Aşk İlişkileri İnsanın yumruğunun büyüklüğü kalp büyüklüğüyle orantılı mıdır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Var mı böyle bir şeyin aslı? Güncellemeler+1 yıl Siz yumruğunuzı sıktığınız da nasıl oluyor? Benim böyleimages.kizlarsoruyor.com/.../profile.jpg?54 Güncellemeler+1 yıl Siz ne düşünüyorsunuz? İnsanın yumruğunun büyüklüğü kalp büyüklüğüyle orantılı mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı. Duymuştum sanki bunu 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet uzmanlar da söylüyor bunu kalp büyüklüğü insanin yumruk büyüklüğü kadar oluyormuş ispatlanmış bir bilgi . Peki sen yumruğunu sıktığın da guncellemede paylaştığım yumruk kadar mi yoksa daha mi büyük oluyor? Yorumla THATMAN +1 yıl Daha küçüktür Yorumla Soran +1 yıl Orada çok net çıkmamış böyle atayim. elini sıkıp bakabilirsin kendikine de Yorumla Soran +1 yıl Daha net olması için burdan attım. Sende nasıl. oluyor karsilastirdigin da? Yorumla
PatPoP Takip Et Bilge Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Varda konuyla alakasi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Duymuştum sanki bunu
Evet uzmanlar da söylüyor bunu kalp büyüklüğü insanin yumruk büyüklüğü kadar oluyormuş ispatlanmış bir bilgi . Peki sen yumruğunu sıktığın da guncellemede paylaştığım yumruk kadar mi yoksa daha mi büyük oluyor?
Daha küçüktür
Orada çok net çıkmamış böyle atayim. elini sıkıp bakabilirsin kendikine de
Daha net olması için burdan attım. Sende nasıl. oluyor karsilastirdigin da?
Varda konuyla alakasi