Erkek arkadaşım takımını değiştirsin istiyorum
Bir erkek kız arkadaşı için takım değiştirir mi :) ? yoksa teklif bile etmemek mi lazım ?
Bir erkek kız arkadaşı için takım değiştirir mi :) ? yoksa teklif bile etmemek mi lazım ?
Benim eski dangalak sevgilim ölümüne fanatikti hatta aynı takımı tutardık ama sonra ondan ayrılınca bir ay sonra başka bir kız buldu ve kız takımını değiştirmesini istedi ve şu an kendisi bir dönek 3 yıldır çıkıyorlar hala kızın bir dediğini iki etmiyor, eğer benim eski sevgilim gibi bir dangalaksa erkek arkadaşın o zaman her dediğini yapar :D
o zaman sorma bile derim hem takım takımdır neden bu kadar takıyorsunki eğer birbirinizi seviyorsanız takımlar farklı olsa ne farkeder :)
çıldırmış olmalısın :)
hem neden degıstıresın kı,iki kişi de aynı takımın taraftarı olunca sıkıcı oluyor,farklı renkler olmalı kı hem kızmalı hem kızdırmalısın arada bır..
bizde aile fanatik olmasada bjk lydı ama ben 7 yaşımda galatasaray a ilgi duymaya başladım bjk yı tutarak mutlu olamadım ve o yaşlarda değiştirdim hala bir cimbomluyum ve kimsede bana dönek diyemez herkes kendinden sorumludur kim ne isterse onu yapar insanların kişisel görüşleri asla döneklik olamaz lafı bile edilmemeli
Takım erkek arkadaşın için hayatının olmazsa olmazlarındansa onun kişilik haklarına saldırıyorsun şuan.Sen değiştirir misin dersen,fanatik değilim laf olsun diye takım tutuyorum o anki duruma göre kırmamak için değiştirebilirimde ama dediğim gibi olmazsa olmazım değil.
Sırf dizginleri elinde tutmak için değiştirmiyor olabilir yada bu tarz şeyleri alışkanlık haline getireceğini düşünüyor olabilir.
Cevap
23Cevap
bugün takımına döneklik yapar, yarın sana...
bu işler böyledir panpa...
var var deme öyle...
Bu sevgi başka değişiLmez.. neyleyeyim siyah deyipte beyaz demeyen sevgiliyi :))
Çokk saçma.. Kısısel bır secım bu asla böyle bırseyın söz konusu bie olmaması gerek
Vallahi billahi biri bana söylemişti sen iste Fenerli olayım diye :) hahah :D
evet gay di :) gs yi tutuyodu hahaha :D
:D:D kendime yetıyorum
cinmisin perimisin :D
benimki futbolla hiç alakalı değil ben ise tam tersi...
nereye çeksen geliyor yani :/
değiştirebilir belki ama çok düşük ihtimal.
değiştirmemeli ben sevgilim için takım değişmem asla
Yok artik ben istiyorum diye tuttugu takimi degismesin , delikanli adama yakisirmi yahuu..
Delikanlılıkla ne alakası var?
Delikanlılık iki bira içip erkeklik yapmak dimi :)
Delikanlılar Çanakkalede kaldı,sen 2012'de delikanlıdan bahsediyorsun.
TDK'dan delikanlının anlamına bak sen bak.
Değiştirmesi taraftarı değilim.
Senin için o anlama geliyor olabilir , olmadığın şeyi bilmek zor tabii
Bende trabzonsporlu isterim ama olmuyor malesef istedigin gibi
fan değilim deişirim..
hatta deiştim bile şu an.. :D
ben kesinlikle değiştirmem böyle bir teklife önce hayır derim sonrasında gelen ısrar olursa işte kapı derim
Senin için takımını değiştiren ileride senide değiştirir peah
fanatik değilim. nişanlım fenerbahçeden vazgeç dese düşünebilirim ama demez o da fenerbahçeli :)
teklif bile etmemek lazım mesela benim ilk aşkım BEŞİKTAŞKIM sevgilim değil kim olursa olsun beni BEŞİKTAŞKTAN vaz ge çi re mez :D
erek arkadasına sordugun son soru bu olurdu sanırım
Değiştirdiğini söylese bile inanmak doğru olmaz bu duruma.
Sen değiş.. Delikanlı adam takım değiştirmez.. ne kadar yozlaştı la bu toplum.. :D
ben soyledim degismedi asil ben onun takimina gectim :P
Değiştirmez. Kate upton olsa kız yine değiştirmez...
Bir kız erkek için takım değiştirebilir. Bir erkekte takım için kız değiştirebilir :P
asla değiştirmem. hiç kimse için takımımı ve siyasi görüşümü asla.
herkesin tuttugu takım kendine.
benim için takım değişltiren kız yarın beni başkasıyla değiştirir :D
kız için takımını değiştiren erkek gördüm ben değiştirmem ama değiştiren olabiliyo.
Herseyden vazgecerim ama besiktasimdan asla vazgecemem...bence sen ona boyle bisey teklif etme kizim
Kılıbık değilse değiştirmez.
Hangi takımlı? Hangi takımı tutmasını istiyorsun?
Hadi ordan -_-
Goooooollllll :P al biraz daha üzül :P :D
Since 1907 <3 Sevgiline selam :D
takım için sevgili değştrdğm olmuştur :)
Kimse benim için takımını değiştirmedi :/
takımına o dönekliği yapamaz bence:)
erkekler hayatta takım değiştirmezler:)
hiç bulaşmasın diyorum :D
yok böyle bir ihtimal
tayt giyerse olabilir :P
herseyi iste ama onu isteme..
Bence sen değiştir ama ona teklif etme.
bırak yaşasın hayatını
Bemce hiç mi hiç gerek yok böyle şeylere.
Teklif bile etme derim.
Teklif bile etmemek lazım
ne gerek var ki ?
olur neden ..
değiştirir ..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar