlık ister yeri gelince alttan alıcaksın yeri gelince bütün dişlerini ortaya çıkarıcaksın kavga da aşkın meyvesidir ihanet dışında herşeyden biraz olmalı bence
En İyi Cevaplar