Arkadaşlar bu yazı da gerçekten samimi yorumlar bekliyorum.. benim için oldukca karışıkkk... ortaokula gidiyordum aşık oldugumda gerçekten cok saftım şu an kendime o konuda cok kızıyorumm... heni beni seviyor bana zarar vermez düşüncesiyle sevmiştim taa ki bana cinsel sapıklık yapana kadar benim için cok zor bir dönem oldu hayata resmen kendimi kapadıgım en zor zamanları yaşadım hiç bir zaman ona hakaret edemedim malesef görmedim görsem belkide bu aklımda ki yüzleşme gidicekti ama olmadı hep bana kendi ne zaman isterse sosyal medyadan keyfice ulaştı sürekli duygularımla oynadı ama ona ulaşmaya zaman çalıştıgım haberi yok gibi yaptı sizce gidip onu pişman etmek istiyorum iğrenç biri oldugunu suratına söylemek istiyorum ya da mesaj atmak istiyorum sizce bunu yapmalıyım bilmiyorum..
Diyeceksiniz ki aradan seneler geçmiş ama bu durumla yüzleşmek bile benim için güzel bir sey 20 yaşındayım ve zar zor yüzleşebildim belkide kocaman kız oldun olgunlaş diyen olcak ama inanın ki böyle bir olayda istediğini yapmamak cok ağrına gidiyor insanın belkide bunu burda paylaşmak cok farklı bir durum ama kendimi yiyeceğime burda paylasmak daha iyi belki de beni anlayıp yazan birileri olabilir diye düsündümm..
Diyeceksiniz ki aradan seneler geçmiş ama bu durumla yüzleşmek bile benim için güzel bir sey 20 yaşındayım ve zar zor yüzleşebildim belkide kocaman kız oldun olgunlaş diyen olcak ama inanın ki böyle bir olayda istediğini yapmamak cok ağrına gidiyor insanın belkide bunu burda paylaşmak cok farklı bir durum ama kendimi yiyeceğime burda paylasmak daha iyi belki de beni anlayıp yazan birileri olabilir diye düsündümm..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer