Böyle bir soru ilk defa soruluyor sanırım neden sordum onu da bilmiyorum 😂
Bu aşk mektuplarının sevdiğinizden geldiğini hayal edin❤️
Bu aşk mektuplarının sevdiğinizden geldiğini hayal edin❤️
Yaz o zaman hadi aşkım jshs
Ömrüme ömür katanım..
Seni ilk gördüğüm anda yaşadığım heyecanı, aylar yıllar geçmesine rağmen hala yaşamanın mutluluğu içindeyim. Allah’tan dilerim ki, bu heyecan hiçbir zaman içimden eksilmesin.
Sana olan aşkımı kağıda kaleme dökmenin mümkün olmadığını, sende biliyorsun. Sınırsız hayallerim içinde her zaman yer alıyor, her aklıma geldiğinde mutluluk veriyorsun. Ey ömrüme ömür katanım. Varlığından mutluluk duyduğum sevgilim. Seni ömrüm boyunca artan bir sevgiyle sevecek, o gün tuttuğum ellerini, hiçbir zaman bırakmayacağım. Yaşama sebebim, aşk pınarım. Bir an yanımda olmasan, hasretten yapılmış şu dağlar omuzlarıma biner. Altında ezilir kalırım.
Benim sana olan sevgimin büyüklüğünü anlatmaya, satırlar yetmez biliyorsun. Şunu bil ki, seni sonsuzluğun sonu kadar sevmeye devam edeceğim.
İyi ki varsın can kuşum. Hasretle öpüldün.
Yaa ❣❣💕teşekkür ederim muah aşkım muah💋💋💋
Ahh sefkilim ay lav yuuu😍😍😃😃
Yaz.👻
Cennetten kaçmış meleğim..
Seninle çıkmaya başladığımız o günden beri, en büyük mutluluk kaynağım sen oldun. Ben o güzel gözlerinde, en büyük mutluluğu buldum. Her gidişin benim için ayrı bir hasret ve hüzün sebebi olsa da, vuslata ermenin umuduyla katlanarak artan bir sevgi ile seni beklemekteyim. Sen benim karanlık gecelerimi sabaha çeviren güneşsin. Sen benim acımasız yalnızlığım belini büken, en büyük güçsün. Dünya var oldukça seni seveceğim sevmesine de, Allah’tan dileğim, ahrette de seninle olabilmektir. Allah’ın yarattığı sonsuzluğun sonuna da, yine seninle erişebilmektir. İnşallah ne dünyada nede ahrette, hiçbir zaman ayrılmayız.
Güzel gözlerine emanet ettiğim sevgim, hiçbir zaman bitmeyecek. Dilerim ve biliyorum ki, senin bana olan sevginde, hiçbir zaman bitmeyecek. Senin gibi bir hayat arkadaşım olduğu için, sanırım dünyanın en şanslı insanı benim.
İyi ki benimlesin. İyi ki sevgilimsin. Birkaç gün değil, birkaç dakika uzak kalsak bile özlüyorum seni hayat öpücüğüm.
Kendine çok iyi bak. Seni canımdan öte seviyorum. Sevgimle kal.
Yabancı müzih and kirasla müko ortam oldu eheu okudum tanks tanks dhd.😛
yaz bakalım😂
Nefesim, kalbim, canım içi Bitenecik sevgilim!
Bu hayatta yalnızca seni yaşamak ve seninle yaşlanmak istiyorum. Yalnızlığımı, hüznümü, acılarımı, sevincimi, mutluluğumu, kısacası hayata dair her duyguyu yalnızca seninle paylaşmak istiyorum. Beni yalnızlığımdan kopartıp, güneş dolu aydınlık günlere taşıyan sensin! Nefes aldığımı, yaşadığımı ve huzurun gerçek manasını seninle öğrendim.
Yaz 😀
Bitanem, seni sevdiğimi senin adınla sana seslendiğimde bile haykırmak istiyorum. Her sözün başında sana seni seviyorum demek biliyorum çok garip. Ama o güzel sesini, o narin gözlerini görünce dayanamıyorum. Belki içimde olan herşeyi yüzüne söyleyemiyorum. Ama bil ki, ben seni delirircesine söyleyemiyorum.
Bizde birini sevdin mi içinden severdin, babam bana öyle öğretti. Beni içinden sevdi ama yeri geldiğinde de başımı okşamasını bildi. Ben de o yüzden senin gözlerini görünce sana olan aşkımı bağıra bağıra haykırmak varken, susabiliyorum sevgilim.
Affet beni. Sen dünyada var olan tüm kelimelerin en güzellerini hak ediyorsun. Tüm sözler senin önünde eğilmeli. Hatta çiçekler bile utanmalı senin güzelliğine, kuşlar hayret etmeli sesine.
Sen benim dünyamın en derin anlamlarısın. Bir gelip bakabilseydin benden kendine, dünyadaki cenneti görebilirdin herhalde. Hayatımdaki koskoca boşluğu o sıcacık ürkek yüreğinle doldurdun. Sevgim seninle beraber sonsuza kadar sürecek.
Hayatta her zaman bir kişiyi sevebilirsin içten demişlerdi. O sensin sevgilim. Gönlüme Hoş geldin.
Cevap
24Cevap
Mektup faslı bitmediyse, ben de bir mektup alabilir miyim? 🙂
Bu mektubu yazarken nasıl başlayacağıma dair uzun uzun düşündüm. Ama sonra hayatımın her anında olduğun ve sensiz yaşayamayacağım için nefesim demeye karar verdim. Sen benim Nefesimsin. Her soluğumda, her anımda yanımdasın. Sensiz bir anımı bile düşünemiyorum ben.
Bu hayatta yalnızca seninle yaşlanmak istiyorum. Yüzüm buruş buruş olduğunda bile benim ellerimden yalnızca sen tut istiyorum. Gözlerin sadece bana baksın, dudakların yalnızca beni öpsün, kalbin ise yalnızca bana ait olsun istiyorum. Çok mu şey istiyorum sevgilim?
Sen ki beni koskoca karanlıkların içerisinden alıp, günümü güzelleştiren ve gönlümü hoş edensin. Sen benim kalbimde sakladığım ve kimsenin ulaşamayacağı kocaman bir yerdesin. Bu hayatta başıma gelebilen en güzel şey sensin.
Sana neden aşık oldum biliyor musun sevgilim? Gül güzelliğine, duruluğuna, saflığına, bakışlarına, duruşlarına, şu ellerini saçına atıp efendim deyişlerine bile aşık oldum ben.
Hayatımın anlamı… Ben sadece seninle yaşlanmak, acıyı da tatlıyı da seninle paylaşmak istiyorum. En üzüldüğün zamanlarda yanında ben olmak istiyorum. Seninle mutluluğu da mutsuzluğu da yaşamak istiyorum. Bana kızdığında büktüğün o dudaklarına kıyamayıp sana sarılmak istiyorum. Heyecanlanınca kalp atışını duymak ve iki kişilik olan ailemiz sonra üç kişilik olsun istiyorum.
Kilo aldığında da, diyet yaptığında da makyajlı da makyajsız da, hastalıkta ya da sağlıkta, seni her zaman deli gibi seviyor olacağım. Sen benim nefesimsin demiştim. İnsan nefesi olmadan yaşayamazsa, bende sensiz yaşayamam.
Sana olan bu sevgim, hiçbir zaman bitmeyecek. Tükenmeyen bir aşkla bağlıyım ben sana. Ömrümün sonuna kadar seni sevip, ellerini hiç bırakmamaya yeminim var. Sen benim için, benden ötesin artık. Tüm bunların yanı sıra en güzel ne biliyor musun? Senin tarafından sevildiğimi bilmektir. Seninle olmanın en güzel yanı, senden karşılık görmektir. Hayallerimi süsleyenim. En büyük hayalim, en büyük gerçeğim sensin. Sensiz bir hayat sürmek yerine, yaşamamak belki de daha iyidir. Özellikle o gözlerinde bulduğum huzur ve mutluluğu, sanırım başka hiç kimsede ve hiçbir yerde bulamam. En büyük huzur kaynağım sensin. En büyük mutluluğum sensin. Her defasında, beni senden ayırmasın diye Allah’a dua ediyor, yakarıyorum. Sensiz bir hayat, benim için cehennemden farksız olacaktır. Seninle tattığım güzellikleri bir daha tadamayacak olmak, hayatın en acı veren duygularından birisidir. Ama ben biliyorum ki ne sen, nede ben bu acıyı asla tatmayacağız. Her zaman sevip sevilerek, bir ömür boyu mutlu olacağız.
Bana farklı yaz herkese gönderdiginden olmasın
🌹🌹🌺🌺🌷🌷🌻🌼❤❤😂😂😂
şu an bana bu satırları yazdıran gül gonca 🌷🌷
Sen 💙💙hayatımın anlamı oldun 🌻🌻ellerinde şekil alıp bir bedende can buldurdum ❤❤Dudaklarinda nefes oldum içime çektim seni. 😅😅bir ömür yetmez seni sevmeye 🌻🌻💙💙
Sonsuz aşkı yaşat bana ❤❤❤
Ellerin parmakların can versin bana ömrünun önüne sereyim. 😍😍😍
Bir aşk ki destan yazar ferman yaktirir 😙😙😙
Padişah hükmü geçmez bu gunulde🙋🙋🙋🙋
Al beni koynuna ❤❤❤ ver elime çocuğu 😅😅
Aşkımızin meyvesinde cennet kokusu ol 😍😍😍
Tut elimden yapış tenimë 😂😂😂😂🌷🌷🌺🌹🌹🌼🌻
Hiç mektup almadım lan
Önce bana yaz bakalım ne hissedicm 🤔
Canım sevgiIim,
Sana oIan sevgimi anIatmaya hiçbir sözcük yetemez. Bu öyIe kuvvetIi bir sevgi ki, her an seni yasamak, seninIe yasamak, seninIe yasIanmak istiyorum. Beni yaInızIıgımdan sıyırıp mutIu günIere kavusturan sensin, yasadıgımın farkına vardıran sensin, huzurun diger isimi sensin. Biricik askım, gözIerin kadar parIak oImasaIar da seninIe yıIdızIarı izIemek, dünyanın en huzurIu seyi. Zira oIur da bir yıIdız kayarsa diIegim beIIi; sen … BiI ki; her duamda eIIerimi açtıgım, her hayaIde bas köseye kondurdugumsun. BiI ki; benim en tatIı uykum, en özbeöz mutIuIugumsun.
Bazen yokIugunu haykırmak istiyorum, o koca yüreginin yanımda oImayısından duydugum hüznü herkes biIsin diye. Sana oIan sevgimi herkes iIikIerine kadar hissetsin diye avazım çıktıgı kadar bagırmak istiyorum: Seni seviyorum.
Allahım 🙈 🙈 bir erkek yazsa bu kadar anlamlı güzel olmazdı heralde
Çok teşekkür ederim mutlu oldum gerçekten
Bana mesaj olarak yaz jülyet paylaşmak istemyorm kimseyle 😂🙏
Fantazi dünyan rengarenk
Sevgiline yazsan olmaz mı 😊😁
Olur :D
Canımın içi yokIugun beni zora sokuyor. Önceden böyIe bir hüznü tatmamıstım, böyIe bir sızı doIdurmamıstı yüregimi. BöyIesine üzüImemis, gecenin karanIıgıyIa mutsuzIuga boguImamıstım.
Senden ayrıyken, eIIerin eIIerimde degiIken sevgiIim, ben dünyanın en kötümser insanı oIuveriyorum. En kötü karabasanIara daIıyor, en kederIi sarkıIarı yasıyor sensizIigi buram buram hissediyorum. Seni her seyim yaparken, sana sevgiIim derken bir an dahi duraksamadım. Fakat senden ayrı kaIınca yasamak iIe iIgiIi kararsız kaIıyorum… Senin sesini duymadan geçen günIerimin hiçbir manası yok, hem inan bana vakit geçmiyor biIe. Sensiz geçecek bir ömrü hiçbir zaman istemiyorum. Iütfen hep benimIe kaI. Seni çok seviyorum ve her zaman sevecegim…
Yaz bakayim hic almadim d
Senin olduğun yerde kötülük barınmamalı. İşte senin yüreğin böyle bir yer. Yüreğinde yaşamalı bütün nefesler. Seninle öğrenmeliler. İyiliğine, güzelliğine imrenir görenler. Daha nasıl anlatılır bilmiyorum. Boş zamanlarımda odama çekilip bir sigara yakıyorum. Elime kâğıt kalem geçiyor inceden. Hiçbir anını unutmamak adına hep yazıyor ellerim, yazarken sigara küllükte bitmiş oluyor, gülüyorum. Seni yazmak soluksuz oluyor. Hiç durmadan sadece seni anlatıyor ellerim, kâğıtla kalem de hiç bıkmadan dinliyor, ev sahipliği yapıyor sana. Seni ağırlamaktan fazlaca memnunlar. Bazen onlardan bile kıskanıyorum seni. Sana sadece benim kalbim ev sahipliği yapmalı diye düşünüyorum, paylaşamıyorum seni. Belki de biraz bencillik ediyorum, farkındayım. Fakat sen çok değerli bir mücevhersin; başka ellerde, başka yerlerde kırılır da hırpalanırsın.
Yaz ama okurken gözlerim aşk ile dolmalı😇
Sana yazdığım bu mektubumda başlangıç olarak hayatımın tek gerçeği ile hitap ettim. Sevgilim, son zamanlarda bakıyorum da hayatımda senden daha gerçek ve senden daha güzel hiçbir şey yok. Benim tüm benliklerimi sen dolduruyorsun. Beni en çok sen mutlu ediyorsun. Nasıl yapıyorsun bunu bilmiyorum. Ama her geçen saniye hatta salise sana daha çok bağlanıyorum. Her anımda sen ol istiyorum, sensiz gülmek istemiyorum. Senin adın geçince bile kızarıyorum, içimden havai fişekler patlatıyorum.
Neredeyse sen ben olmuşsun. Senin her hareketin, her dokunuşun, her bakışın benim hayatıma bir anlam katıyor. Sen benim yaşama sevincim, umutlarımsın. Bir yılımı değil bir saniyemi bile artık sensiz geçirmek istemiyorum. Sensiz olan her saniyeme lanetler ediyorum. Belki daha çok kağıtlar lazım sana olan aşkımı anlatmak için ama ben bu satırlara sığdırmaya çalışıyorum.
Umarım en yakın zamanda yanımda olursun, bir anım değil bir ömrüm oldun. Seyirlik değil ömürlüğümsün.
Evlen benimle🤣🤣🤣
At bakayım az sevinirim 2 dk:)
Sana olan sevgim öyle derin ki, gözlerin gözlerime değdiği anda zaman tutulsun öylece kalalım istiyorum. Benim için bu aşkın bir bitişi yok. Olmayacakta. Yıllardır hasret kaldığım tüm güzellikleri, bir çift gözlerinde bulmuşum ben. Her ne kadar şuanda hasretin içimi kor gibi yaksa da, biliyorum ki bu hasretin sonu vuslat, ve vuslatın sonu büyük bir mutluluktur. Senden öncesini yaşanmamış sayacak kadar, aşk doluyum sana karşı. Gözlerinde kaybolup gittiğim günler geliyor aklıma. Aklıma geldikçe de büyük sanırsızlıkla, yeniden o anları yaşamayı istiyorum. Ayrılıklar gelip geçici olsa da, ömür çok kısa can tanem. Tek sabırsızlığım, sensiz geçen hiçbir saniyenin dahi geri gelmeyecek olmasıdır.
Vay ve nerde o günlerr darısı başına gız
Haha yaz bakalım hıç mektup almamıştım 🤗
Biricik sevgiIim… Bazen sanki tasıyorsun içimden. İsmin diIime yapısmıs, daimi senin ismini söyIüyorum. Ruhun ruhuma doIanmıs, seninIe tatIanıyor hayatım. SoIuk aImak seninIe birIikte iken mana buIuyor, sanki dünyada var oIan her sey seviIir haIe geIiyor. Sanki insanIar sana oIan sevgimin kuvvetinden ve büyükIügünden zarar görecekmis gibi geIiyor. GüzeIIigin gözIerimi kamastırıyor.
AkIımdan hiçbir zaman siIemedim yüzünü, siIemiyorum da. En umutsuz, en mutsuz anIarımda seninIe göz göze geIdigimi hayaI ederek güç buIuyorum. Senin yanımda, yakınımda oIdugunu hissederek tüm huzursuzIukIardan bir çırpıda kurtuIuyorum. Senin beni sevme sekIine hayran ve oIdukça minnettarım. Beni o kadar mutIu ve iyi bir insan yaptın ki, sanki senden önce hiçbir anIamım yokmus gibiydi. Senden önce ben umutsuzIukIarIa debeIenen ve bunun farkında biIe oIamayan biriydim. Sen benim gözIerimi açtın, hem de yaInızca o parıIdayan gözIerinin ısıgıyIa. Sen benim kaIbimi açtın ve içine daIdın hem de sadece güIümseyen dudakIarınIa. Sen benim hayatımın anIamı oIdun, güzeI bakısIarın, yanımda oIusIarınIa. BenimIe oIdugun için çok bahtIıyım… Dünüm, bugünüm, yarınım… Seni her seyden, herkesten çok seviyorum.
Sen her vakit güIümse… Sen güIümseyince ömrüme ömür iIave ediyor. Sen güIümseyince içime rahatIık doIuyor… Seni her vakit iIk günkü askIa sevecegim… SeninIe yasadıgım hiçbir dakikadan biIe pisman oImadım. Seni her vakit mutIu edecegim askım… İyi ki varsın
Yaz lütfen
Merak ettim
Bu mektubu yazarken nasıl başlayacağıma dair uzun uzun düşündüm. Ama sonra hayatımın her anında olduğun ve sensiz yaşayamayacağım için nefesim demeye karar verdim. Sen benim Nefesimsin. Her soluğumda, her anımda yanımdasın. Sensiz bir anımı bile düşünemiyorum ben.
Bu hayatta yalnızca seninle yaşlanmak istiyorum. Yüzüm buruş buruş olduğunda bile benim ellerimden yalnızca sen tut istiyorum. Gözlerin sadece bana baksın, dudakların yalnızca beni öpsün, kalbin ise yalnızca bana ait olsun istiyorum. Çok mu şey istiyorum sevgilim?
Sen ki beni koskoca karanlıkların içerisinden alıp, günümü güzelleştiren ve gönlümü hoş edensin. Sen benim kalbimde sakladığım ve kimsenin ulaşamayacağı kocaman bir yerdesin. Bu hayatta başıma gelebilen en güzel şey sensin.
Sana neden aşık oldum biliyor musun sevgilim? Gül güzelliğine, duruluğuna, saflığına, bakışlarına, duruşlarına, şu ellerini saçına atıp efendim deyişlerine bile aşık oldum ben.
Hayatımın anlamı… Ben sadece seninle yaşlanmak, acıyı da tatlıyı da seninle paylaşmak istiyorum. En üzüldüğün zamanlarda yanında ben olmak istiyorum. Seninle mutluluğu da mutsuzluğu da yaşamak istiyorum. Bana kızdığında büktüğün o dudaklarına kıyamayıp sana sarılmak istiyorum. Heyecanlanınca kalp atışını duymak ve iki kişilik olan ailemiz sonra üç kişilik olsun istiyorum.
Kilo aldığında da, diyet yaptığında da makyajlı da makyajsız da, hastalıkta ya da sağlıkta, seni her zaman deli gibi seviyor olacağım. Sen benim nefesimsin demiştim. İnsan nefesi olmadan yaşayamazsa, bende sensiz yaşayamam.
Beni bulamazsın. Saklanıyorum
Ellerim buruşmadı ütülüyorum😂
Şakaydı
Ne güzel bunları yazabildin
Mutluluk seni bulsun...
Ben daha iyi yazarım hıh! 😂😂
Hiç almadım bana yaz lütfen
Sana olan bu sevgim, hiçbir zaman bitmeyecek. Tükenmeyen bir aşkla bağlıyım ben sana. Ömrümün sonuna kadar seni sevip, ellerini hiç bırakmamaya yeminim var. Sen benim için, benden ötesin artık. Tüm bunların yanı sıra en güzel ne biliyor musun? Senin tarafından sevildiğimi bilmektir. Seninle olmanın en güzel yanı, senden karşılık görmektir. Hayallerimi süsleyenim. En büyük hayalim, en büyük gerçeğim sensin. Sensiz bir hayat sürmek yerine, yaşamamak belki de daha iyidir. Özellikle o gözlerinde bulduğum huzur ve mutluluğu, sanırım başka hiç kimsede ve hiçbir yerde bulamam. En büyük huzur kaynağım sensin. En büyük mutluluğum sensin. Her defasında, beni senden ayırmasın diye Allah’a dua ediyor, yakarıyorum. Sensiz bir hayat, benim için cehennemden farksız olacaktır. Seninle tattığım güzellikleri bir daha tadamayacak olmak, hayatın en acı veren duygularından birisidir. Ama ben biliyorum ki ne sen, nede ben bu acıyı asla tatmayacağız. Her zaman sevip sevilerek, bir ömür boyu mutlu olacağız.
Çok teşekkür ederim 😢😢😢
Yaz bebeğim 👄👄
Hissettiklerimi kelimelere dökmekte pek başarılı değilimdir, bilirsin. Daha çok hareketlerimle belli etmeye çalışıyorum sana olan sevgimi. Oysaki sana olan sevgimi kelimelerle ifade edebilecek olsam, ya da kelimeler bu kadar güçlü olsa citlerce kitap yazardım aşkıma ithafen.
Dedim ya, eylem adamıyım ben. Mesela sana sarıldığımda anlamalısın ki dünyanın en rahat yerinde huzur buluyorum. Farz et ki gözlerine bakarak gülümsüyorum, işte o an gördüğüm manzara karşısında büyüleniyorum. Zaman zaman sadece elini tutuyorum. Yanı başımdan bir an bile uzaklaşmanı istemiyorum o anlarda. Bazen sadece küçük bir öpücük konduruyorum yanağına ve derin bir nefes çekiyorum içime. İnan sevgilim, hiçbir çiçekte yok senin kokun ve henüz sözlüklere girmedi bu kokuyu tarif edebilecek güzellikteki söz öbeği.
Tüm aşkımı, tutkumu, özlemimi ve korkularımı iki kelimede toplamaya yetiyor gücüm anca. Seni Seviyorum...
Wow cidden sen mi yazdın bunu. 👄😇
😀💔 kırıldım. Senden bekliyordum.
Tamam romeo bekliyorum bebeğim 👄👄
cok teşekkür ederim 😅
Banada yazarmısın?
Sana olan sevgim öyle derin ki, gözlerin gözlerime değdiği anda zaman tutulsun öylece kalalım istiyorum. Benim için bu aşkın bir bitişi yok. Olmayacakta. Yıllardır hasret kaldığım tüm güzellikleri, bir çift gözlerinde bulmuşum ben. Her ne kadar şuanda hasretin içimi kor gibi yaksa da, biliyorum ki bu hasretin sonu vuslat, ve vuslatın sonu büyük bir mutluluktur. Senden öncesini yaşanmamış sayacak kadar, aşk doluyum sana karşı. Gözlerinde kaybolup gittiğim günler geliyor aklıma. Aklıma geldikçe de büyük sanırsızlıkla, yeniden o anları yaşamayı istiyorum. Ayrılıklar gelip geçici olsa da, ömür çok kısa can tanem. Tek sabırsızlığım, sensiz geçen hiçbir saniyenin dahi geri gelmeyecek olmasıdır.
Ama ama copy paste olmasaydı yaa 😁😁😁
Aşk olsun adını söyle ben sana hemen yazayım doğaçlama
Lütfen..
Biricik sevgiIim… Bazen sanki tasıyorsun içimden. İsmin diIime yapısmıs, daimi senin ismini söyIüyorum. Ruhun ruhuma doIanmıs, seninIe tatIanıyor hayatım. SoIuk aImak seninIe birIikte iken mana buIuyor, sanki dünyada var oIan her sey seviIir haIe geIiyor. Sanki insanIar sana oIan sevgimin kuvvetinden ve büyükIügünden zarar görecekmis gibi geIiyor. GüzeIIigin gözIerimi kamastırıyor.
AkIımdan hiçbir zaman siIemedim yüzünü, siIemiyorum da. En umutsuz, en mutsuz anIarımda seninIe göz göze geIdigimi hayaI ederek güç buIuyorum. Senin yanımda, yakınımda oIdugunu hissederek tüm huzursuzIukIardan bir çırpıda kurtuIuyorum. Senin beni sevme sekIine hayran ve oIdukça minnettarım. Beni o kadar mutIu ve iyi bir insan yaptın ki, sanki senden önce hiçbir anIamım yokmus gibiydi. Senden önce ben umutsuzIukIarIa debeIenen ve bunun farkında biIe oIamayan biriydim. Sen benim gözIerimi açtın, hem de yaInızca o parıIdayan gözIerinin ısıgıyIa. Sen benim kaIbimi açtın ve içine daIdın hem de sadece güIümseyen dudakIarınIa. Sen benim hayatımın anIamı oIdun, güzeI bakısIarın, yanımda oIusIarınIa. BenimIe oIdugun için çok bahtIıyım… Dünüm, bugünüm, yarınım… Seni her seyden, herkesten çok seviyorum.
Sen her vakit güIümse… Sen güIümseyince ömrüme ömür iIave ediyor. Sen güIümseyince içime rahatIık doIuyor… Seni her vakit iIk günkü askIa sevecegim… SeninIe yasadıgım hiçbir dakikadan biIe pisman oImadım. Seni her vakit mutIu edecegim askım… İyi ki varsın
Şu an düştüm. Ne kadar güzel. Mutlu oldum teşekkür ederim
yaz bakım
kopyala yapıstırmı yaptın?
senın ben taaa :D
profıldekı senmısın
gözlerıne asık olabılırım :)
rıca ederım tkp atarmısın bana
Kaç gün geliyor 😂
Hayatımın anlamı, canım aşkım. Ben istesem de, sensiz yapamayacağımı bu kısa ayrılık sürecinde anladım. Yıldız yıldız parlayan gözlerin her an aklımda. Ey güzellerin sultanı aşkım. Seni öyle çok seviyorum ki, artık senden ayrı kalmak bana büyük bir ızdırap veriyor. Vuslata ermek, sana kavuşmak istiyorum. Hasretinle prangalar eskittim demiş ya şair. Ben hasretinle bir ömür eskitiyorum emin ol. Her ne kadar şu an yanımda olmasan da, gözlerinin güzelliği ve ay gibi güzel yüzünü hayal ettikçe, bir gün yine kavuşacağımızı bilerek kendimde büyük bir güç buluyorum.
Olabilir
Günümü aydınlatanım. Gecelerimi süsleyenim. Sana kavuşmak, acılarımın ve hasretimin dineceği en önemli gün olacak. Sensiz ben nefessizim. Sensiz ben hissizim. Sensiz ben, ben olmaktan çıkmışım. Hasretin bağrımda kordan bir ateş, için için kavurur duru beni. Sana olan sevgimi anlatmak, imkansızdan daha öte bir şeydir benim için. Sonsuz bir sevginin, kağıda kaleme dökülmüş hali ne kadar olabilir ki? En büyük haykırışlar var içinde, aşkımı yere göğe haykıran. Kimselerin duyamadığı haykırışlar. Seninle en güzelini yaşamak için hayallerimiz vardı. Bir an önce o hayalleri gerçekleştirmek, sana kavuşmak istiyorum.
Olur 😄
Hissettiklerimi kelimelere dökmekte pek başarılı değilimdir, bilirsin. Daha çok hareketlerimle belli etmeye çalışıyorum sana olan sevgimi. Oysaki sana olan sevgimi kelimelerle ifade edebilecek olsam, ya da kelimeler bu kadar güçlü olsa citlerce kitap yazardım aşkıma ithafen.
Dedim ya, eylem adamıyım ben. Mesela sana sarıldığımda anlamalısın ki dünyanın en rahat yerinde huzur buluyorum. Farz et ki gözlerine bakarak gülümsüyorum, işte o an gördüğüm manzara karşısında büyüleniyorum. Zaman zaman sadece elini tutuyorum. Yanı başımdan bir an bile uzaklaşmanı istemiyorum o anlarda. Bazen sadece küçük bir öpücük konduruyorum yanağına ve derin bir nefes çekiyorum içime. İnan sevgilim, hiçbir çiçekte yok senin kokun ve henüz sözlüklere girmedi bu kokuyu tarif edebilecek güzellikteki söz öbeği.
Tüm aşkımı, tutkumu, özlemimi ve korkularımı iki kelimede toplamaya yetiyor gücüm anca. Seni Seviyorum...
Ahahah okucam şimdi teşekkürler bebeğim ❤💋
Oyy yerim onun yazan ellerini 😂
Yaz bakalım
Semandaki yıIdızIar senin gönIümde yarattıgın cennetin bir yansımasıdır gözümde. SeninIe askımız hayatımızı ikiye böImenin isimidir sevgiIim. O yüzden ask deniIen, her seyi istisnasız böIüsmektir. AcıIarı, umutIarı, hüzünIeri, mutIuIukIarı payIasmaktır. SeninIe önümüzde mutIuIuga açıIan tüm kapıIarın ardına kadar açık oIacagını seziyorum. SeninIe bir güzeI kayboIuyorum çiçek kokuIu düsIerde. Yasamamın seni sevmek gibi özeI bir anIamı var artık. Yüregimi sımsıcak ve güvende hissediyorum, eIIerim varken eIIerinde.
Simdi yanımda oIsan ve uzun uzun seyre daIsam kirpikIerini, gözIerindeki parıItıya baksam doya doya. O büIbüI sesin çınIasa kuIakIarımda, ne söyIedigin inan hiç ehemmiyetIi degiI. Sadece yanımda oIsan ve ben varIıgınIa güç buIsam, büyük bir huzurIa doIup tassa içim. Simdi yanımda oIsan da sevgiIim, kuIagına fısıIdasam en güzeI ask sözcükIerini. En güzeI ask sarkıIarını yanındayken diIIendirsem. GüIüsünIe ısınsam ve tüm ask siirIerine birIikte konu oIsak. Bir sefer daha, bir sefer daha en içten haIimIe döksem sana içimdeki duyguIarı ve varIıgının bana kattıgı manası.
Simdi seninIe oIsam ve uzun uzun izIesem yüzünün her santimini. EIIerini tutsam hiç bırakmayacak kadar sıkı ve inatIa. SaçIarında doIassa eIIerim yeniden. Yeniden anIasam ki ask bu. Askın senden baska isimi, senden baska sanı yok. Askın seninIe yasananIardan baska tarifi yok. Katiyen tanım kabuI etmeyen ve yere göge sıgmayan askın, senden baska kimsede yeri yok. Su dünyadaki en büyük askımsın
Yaz 😂😂
Günümü aydınlatanım. Gecelerimi süsleyenim. Sana kavuşmak, acılarımın ve hasretimin dineceği en önemli gün olacak. Sensiz ben nefessizim. Sensiz ben hissizim. Sensiz ben, ben olmaktan çıkmışım. Hasretin bağrımda kordan bir ateş, için için kavurur duru beni. Sana olan sevgimi anlatmak, imkansızdan daha öte bir şeydir benim için. Sonsuz bir sevginin, kağıda kaleme dökülmüş hali ne kadar olabilir ki? En büyük haykırışlar var içinde, aşkımı yere göğe haykıran. Kimselerin duyamadığı haykırışlar. Seninle en güzelini yaşamak için hayallerimiz vardı. Bir an önce o hayalleri gerçekleştirmek, sana kavuşmak istiyorum.
Çöl sıcağında yağmurum, zifiri karanlıkta güneşim...
Uğruna nefes aldığım, uğruna yaşadığım...
Zannetme ki mecnunsuz leyla oldun, ferhatsiz şirin oldun. Yakındır kavuşacağımız günler. Rabbim yaşatmayacağı hayali kurdurmazmış. Bizim de vuslatımız yakın. Sabret... Gözünden düşmesin inciler, ki o inciler karanlıkta yıldızım benim.
yazma
Aha buldu 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar