Yatağımıza +1 olarak ancak çocuğumuz girebilir. umarım olacak eşim böyle bir istekte bulunmaz hiçbi zaman.. kabul etmem ben oldu olacak bir tanede ben alayım sırt sırta donelim ayılara sarılıp uyuyalım hiç hoş değil
Eşi vefat eden bir arkadaşım geçen gün en çok eşime sarılarak uyumayı özlüyorum dedi.. Demem o ki oyuncaklar her zaman olur ama sevdiğimiz insan yarın yanımızda olmayabilir sevdiğinize sarılın...
Ben eşime sarılırım oda ayıya sarılsın , belki çocuk ruhlu biridir , yani çocukluktan gelen bir alışkanlığı vardır , cansız birşey sonuçta oyuncak , gönlü olucaksa sarılsın ne var yani zamanla duzeltirim durumu , böyle şeyler için kalp kırılmaz
O benim canım ciğerim olmuş artık , onun mutluluğu benim mutluluğum cansız bir ayıdan da kıskanacak kadar güvensiz biriysen zaten onunla evlenemkle hata yapmışım demektir , gerekirse yerde yatarım canı sağolsun zamanla anlar zaten beni
Hayır neden ayıcık? Bence saçma. Ayıcığa ne gerek var birbirimiz dururken.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ayının iktidarsız olduğunu, hatta muhalefet bile olamadığını bildiğim için sorun yok🙈 yoksa ne o yatak ta eş nede ben kalırdım şuan😆 Düzler geçerdi 🤣😂😅.
Kendimden emin isem yaptığı AYI ‘ptır 😉 Kendisinden emin ise asıl benim için en büyük k’AYI’ptır
🐻 AYI ‘p ama 🙈 Sormayın lütfen böyle sorular 🙊
😁😄😃🤣😂😅
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Yazan bayjön 😁😄😃 Yatık vaziyette yorgun elle yazdığım için GÖNDER tuşuna basıyım derken GİZLİ ÜYE den gitmiş özür😉
Hayırdır sen derim burda ayıya sarilabilecek tek kişi var o da ben der atarimi yapar ve ayiciga kendim sarılırım benim ayım da bana sarılır bu kadar net ve basit 😏
Ayicigi alir bir odaya kitlerim. Sonra yanına dönüp onu sımsıkı sararım. Öyle sıkı sararimki sabaha kadar koynumda kalır. Asla bırakmam. Bir kadın kocasının kolları arasında çırılçıplak ve ateşli olmalı.
Adam demek ki etli butlu seviyorsa doğaldır. Napsın benim gibi zayıfı. Çıt kırıldımım resmen şu an çok fena moralim bozuldu resmen benim Gülizar benden daha etli butlu ayıcığım
Hergünde sarılıp yatılmaz sanirim, hergun hergun olursa boşan onlan nikah kıy derdim :D başkaları ne demiş birde onu okuyalım demi çatladım esas okuyamadım diye :D
S. ktir ol git öbür odada ona sarıl yat derin. En açık şekliyle bu. Ne demek sıcacık ben varken ayı. Tamam yaz aylarında sıcak biraz problem ama. 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ayiciklar gercekten cok guzel ama. Erkek o hissiyati veremiyor. Sarılıyorsun her yer kas semsert vucutlari var. Oysa ayıcık yumuşacık. Ayiciga sarilmayi tercih ederim.
Ben de şişme kadın alıp ona sarılıp uyurum sıkıntı yok. Ayrıca ben tipsizim ki benimle hangi kız evlenip aynı yatağa girer?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Beyaz ayim var her gece ona sarilarak uyuyorum 20 yillik kocam şu karaçalıyı çek aramızdan diyor ama ben çekmem sen çekil diyorum sen daha ayısın. Ozaman gülmeye başlıyor yorgan gitti birse ayı çıktı başımıza diye. 🐼
En İyi Cevaplar