Hayatimda alkol almadim karsimda alkol icti olabilir evet3 kere bulustuk 3 kere odedi kac kere eve gel para harcamayalim dedi en sonunda patladim bide 31 yasinda..
Kavganın neden çıktığını bilmiyorum ama sürekli erkeğin ödemesi doğru değil yani erkeğin de parası olmayabilir zor zamanı olabilir yani bence çok da haklı değilsin yani bu konuda ama konuşmalara bakılırsa böyle bir ilişki olmaz yani �kinize de aynı şey var Sen onu kocan o seni karısı olarak görecek söz de aynı evin içinde bir de evlenmişsin iz bu şekilde konuşabilir misiniz ya da en ufak kavgada bu Yazdığınız gibi tartışabilir misiniz Bence çok mantıklı değil yani bu ilişki devam etmez diye düşünüyorum
Kız gerçek yüzü çıktı sevin kurtuldun bir daha sakın affetme sakın. Çok üzülürsün ayrıca senin yanında alkol alması da hoş değil değer vermediği anlamına gelir bana göre kafa güzel mi oturdu yanında. Başlı başına alkol kullanması doğru değil zaten.
Bu ne seviyesizlik ya. Yanina bile yaklasma daha. Ben seni anladim. Mevzu para odemek felan degil bunun seviyesizligi. Hakedene paranin lafi olmaz ama bu cidden cok seviyesiz konusma tarzina bak. Uzak dur bacim.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla 4 sene sevgilim vardi 3 ay parasi olmadi hep ben odedim sesimi cikarmadim cunku saygiliydi.. suna bak cano derdi tek yatak bide parami vericem
Umarım karşınıza doğru dürüst insanlar çıkar kalbinize vee gönlünüze göre versin allah amin 🙏 güzel düşüncen için teşekkür ederim ama anlamadım Gayet güzel Şerefli onurlu bir mesleğim var işim de gücümdeyim ama daha karşıma doğru düzgün biri çıkmadı nasip 😊
Çok güzel bir mesleğin var ben de Askeri personelim 🇹🇷 Yaşım 21 fakat doğru düzgün biri çıkmıyor ki herkesin kafası farklı çalışıyor herkes nasibini Yaşar umarım düzelir
Ikiniz de haksizsiniz. Erkek dururken ben niye hesap odiyim ne demek? Erkekler bankamatik mi? O ise cimrinin teki ayrıca aşırı terbiyesiz. Ergen gibi o küfürler nedir
Hiç bir erkeğin yanında ödemem, hiç bir erkek odetmedi demişsin yani erkeklerin ödemesini normal karşılaşıyorsun. Ilk buluşmada erkek öder ama sonradan bir kere sen bir kere o ödemeli. Erkekler bankamatik değildir. Sevgiline gelince evlerden ırak
İkiniz de ayrı karaktersizsiniz 🤔 Şunun üslubuna bak senin para düşkünlüğüne bak Bende de bugüne kadar çıktığım her kız onların yerine verdiğim hesapları zorla bir şekilde bana geri ödediler ödediğim için bir hafta azar yediğim bile oldu bu kadar paragöz olma uzun zamandır bir seni duydum bu kadar paragöz kız
Benim babam mutahit ondan daha cok param var ama onun alkolunu asla odemem ona onu demek istedim. Cunku o ortak odemekten yanaydi ben 3 liralik cay icerken onun birasini odemem..
Ya sorma yalvardi yakardi arkadaslar araya girdi bide zengin olmama laf etti sizin herseyiniz var ailecek simariksinjz bilmem ne sanki zengin olmak suc
En İyi Cevaplar