Komşumun kocasıyla ilişkimiz başladı eşime yakalanmamak için naptığımı anlatim mi?

kapı komşumla 8 yıldır çok samimiyiz onlar bize biz ona gideriz düğünler cenaze vs. aile dostu olduk artık kocam yokken kocası eve girer rahat o konuda eşim bişi demez ve komşumun kocasıyla 2 yıl duygusal ilişki 3 yıldır da fanfini finfon ilişkimiz başladı kocam işteyken komşumun evine komşum köydeykene gidiyorum ya da o bana geliyo cafeye gidiyoruz sevgili hayatı yaşıyoruz nasip olursa eşinden boşancak cünkü karısını sevmiyo hatta nefret ediyo benimle çok mutlu ama şöle bişi var ben boşanamam ailem izin vermez eşimle de aram kötü değil eşimi seviyorum aslında ama cocugumuz olmuyor eşim kısır cünkü evlat sahibi olmak için komşumun kocasıyla birlikteyim geçenlerde midem bulandı hamile olabilirim test yaptırcam bakalım ya cok sevincliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Trolle dökerek hayatta yaşanılan var olan hikayelere dikkat çekmek istedim.

Bendeniz D. C olarak farklı trollere devam edeceğiz başka konuları ele alacağız hepinize iyi günler diler, sinir ve güven ayarlarınızla oynadığım için özür dilerim.. Tenk yu veryy veryy good anlamını ben de bilmiyorum uydurdum.. Bysss
Komşumun kocasıyla ilişkimiz başladı eşime yakalanmamak için naptığımı anlatim mi?