Birden fazla sevgilim var, fakat birbirlerinden haberleri yok..

Merhaba, ben gizli kullanıcı. Ben aynı anda üç kişiye aşık oldum. Fakat hayatımda en önemli şey olan dürüstlüğü ihlal ederek birbirlerinin varlığını onlara söyleyemiyorum. Hepsi birbirinden eşsiz insanlar olduğu için hayatımda başkalarının olduğunu anlayacaklardır aslında, yüksek ihtimalle, ama görünüşe göre onların hayatında benden başka kimse yok ve daha önce zaten ilişki durumu "multiple" olan birini sırf bu yüzden kaybetmiştim. Yani onun birden fazla ilişkisi vardı ve ben benimkini açıkladığımda hayatımdan çıktı. Bir kişi daha kaybetmek istemiyorum. Onları gerçekten seviyorum ve sevdiği insana karşı dürüst olmanın önemini bilen biriyim. Yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Yargılamaya bir son verin. Hepsini seviyorum işte. Toplum ne derse desin inanın hiçbiyerimde olmaz. Akla ikna olup 3 tane aşkı neden üzeyim?! Bana söyler misiniz? Aşk bu ya, dünyanın en güzel şeyi. Bazılarınız neyin çamurunu atıyor acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Aşık olup olmadığımı benden daha iyi nasıl bilebilirsiniz ki..? Henüz kalp kırmadım ben. Bundan sonra da kırmayı düşünmüyorum. Hayır hepsiyle birden her gun gorusmem mumkun değil. Buna ne benim ne onların zamanı var.
Güncellemeler
+1 yıl
Hevesse hevestir, değilse değildir yani. Ne kendime ne kimseye yalan borcum yok. Seviyorum diyorum işte 3 tane adamı birden seviyorum. Hayır herşeye ikna oldunuz aşık olduğumu söylememde mi sıkıntı var? Kaldı ki heves de olabilirdi ama ben size bunun ne olduğunu açıkladım!
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek olsaydım böyle bir tepki olmayacaktı bu sitede.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir insanı şu ya da bunun için sevmezsiniz. O oldugu için seversiniz
Birden fazla sevgilim var, fakat birbirlerinden haberleri yok..