Sevgilimle ayrılmak üzereyiz.. Tüm hayatımı etkilediği gibi...Etkiyi minimuma indirmek için sizce ne yapmalıyım?

sevgilimle 3 yılı aşkın zamandır beraberiz. ilişkimiz ciddiydi. Şimdi ilişkiyi rölantiye aldık neredeyse ayrılmak üzereyiz. ama bu beni çok etkiliyo ve acaba barışacak mıyız diye her düşündüğümde daha kötü bi olay oluyor ve tam kendimi güzel birşeye hazırlarken daha da kötüsü pat diye oluveriyo. bunun sonucu kafam uyuşuyor ortalıkta ruh gibi şuursuz geziyorum.. ne okuduğumdan ne başka birşeyden bişe anlıyorum..

kpss sınavı malum herkes için çok önemli.. ama ben sınavı kendim için değil yalaşık 10 yıldır kanserle savaşan annem için kazanıp elde edeceğim maddi imkanlarla onu biraz olsun rahat ettirmek, eskiden beri yapmak isteyip yapamadığımız şeyleri yapmak için kazanmak istiyorum..

Sevgilimle olan bu ayrılığın benim üzerindeki bu etkiyi minimuma indirmek için sizce ne yapmalıyım?

ilgi çekmek ya da artislik osun diye sorulmuş bir soru değil bu. gerçekten birkaç farklı görüşe ihtiyacım var..
Sevgilimle ayrılmak üzereyiz.. Tüm hayatımı etkilediği gibi...Etkiyi minimuma indirmek için sizce ne yapmalıyım?