- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılTarafların eksik kaldıkları durumlar olabiliyor.
İlgi, sevgi, hoşgörü, saygı, cinsellik
Bunlarin hepsinin bir bütün olduğunu düşünürsek ve eksik olduğu an bir şekilde kayıyor insanoğlu. İster buna karaktersizlik densin ister nefs ister ahlaksızlık.
Kişiler zaten bu durumu bile isteye yapıyor ama elbette buna sebep etkenleri de unutmamak lazım.
Her şey çok güzel diyelim. Saygı, sevgi, en önemlisi ilgili partner yok denecek kadar az. Eksikliği hisseden taraf bunun eksikliği ile nereye kadar dayanabilir. Boşanmak çözüm mü? Bence değil. İki tarafın da sağlığı yerinde ama bir tarafın cinsellik konusunda diğerinden 3 beş veya 10 kat daha istekli olduğu durumu ele alalım. Taraflardan birinin bunu bir silahmış gibi kullanması yani istediği şeylerin yaptırmak için bunu kullanması ne kadar doğru olabilir.
Veya başka şekilde. Sağlıklı iki birey ama taraflardan birinin bunu türlü bahaneler ile istememesi.. Yani örnekleri cogaltabiliriz. Çiftlerin birbirlerini #aldatmasının
en büyük sebebi partnerlerin birbirlerine olan eksikliklerini gidermek yerine bunları başka yerde aramalarından kaynaklanıyor.22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılmaalesef aldatma dediğimiz şey hiç azımsanacak durumda değil. oysa evlilik en temel aile müessesedir. nikah kıyılırken de, eşlere başta sorumlulukları hatırlatarak kıyılır. bu anlayışın bu kadar çiğnenmesi evliliğe ve aile yapısına, sevgiye inancımı yitirmeme sebep oldu. evlenmek istemeyen biri haline geldim. eşlerin başta birbirine karşı sorumluluklarının farkında olarak hareket etmesi temennimle.
00 Yorumla
+1 yılMalesef bekar bir bayan olarak artik evlilikten korkar oldum etrafimda on kisiden 7-8 esini aldatiyor 😔
20 Yorumla
Hatta aldatmak için evleniyolar sanki.
413 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Cinsellik olmayan evlilikte meyilli
#emre0010 YorumlaHayır şu an sanal dünya öylesine genişledi ki reel dünyamızdaki kişileri gördüğümüz veya okuduğumuz iletilerden, videolardan yahut haberlerden ibaret sanıyoruz. Tıpkı bundan elli yıl önce böyle değildi diyen biri gibi. Oysa hep böyle idi, insan var olduğundan beri aldatma hep oldu, Yusuf Atılgan’ın Canistan kitabında da geçtiği üzere insan hep yanlışa tutuldu. İyilikte kötülük gibi sadece seçim ve karakter meselesi. Bu devirde değil daha önceden de aldatan vardı, o dönemin aşkları değil bu dönemin aşkları da gayet tabi saf duygular içerebilir.
80 Yorumla
+1 yılYa zaten kadını erkeği yok bu işin cidden bir erkek aldatıyor da kadın bunu biliyorsa o da ortak bu işe insanlar sadece zevklerini ve istediklerini düşünür oldu kimsenin birbirine tahammülü yok para var ya da mevkisi var bu göstermelik diğerleri aşk yaşamalık diye ayrılıyor. Üzücü durum birine güvenmek zor heycan ve farklılık için bile yapıyor insanlar sevmek ya da diğerinin güzel/yakışıklı olmasıyla da alakalı değil insanların kimyası bozuldu yeni yeni huylar işte dizilerde sürekli çarpık aldatma zengini seven insanlar olursa insanların gördüklerini taklit etmesi çok da anormal değil karşınızda biri esnese esnersiniz çok basit yani. Toplumda yaygınlaştırma ve hoş görüşmesi kaldırılarak önüne geçilebilir umarım sırf bu bile evlenmemek için sebeb.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı. Sanmıyorum ama buradaki %90 kişinin öyle olduğunu düşünüyorum. Normal hayat ta böyle değil, her şey gayet iyi yürüyor. Buradakilerin burada olmalarının en büyük nedeni o zaten. Geriye kalan %10 kişi de neden burada ben bilemiyorum cevabı onlar verirse daha mantıklı olur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet alternatif çok olduğu için ve biriyle tanışıp iletişim, etkileşim kurmak çok rahat düzeye geldiği için kadın erkek aldatmayan yok gibi bişey, ama kadınlar son yıllarda daha meyilli aldatmaya , çünkü kadınlar erkeklere göre daha doyumsuzdur, özellikle ruhen açlık çekiyorlar ve bu açlığı giderme çabasındayken fiziken de açlıklarını gidermiş oluyorlar
00 Yorumla
+1 yılAldatmak kadar aşağılık bir hareket daha yok herhalde. Şartlar ne olursa olsun insan seçimlerini yaşar, aldatacağın birini baştan seçme o zaman ya da ihanet etme zora gelince her fırsatı kullanma. İnsanları anlamakta zorlanıyorum geç olsun ama tam olsun doğru olanla olsun. Beraber olmak için 20 yaşında evleniyorlar sonra sıkılıyorlar, önce kafa uyumu ten uyumu sonra imza ve bir ömür yaşama fikri.. gerisi yanlışlar silsilesi
00 YorumlaAldatmak, özellikle erkekler in yapısında var. kadınlar daha sadık bu konularda.
Evlilik bir süreden sonra sıkıyor mu sorusuna gelince;
Bu yürütttüğünüz evliliğe bağlı. bazıları için yıllar geçtikçe , evlilik daha bir anlam kazanıyor, bazıları için ise içinden çıkılmaz bir hal alıyor.00 YorumlaEvli erkekler düzenli seks yaptığı için, kadınların gözünde ideal yatak arkadaşı gibi. Yatak arkadaşı arayan kadınların gözü evli erkeklerde.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılİki taraf da buna sıcak baktığında işler eş değiştirmeye falan da gidebiliyor.
Kadınlar evli erkeklerin eşlerine nasıl davrandığını merak ettikleri için birlikte olabiliyor. Ya da bekar erkekler evli kadınlara aynısını düşünüyor. Kendine olmayanı merak eder insan. Kabul edin ya da etmeyin böyledir.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer iki cinsin aldatmaya meyilli olması gerçeği ne yazık ki çok fazla 😒
10 Yorumla yemek yemekte duş almakta uyumakta ihtiyaç sıkılıyormuyuz hayır birlikte olduğumuz kişiden de sıkılamayız bulaşığını yemeğini çamaşırını temizliğini yapıyor birde sevişiyorsun bu kadınla daha ne yapsın sana da bıkacaksın ondan ayağının altını öpmemiz lazım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı. aldatmanın altın , dini ve ahlak zayıflığı yatıryor bununda tek nedeni yetişdirilmeden kaynaklı , bu modernlik degildir, aldatma kişilik ve karakter zayıflıgından kaynaklı bir durumdur , aldatmanın hiç bir yanı yoktur savunulacak
20 Yorumlaevlilikten sıkılanlar evlenmesin bence. rahat yaşasın her gün başkasıyla yatıp kalksın. başka insanlarında hayatını karartıp başlarını belaya sokmasınlar
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 988 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın doğası tek eşli olmadığı için her zaman aldatmaya meyillidir. Belki günümüzde iletişim araçlarının gelişmesi nedeniyle bu konudaki imkanların arttığından söz edilebilir sadece.
34 Yorumla- +1 yıl
Sen hic aldattin mi
- +1 yıl
@Amokachi2019 Hayır çünkü yakanla dolanla gizli saklı eşimi kandırmaya aldatmaya ihtiyacım yok. Eşimden hiç bir gizlim saklım yoktur.
- +1 yıl
Haklisinz nerde yasiyosnz
Zamanla taraflardan biri diğerinin yetmediğini istediklerini vermediğini düşünüyor. ozellikle toplum aile baskısı altında yetişmiş kızlarımız kadın istemez erkek ister, istediğini söylerse erkek ne düşünür gibi saçma takıntılar sebebiyle içine bastırıyor duygularını iletişim bozukluğu yani erkek aldatıyor. kadinlihini bulan kadın kocası yetersiz, ilgisiz, sorumsuz olunca kadın aldatıyor
00 Yorumla
+1 yılHayır. Aldatmaya meğilli insan aile sevgisi ve Allah sevgisinden uzaktır. Neden diye soracak olursanız. Bu iki sevgiye erişmiş insan ne kendi ruhunu ne de başka ruhları kamdırmaya teşebbüs etmez. Vicdsn mahkemesi izin vermez. Nefsi kuvvetlidir.
10 YorumlaKaraktersizlik bence. Allah çocuk vermiş, yuva kurdurmuş, o insanla evlenmişsin... Aldatmak tüm bunlara nankörlük bence. Aldatan varsa sırf merakımdan soruyorum, eve gidince eşinizin, çocuğunuzun yüzüne nasıl bakıyorsunuz ve aynada kendi yüzünüze?
00 YorumlaErkekler için degil kadınlar da aynı şekilde. Bir insan kendi s*kine guvenmiyorsa zamanını bilmiyorsa evlenmesin başkasınin canını yakmaya hiç gerek yok. Yapacaklarda şunu düşünsün aynısıni babam anneme yapabilirdi , annem babama yapabilirdi diye
00 Yorumla
+1 yılYasak aşk , aşk engel tanımaz ,
Elimde değildi , karşı koyamadım , her gün aynı yemek yenir mi gibi terimler olduğu sürece evli insanlar da birbirini aldatmaya devam eder
Çünkü bahane hazır.10 Yorumla
+1 yılInsanların uyumuna bağımlı ve birbirlerini kisitliyorsa o zaman ikiside başka yerler veya kişilere yönelir bu noktasında olana kadar bitsin daha iyi hayal kırıklığından başka bir şey değil aldatirsan güven kirarsin aldatilirsan güvenin kırılır hepsi bu bu kadar basit💔💔
00 YorumlaSıkıyorsa evlenmeyin evlenip de başkasının kucağına düşen her kadın ya da erkek midesiz ve karaktersizdir eğer sıkarsa bosancaksın napcaksan öyle yapacaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Genelde öyle oluyormuş bir hikayem vardı da anlatım biçimim yanlış olduğu için hikayeyi aktaramayacağım... Özet isterseniz : evlenince kızlara daha çok baktığını söyleyen bir evli adam tanıyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılsıkar abı aynı kadın bunaltır zaten bır kadın bır kere teslım olsun sonra çöp at gıtsın aga.. her erkek sıkılır onemlı olan yenı tenler yenı kadın bedenlerı
011 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@kayra555 ya sen nasıl bır ruh hastasısın kızım aıleyı karıstırmadan kelıme uretıp fıkır yazamazmısın sen? sıgınacak yer orayımı buldun? bumu savunma mekanızman? benım yorumum altına yazmıssın kasınmıssın sana bır methıye duzerım pturur aglarsın fuzulı ınsan ya :DD daha yaratıcı ol ayrıca annem babam hala evlıler ve mutlulular :))
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@kayra555 27 yasındayım akıllı ol dogru yaz bak !! bak dogru yaz bana:D:D:D ya bu arada 50 tl vereyımde 2 bıra 1 paket sıgara kap gel bana ustune cıtos cerezza al kendıne hadı cankus bır kosu sana zahmet
Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Aldatmak karakter meselesi ve en önemlisi evliik etiğine verilen önem kriterdir. Sıkıp sıkmaması çiftlerin elinde. Değer vermesi, sevgisi, aşkı ile ilgilidir.
00 Yorumla
+1 yılBence sıkar, hayat şartları zor çünkü, birde evde eşinin dırdırları olursa aman tanrım düşünemiyorum 😂 çocuk için evliliğe katlanır ama nereye kadar o meçhul 😂
00 YorumlaO kişiye bağlı bence. Kimi birini sever daim yanında olmasını ister diğeri kimseye bağlanmaz her gün başkasıyla olmak ister
10 Yorumla
+1 yılZamanla herşey monotona dönüyor illaki... ama arada yapılan ufak sürprizler heyecan katar bunlar yapılmalı kesinlikle ihmal edilmemeli
010 Yorumla- +1 yıl
ne yapılmalı?
- +1 yıl
@Çekilin_Ben_Dokturum bunu bilmek için bir doktor yardımı alınız lütfen
- +1 yıl
yok hayır. ben fantazi olarak sormadım. arada ufak şeyler diyorsunya nedir yani? ufaktan kaçamak mı yapmayı kast ediyorsun. yoksa fantazi olarak mı?
- +1 yıl
@Çekilin_Ben_Dokturum birbirine zaman ayirmaktan bahsediyorum kaliteli zaman gecirmek... eğlenceli biseyler yapmak... lunaparka gitmek gibi... bir parkta oturup aklından geçen en güzel şeyleri paylaşmak gibi... ama ben bişey konuşamaz oldum. Sadece kendime ve kendimle konuşur oldum
- +1 yıl
Şimdi anladım demek istediğini. Yani biraz izahta sıkıntı oldu ilk cümelelerinde. Son cümlenden anladığım kadarıyla bir sorunun var. Hayırdır? ne derdin var? (dertsiz insan mı var :D bendeki de soru)
- +1 yıl
he birde ya emin ol eşin 4 dörtlük te olsa. yine de birşeyler çıkacaktır... yine en az bir taraf değer bilmeyecektir. doğanın kanunu sanırım bu.
- +1 yıl
@Çekilin_Ben_Dokturum 😔😔
- +1 yıl
bazen insan dertleşmek ister ama yapamaz. birini bulamaz bulsa da anlatamaz.
eğer sana iyi gelecekse dinleyebilrim seni - +1 yıl
@Çekilin_Ben_Dokturum hayır teşekkür ederim... ben sadece kendime anlatmayı severim
- +1 yıl
rica ederim. nasıl iyi hissediyorsan kendini öyle davran elbette.
Maalesef aldatmaya meyillidir. Eğer eslerden biri ilgisiz ve cinselliklerinde eksiklikler varsa muhtemelen taraflardan biri ya da ikisi de aldatıyor
00 Yorumla
+1 yılHayır değildir. Kötü örnekleri ön plana çıkaran ve olmayan şeyleri oldu gibi gösteren internette bazı yerler var.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik sikmaz ama kişinin manatonlasmasi, değişikliklere kapalı olması, heyecan ve mutluluk adına birşeyler yapmak istemeyesi evliliği sıkar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik fobisi oluştu artık. İnsan kime güveneceğini bilemiyor. Herkes kendi ayaklarının üzerinde durmaya baksın. Allah'tan başkasına muhtaç olmasın. Olmasın ki şiddet uygulayan aldatan insandan kolayca boşanabilip kendi hayatını kurabilsin
00 Yorumla
+1 yılİyice tanımadan etmeden, dış güzellik ve cinsellik ön planda olan birliktelikler evliliğe dönüşürse, işte sonuç belli
00 Yorumla
+1 yılaldatma oranı 20 yıl önceye göre artmış
20 yıl önce kadınlarda %10 , erkeklerde % 20 civarındayımış
şu anda kadınlarda %40 , erkeklerde %60 diyor ancak bence her ikisinde de %50
kadınlar oldugundan az. erkekler ise oldugundan fazla söylemiştir00 YorumlaAynen herşey çok sıradan geliyor insanın ruhu ölüyor sanki...
12 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın evlisin sanırım benim gibi
Evlenmeyi değerli buluyorum ve evlenirsem interneti hayaımdan çıkaracağım.
10 YorumlaYani evlenince insanın duyguları daha kontrol edilemez oluyor halbuki tam tersi iyileşmek lazım ama haz olunca iş deyişiyor
00 YorumlaMetropolde yaşayan çiftlerin beli
bir oranı koşullarda dolayı aldatmaya
Meyilli ve en azında düşünceler vardır00 YorumlaEğer şu siteye bakarak cevaplayacak olursam kadınların çoğu aldatmaya meyilli maalesef. Erkekler de aynı şekilde ama burada kadınlar daha önde. Dışarıda rahat olamadıklarından olsa gerek.
00 Yorumlabunu sadece bulunduğumuz zamanla bağdaştırmak pek doğru değil. gerçekten aldatmak isteyen her koşulda ve ne yaparsan yap aldatmaya meyilli oluyor🤷🏻♀️
00 YorumlaEvlense de evlenmese de aldatıyor bunlar öyle herkese güvenmemek lazım
00 Yorumla
+1 yılGeniş yaşamaktan kaynaklı özgürlük diyorsunuz ya işte o, islami kültüre ters bir durum.
00 YorumlaMeyilli olan da evlenmesin herkes evlenmek zorunda mı
00 Yorumla
+1 yılerkeğin olduğu yerde aldatma vardır günümüzü geçmişi geleceği mi var
00 Yorumla2 çeşit aldatma mevcut sanal dan real e geçen ve sanalda kalan aldatma. 2 cins içinde geçerli
00 Yorumla
+1 yılBunun cinsiyeti yok ki herkes aldatabilir. Mesele güvende ve sadakatte.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet fırsatını bulduğu an çoğu yapar kadınıda erkeğide
03 Yorumla- +1 yıl
ben yaparım yapıyorumda haklı kız
- +1 yıl
Karında seni aldatıyordur merak etme
- +1 yıl
evlı degılım kı sevgılı ayagına gıttıgım aslında sevgılım olmayann kızı aldatıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıleski zamana göre biraz daha fazla bu yüzden insanlar günümüzde evlenmekten kaçıyor erkek de kız da
05 Yorumla- +1 yıl
ortam öyle
- +1 yıl
tövbe estağfurullah
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski eşimi aldattim defalarca ruhu bile duymadı
Insan sıkılıyor40 Yorumla
+1 yılKose basinda tanisip sokagin sonunda evleniyorlar. Sonra aldatmalar geliyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılGunumuz de kişiler birbirlerini tanımadan evlendikleri için sıkılıyor ve ayrılıyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var. Eskiden çoğu kişi gerdekte görüyordu eşini. Katılmıyorum dediğine. Tutarsız bu dediğin. Karakter yoksa insanda yan yana büyüseler herşeyini bilsede aldatır eşini.
- +1 yıl
Eskiden olan insanların yaşamlarıyla şimdiki bir değil. Eski insanlar buna benim annem bile dahil , yuvam yikilmasin dedikodu olmasın , dul kadın demesinler diye bosanmiyorlardi. Şimdi ise görüşler de hayatlar da böyle değil. Bir olguyu başka bir olguyla bir tutacaksan , tüm parametreleri uyusmali. Görüşüne saygım var ama bana göre durum böyle. Bu da benim görüşüm.
- +1 yıl
Oda doğru tabir. Ama uzun soluk işi saygı sevgi işi. Bu hale getirenler yine bizleriz.
Evliysen ve cansel hayatta tatmin olmuyorsun ister istemez farklı birşeyler arıyorsun
00 YorumlaMeyillidir sonuçta insandır. insan hergün çay içebilir ama aynı yemeği yemek istemez bu konuda eğer ortada aşk varsa karşıyım ama aşk yoksa karışmasın kimse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılHayir hepsi demek yanliş olur ama o tip insanlar da var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle evet çünkü evlenmek için evleniyorlar yani toplum baskısından kurtulmak için.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarakteri bozuk insan (kadın ya da erkek) aldatır , we aldatmak marifet degil şahsiyet bozuklugudur we aldatmayı hicbi sebep haklı cıkaramaz ha aldatıcana ayrıl boşan ondan sonra ne halt yiyosan ye
00 Yorumlaİğrenç kadın erkek ayrımı yok iki taraftanda aldatan sayısı çok. Allah belalarını versin
00 Yorumlakarakter meselesı karakteri düzgün olan eşine omur boyu sahıp çıkar aynı sekıldede eşide ona
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu iş karekter meselesi altadatmak hep vardı hep varolacak geçmiş de şimdide gelecekte de
10 YorumlaGünümüzdeki evli çiftlerin çoğu ne istediğini bilmeyen sorumsuzlardir bundan kaynaklı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. Bu yenicilik diye bize öğretilen gevseklikten dolayı oluyor
00 Yorumla- Devamını Gör (123)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat