Kocam cimri. Ne yapabilirim?

Ben oldum olası eli açık, kendisine de çevresine de elinden geldiğince cömert biriyim. Ama eşim çok cimri. Kayinpederimle ortak iş yapıyolar su anda. Kese kayinpederimde. Haftalık 250 tl veriyor. Eşimde bende sigara içiyoruz. Eşimin günlük harçlığı, iki kişiye sigara, market ve pazar dahil aylık 1000 lira. Kafamızı camdan uzatamıyoruz yani. Bir kere çay içmeye dışarı çıktık. Giyindik, süslendik. Arabayla bir dünya yol gittik. Cafeye oturduk. Menüyü açtık baktık çay 6 lira. Kalkalım dedi. Kalktık ben başka bir yere gidicez sanarken eve geri geldik. Pazara çıkıyor. Salatalık patates semiz otu ve fasulye alıyor mesela 1 hafta için. Ne et, ne kıyma, ne tavuk ne balık alıyor eve. Şampuan bitiyor 1 aya yakın beyaz sabunla yikaniyoruz. Camasir Deterjanı bitiyor 1 hafta sonra alıyor. Islak mendil al diyorum unutuyor. Yok diyo. 4 ev geçindiriyorlar ondan yok, varlık içinde yokluk çekiyoruz. Kayınpeder karniniz doysun yeter diyo. Halbu ki evlenirken 5000 lira borç oldu sadece. Tv alamiycam dedi tamam dedim ailem ben evlendikten sonra aldı getirdi tvyi. Halılarımı bile ince kilim şeklinde aldım. Gelinlik diye nikah elbisesi alıp bir kaç değişiklik yaptırıp gelinlik gibi giydim. Perdelerimin hepsini 1000 liraya aldım. Daha güzelleri vardı tabi beğenmeden aldım. Sırf evlendikten sonra sıkıntı çekmeyelim diye. Ama olmadı işte. Ve bana söz verdi evlenmeden önce. Her ay 200 300 lira sana harçlık vericem dedi. Sırf bana ait naparsan yap parası. Şimdi diyor ac değilsin açıkta değilsin sus otur. İş bulamıyorum. Sektor çok durgun. Çok yere başvurdum dönüş yok. Kafayı ha yedim ha yiyicem.
Kocam cimri. Ne yapabilirim?