Bu yatak ayırma konusu neden adeta dokunulmaz bir tabu, adeta bir kutsal gibi önem kazanır bunu hiç anlayamadım, sanırım anlayamayacağımda. İlişki de birbirini incitecek şekilde bir tartışmanın olması zaten büyük bir sorun. İncinmiş iki insan ha aynı yerde yatmış ha ayrı yerde. Kaldı ki ayrı yerde yatmak ister ve daha fazla birbirini kırmamak adına çok daha iyi bence. Eşimle tartışırsam yatağı ayırıp ayırmamadan önce tartışma adabına vakıf olup birbirimizi kırmadan dökmeden insan gibi diyalog kurmayı tercih ederim. Ayırmak isterse de müsaade etmeme gibi durumum olmaz. Eşin hayatına engel olmak için değil, birbirimize destek olmak için bir ardayız. Ona ve kararlarlarına saygı duyar bu durum ilişkimizde başka problemler doğuruyorsa oturur onları masaya yatırırız. Her durumda amaç yıkıcı değil yapıcı olmak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. ben bekarım. ama evli olsaydım tartışmanın konusu benim için önemli olurdu. küçük ufak tefek şeyler için tartışmam pek. ortada büyük bir olay var ise ayırırım. sorunları genelde çözüme kavuşturup kapatırım. kapattığım sorun bitmiştir benim için. lakin 1 hafta içinde çözüm için çaba göstermiyorsa. demek ki otel zamanı gelmiştir.
1 ayı var halen aynı kafadaysa avukat zamanıdır.
ilikimde sorunlarıma 3. kişiyi karıştırmam. yani ailesi annem babam. kimsenin gelip konuşması benim için birşeyi değiştirmez.
kadınlarda kötü anı hafızası baya baya sağlam çalışıyor. sorunu tamamen kapatmaz da bir gün önüme pat diye açar konusu söylerse o kadına ölesiye aşık bile olsam biter yani.
o yüzden yukarıdaki süreç birdaha önüme ısıtılıp gelmemesi için önemlidir.00 Yorumla
Beni küs yatırıyorsa yazıklar olsun. Ona kızsam bile arkamı dönüp yatacağımı düşünmüyorum. En fazla sessizce sokulurum ve kızgınlığımı kırgınlığımı anlaması için beklerim. Eğer odun gibi bir şeyler söyleyip aradaki sorunu halletmezse ertesi güne yatağında buz gibi bir kadın bulur.
00 Yorumla
Eğer çok ciddi bir konu değilse, ve mümkünse kavga da etsek aynı yatağa girilmeli. Ben annemden babamdan öyle gördüm. Tabi ki şiddetin her türlüsüne karşıyım. Öyle bir durumda yatağı komple ona monte edebilmem söz konusu.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Tartışmanın konusuna ve şiddetine göre değişir. Mesela bana vurduysa aynı yatağa yatacak değilim gerçi böyle bir durumda yatağı değil evi ayırırım jsjdjfjfjd
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılKavgalı olunsa bile yatak ayrılmaz gadası
00 Yorumla Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın Sen yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın02 YorumlaEşim olsa öyle bir durumda ayırmak doğru olmaz eşler arasında küslük olmamalı Sorunları büyütmemek ve dargın durmamak.
Aile fertleri arasında zaman zaman bir takım sorunlar ve tartışmalar çıkabilir. Bunu olağan karşılayıp büyütmemek, işi kavgaya götürmemek ve dargın durmamak, dinimizin istediği bir davranıştır. Peygamberimizin (a. s. m),00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnsanlar duygusal boşlukta olabilir. Yatağı ayırmak ondan ayrı kalmak iki taraf içinde duygusal olarak mutlaka boşluk yaratacaktır. Çünkü böyle bişeye sarılmak sığınmak istersin ama kimse yoktur. Farklı ve yanlış düşüncelere de kapılabiliriz. Her ne olursa olsun yataklar ayrılmamalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ananem hep der kavga da etsen kırılsanda kırsanda ayırma yatağını yataklar ayrılmaya başlandığı an evlilikte soğumalar başlıyor, o yüzden ben ayırmam o giderse alır yastığı gittiği odaya peşinden giderim..
30 Yorumla
+1 yılTabiki evet asla gelemez yatağa gitsin salonda yatsın
04 Yorumla- +1 yıl
@drnuri bunun icin bitecekse bitsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tür şeyler insanı birbirinden soğutur. Sonra neden kocam başka karıya baktı yok neden beni aldattı bilmem ne. Böyle samimiyetsizce soğuk anlayışsız olursanız hiç mutlu olamazsınız. Ayrılmamalı, tatlıya bağlanmak için çaba gösterilmeli yani.
30 YorumlaHayır boşanma olmadiktan sonra o yatağın ayrılmasına karşıyım. Çocuk oyuncağı değil bu. Döner sırtını yatarsın ama boşanacak kadar ciddi değilsen o yatak ayrılmaz. Bilmiyorum yatak benim için çok hassas bir konudur
10 Yorumla
+1 yılBekara kadın boşamak kolaydır diye bir söz var. Herkes bşr şeyler söylüyor. Zaman gelir yatak ayırırsın zaman gelir odanı. Bunun adı kavga. Haaa birde gurur, inat ve bencillik de olursa eyvah eyvah. 😂😂😂
00 YorumlaHayır ayırmam. Küslük en sevmediğim şeylerden biridir. Küs olmayı da tercih etmiyorum. Yatak ayırmak çok saçma ayrıca. O an tartışsakta seni seviyorum iyi geceler diyip güzel bir uyku uyunulabilir yan yana
00 Yorumla
+1 yılAyırmam ayırmasına da müsade etmem illa ayrı yatmak istiyorsa başka yerde de yatılabilir o yatağı ayırmak öyle bir şey ki sonu boşanmaya varabilir. Çocuklar duymasının ilk zamanlarında hep ayırırlardı ve iyi olmazdı
00 Yorumla
+1 yılsoruyu solan arkadaş bana özelden ulaşırsa sevinirim çook zor durumdayım lütfennnnnn :) burç konusunda bilgili olmandan ötürü bu ısrarım. Çünkü aşk acısı çekiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sor buradan yardımcı olayim
- +1 yıl
pardon ya özür ben yanlış yere yazmışım başka birine yazacaktım bunu. Ha soruyu da cevaplayayım muhtemelen ayırmam çünkü araya soğukluk girmesini istemem.
Asla. Yatağa küs girilmez ve o yataktan başka yerde yatamaz ne olmuş olursa olsun. Barışırız zaten yatakta
31 Yorumla- +1 yıl
Yani küs girilmez
- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılEger seviyorsam kavga etsek bile kıyamam. Bu hareketin Onu kiracagini düşünürüm ama yinede ayri yatmayi ben istiyorsam kanepede uyuyakalma numarasi falan yapardim
10 Yorumla
+1 yılAyırmam kızsın küssün totişini dönüp yatsın ama yanımda olsun. (Benim kafamdaki adam savaşsak sevişmeden uyumaz ne yatak ayırması)
20 Yorumla
+1 yılBen küslük nedir bilmem onun için en kısa sürede gönlünü alırım eşimin. Küs kalınmamalı da aynı evde küslük olmaz demiş büyüklerimiz.
Not : bekar olarak yorum yaptım10 YorumlaEvli degilim ama tartistigimda niye ayiriyim yatagimi? Döner arkami uyurum ha tansiyonumu cok yuksek ederse birak yatakta odama dahi sokmam gitsin koltukta uyusun
00 YorumlaYatakta sürekli çarşafı yorganı çekerse tartışmadan ayırırım anjsdfmqkwd 2li 2 tane yatak alırım birinde onunla yatarım diğerinde tek yatarım ajsdfqwd ne zaman eserse kafamız artık :D :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnatcı bir kişiliğe sahip olduğumdan çok fazla tartışacağız muhtemelen her tartışmada ayıracaksam oohooo ben ayırmam o isterse gider nerde istiyorsa yatar😌
01 Yorumla- +1 yıl
başkasına giderse...
+1 yılBence ayrı yatmamak lazım ama çok çok nadir de olsa eşimin öyle tripleri oluyor bazen.. evimiz dubleks olduğu için yatağı ayırmayı geçtim, birimiz aşağıda birimiz yukarıda yatıyoruz
00 YorumlaBekara karı boşamak kolay derler. Sen de bekarlar yazsın dediğin için yazdım. Ben ayırmam ama sanırım karşı taraf ayırırdı. Hani genelde onlar yapıyorlar ya. :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Kavganın büyümesinden başka bişeye yaramaz. Ben olsam o yatağa girince bütün kavda dövüş bitecek derim. Kimin ne hatası varsa iki tarafta birbirini affedecek derim.
00 Yorumla
+1 yılHer tartışmada yatak ayrılırsa oooo çok işimiz var.
30 YorumlaEşim yok. Ama bunu hiç yapmadım
. Tartışsak da beraber olduğum kişi ile aynı yatakta yattım.. Bu bir ilke meselesi. Ya evi terk ettim, ya da beraber yattım00 YorumlaYa bence çok saçma hepsi televizyondan görme yani ne gerek var öyle şeylereeee yataga küs girlimezmiş öyle derlerrr🤷♀️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılEvli olsaydım ayırmazdım. Yatağa girer girmez sulh çağrısında bulunur, derhal mütarekeyi tatbik eder, savaşı sona erdirirdim. 😉😋
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayırmamalı ve ayırmasına izin vermemeli, yatak ayrılırsa o işin düzelme olasılığı fazlasıyla düşer hatta düzelmeyedebilir , dinen de ayrılması caiz değildir. :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılAyırmaması evliliğin ya da ilişkinin selameti için iyi olur. Çünkü yatakta başlayan ayrılık farklı şeylere gebe olabilir.
10 Yorumla
+1 yılsebebi her ne olursa olsun yatak ayrılmaz.. eşler keyfıyetden ya da dargınlık nedeni ile ayrı yatıyorsa o evliliğin bir ayagı kırıktır!
10 Yorumla
+1 yılAyırmam bu küste kümese gir der gibi ama karşı taraf ayırırsa gayet müsaade eder geri dönmesin diye üstüne de baza aldırırıım..
10 YorumlaOnunla tartışmış olmam onunla sevişmeyeceğim anlamına gelmiyor 😂😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle hayır mutlu bir evliliğin sırrı her ne olursa olsun günün sonunda aynı yastığa baş koyabilmektir yatağa küs girmemek gerek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyırmam bütün gece yorganı kendime sararım ona kalmasın diye 😈
20 Yorumla
+1 yılHer sorunda yatağı ayırmak ceza mı hele bu sıcak günlerde :D
20 Yorumla
+1 yılTutkulu bir öpücük güzel bir özür çözer herhalde uzun bir yol çonuçta her rüzgarda kırarsak dallarımızı ilk fırtınada yıkılır gideriz
00 Yorumla
+1 yılHangi konuda tartıştığımıza göre değişir. Ama yine de şu yatakları ayırma olayına sıcak bakmıyorum. Onun geri dönüşü çok zor oluyor.
00 Yorumla
+1 yılBekarım ama evli olsaydım ayırmazdım. Sonuçta tilkinin donup dolasip gelecegi yer belli ne alemi var gece huzursuz uyumanin 🤗
02 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun be mantıklı bı cevap bulabildim :)
- +1 yıl
☺☺☺😊
+1 yılNe olursa olsun gece yan yana yatılması gerektiğini yatağa girince küslük kalmaması gerektiğini düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılasla ayrilmamali. evli degilim ama eger bir gun ev;enirsem asla boyle bir sey yapmam , yapmasina da izin vermem.
00 Yorumla
+1 yılayırmam ve ayırmasına da müsaaede etmem... gerekirse sırtını dönip uyusun , tribini atsın ama yatağı ayırmak olmaz ne olursa olsun...
00 Yorumla
+1 yılya ne saçma şeyler bunlar? her tartışmada yatak mı ayrılır? tartışmayı çözüme oluşturmaktansa böyle yaparak daha da berbat edemem durumu.
00 Yorumlasevdiğim kişiye bir söz veriyorum evlilikte iyi günde olur kötü günde o yüzden ayırmam ona sarılıp yatmak isterim tam tersi
017 Yorumla- +1 yıl
Oda eşine bağlı
- +1 yıl
Aynen öyle evlimsn
- +1 yıl
Ozmn şansına iyi bir koca 😉
- +1 yıl
Yaş kc peki
- +1 yıl
Senden 3 yaş buyugm ozmn 😁😂
- +1 yıl
🙁 🙁 on yargili olma adile yazamiyrm zatn sana neden
- +1 yıl
Hm anldm 🙁 hic mi kabl etmycksn konussak olmz mi adile
- +1 yıl
Peki sen nasl istersen isindigin kisilerle iyi sohbtlrin olsun 😉
- +1 yıl
✋🏻
Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı. Bilmiyorum ki. O haklıysa izin vermem ayrı yatmasına Bn haklıysam kimse tutamaz Yan yana
30 YorumlaO hissi tatmadığım için o anda nasıl davranışlar sergileyeceği mi kestiremiyorum
10 Yorumla
+1 yılKonuşur sorunu çözerim ayrı yatmaya dayanamam hasret yer bitirir beni.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Benim ayırdığım oldu fakat bikere bile gelmedi yanıma
10 Yorumla
+1 yılBileklerimi ayırırım yatağımı ayırmam. Yatak önemli hacı
10 Yorumla
+1 yılBen ayirmam sırtımı dönerim konuşmam hiç bu yeterli bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılTartismaya bagli eger soz konusu tarrisma cok buyuk ve derinse evet ama kucuk tartismalarda hayir ayirmam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBekarım bence ayırmam çünkü en büyük düşmanımın en yakınımda tutmak isterim
12 Yorumla- +1 yıl
Manyakmisin 😅 ne düşmanı eşin o senin
+1 yılYani ortada çok büyük ihanet gibi şeyler yok ise ayrılmamalı
10 Yorumlaayrı yatsakta gece uyanıp yanına giderim dayanamam sonra karanlıkta sarılıp barısırız :(
11 Yorumla- +1 yıl
Güzeldi :))
Normalde ayrılmamalı. Ne olursa olsun beraber yatılmalı ki soğukluk kısa sürede kaybolsun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır ayırmam. Gitmesine de izin vermem peşinde ben de giderim nereye gidiyorsa
10 Yorumla
+1 yılElektrikli çit çeker üstüne de dikenli tel döşerim. Öyle bir manyaam
12 Yorumla
+1 yılAyırmam o yatağa iyi günde kötü günde diye söz vererek giriyorsun
10 Yorumla
+1 yılİslamiyette öyle bir şey yok kafana göre yatak ayıramazsın
10 YorumlaAyırmam kesinlikle sarılmadan uyurum yine uyurum diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılAile bireyleri arasında küslük olmamalı çok saçma ayırmadım hiç şimdiye kadar ayırmamda
00 Yorumla- Devamını Gör (305)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne